.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен
    Аз по принцип пуша от дъжд на вятър, но когато запаля, изобщо не се крия от нашите, напротив- пушим си заедно. Дори баща ми най-често ми взима така по повечко кутийки да си имам

Dele pu6a i o6te kak.I to ot dosta vreme si pu6a pred tiah,daje poslednia put s maika mi se skarahme za tova 4e pu6i mnogo i da prestane da me mufti za ciagri kato gi svu6i!6tot az vupreki si4ko sum beden student,i ne moga da si pozvolia luksa da izdurgam i neinia nikotinov glad!
    “Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    да,пуша пред наще,много отдавна вече.
    Next Time I`ll be True...

Град
    In cRueL w0rLd ..
    Не пуша !
    ~cLose t0 yoU~

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами не пред наще не пуша ...страшно неудобно ми е ! ..иначе маика ми знае ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

pebzzz
    Guest

;)

mi nashte kato razbraha me karaha da pusha pred tqh..shtoto nqma smisal da se kriq ..i sq si pusha nai spokoino pred tqh

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Оле къде се тикнах

Град
    sofia
    НАще и 2та знаят от скороо...1во мама после тати... прд мама си пуша даже и цигарки ми купуфа ,,.... ма пред тати немога срам ма е
    OUT...СтРаХ мЕ Е оТ пРаЗнОтАтА В СъРцЕтО оБиЧах вСе БеЗ оСтАтЪк,нЕ мИ оСтАнА нИщО иСтИнСкО,нЕ вЯрВаМ В НиКоГо и нИщО,нЕ сМеЯ вЕчЕ дА оБиЧаМ ~!~

1 sedmica sled kato po4nah da pu6a si vleznah s cigara v nas i nemi puka6e sa si pu6ime s mama seki den

щом още съм жива значи не

samo pred maika mi
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен
    цигарки да.. ама тревичка се притеснявам все още.. само 1 път свих пред майка ми

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Цигари-да!Трева-не...Само засадих 2 растения зад китайската роза на майка ми

Град
    Пловдив
    Не пуша често..Понякога в компания на кафе или на купон..Иначе пред майка ми и баща ми -не..но им казвам кога какво съм пушила,защото се усеща и е малко кофти ,ако започна да ги лъжа.
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Град
    Nqkude...tam
    Цитирай Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
    mne...te znaqt ma pred tqx nem0a zapalq....
    i az sum taka
    Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р

Повече от фен
    Аз НЕ пуша и те не пушат и нямаме подобни проблеми.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Emi pred tqh ne pu6a te daje ne znaqt ama i da razberat 4estno kazano ne me ebe 6e pi6tqt 6e se syrdat i 6e im mine... :P

непушача
    Guest
    В интерес на истината още от 3-4 клас нашите са ме зарибявали да пуша :Д Че и ше ми дават Рокманс(дали това е правилно изговаряне - не знам, не съм фен на цигарите:Д ) Плочка.. Но може би съм се отвратил от техните цигари и дим, та чак да не пробвам цигара :д , не смятам и да го правя.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Пуша си ...само напоследък пред баща ми избягвам да пуша,че той ги отказа и ме гони сега и мене. хахаха и само като запаля пред него веднага се получава една кисела физиономия и лекция колко са вредни цигарите ...намерил кой да ми го каже А иначе с майка ми си пафкаме,заедно,кво толкова...цигари са все пак,не е хашиш

Значи пред бащата няма ядове пред майка ми не ми е толко лесно...
    А иначе даже когато нямам цигари баща ми ми дава ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си