.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Stanko213
    Guest

Защо не винаги мога да продължа след първия тек?

Ами аз съм на 18 и правя секс от 1-2 години.Тъй като при първия тек обикновено свършвам доста бързо, махам презерватива и веднага след това слагам друг и продължавам.Казвали са ми че доста хора го правят, но проблема е че не винаги става и не мога да разбера защо.Примерно последните 1-2 пъти когато правих секс не можах да продължа след 1вия тек, просто ми пада.Та ако може някой да ми отговори защо става така, ще съм много благодарен

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Ми нормално е така да ти стане. То не може по цял ден да го правиш това без спиране. Съвсем нормално е. Аз имам две техники... да си направя една чикия няколко време преди да правя секс с приятелката ми или още преди да съм свършил първия път докато го правя с нея да поспирам замалко само, за да не взема да свърша твърде рано

пп:
    Каквото и да ми говорите не вярвам веднага след като свършите да ви е толкова твърд колкото преди да свършите... към всички момчета.
    Клик ми (:

мн ясно не може да си машина за секс то има измара
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Е това е нещо напълно нормално. След малко почивка започни пак.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Напълно нормално е не бери грижа.

Stanko213
    Guest
    Не, знам че е нормално..но питам защото обикновено мога да продължа след първия тек, а в последно време не става просто..

Цитирай Първоначално написано от Stanko213
    Не, знам че е нормално..но питам защото обикновено мога да продължа след първия тек, а в последно време не става просто..
    6ot si defekten ei za tva
    Bla Bla?
    #anti-tokio-hotel@unibg.org
    Lets Kill Bill !

Град
    Асеновград, България
    Нормално е. Това се обяснява с отделянето на пролактин, който потушава действието на хормоните, отговорни за сексуалната възбуда.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си