.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Как да се справя с пожълнтяването на зъбите ми ?

Мия ги редовно-по 2 на ден,но пожълтяват всеки ден.Използвах збелващи пасти и сода,но без ефект.Зъболекарят ми каза,че самата слюнка ми ги оцветява и дори да ми направи избелващи процедури-пак ще ми пожълтяват.Как да се справя с този проблем?А за лош дъх капки от лимон ли трябва да се пият?

Град
    L.A. \ Moscow
    за зъбите се избелват бързо с сода и сол смесваш и чистиш с прахчето! а за лош дъх зелен чай и лимон!
    Raise your fist!

Guest
    аз знам че помага след хранене да се яде по една ябълка защото сока от плода много помага за почистване на зъбите. Също така и топиш си четката за зъби в сок от лимон и след това ги миеш но не съм го пробвал

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз знам че помага след хранене да се яде по една ябълка защото сока от плода много помага за почистване на зъбите. Също така и топиш си четката за зъби в сок от лимон и след това ги миеш но не съм го пробвал
    Впрочем не помня точно в кой сайт пишеше,че сока от лимон прави така, че уврежда емайла и разваля зъбите.След това зъбките ти придобиват кафеникав цвят.Пък в друго форумче четох , че на един човек това е помогнало.Не знам -да опитам ли или не ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    за зъбите се избелват бързо с сода и сол смесваш и чистиш с прахчето! а за лош дъх зелен чай и лимон!
    Впрочем миех си зъбките със сода,но без сол.Може би лекичко ми ги поизбели, но също така зъбите ми станаха адски чувствителни- от кисело и студено усещах остра,краткотрайна болка и затова спрях да си мия зъбите със сода.

Guest

Изстискайте сок от пресен лимон и го смесете с малко сол и хлебна сода ,с получената смес истъркайте вашите зъбки.Направи го,ама има ефект-добре ще е ,ако няма-зле ще е , но не е болка за умиране.Ще се усмихваш по-рядко и ще си прикриваш зъбите,защото не всеки обича жълти зъби.

Guest

Жорката

100 % ЕФЕКТ-ЩЕ ТИ ПУСНА СПЕРМА В УСТАТА,А ТИ ЩЕ Е РАЗМАЖЕШ-БЕЛИ ЗЪБИ ЩЕ Е ЕФЕКТА

Guest

Жорката

100 % ЕФЕКТ-ЩЕ ТИ ПУСНА СПЕРМА В УСТАТА,А ТИ ЩЕ Е РАЗМАЖЕШ-БЕЛИ ЗЪБИ ЩЕ Е ЕФЕКТА

Re: Жорката

....................

Мега фен
    Град
    София
    Щом зъболекаря не ти е помогнал, ние ли очакваш? Това с лимона и содата недей че емайла отива- първо стават чувствителни, после се напукват

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Щом зъболекаря не ти е помогнал, ние ли очакваш? Това с лимона и содата недей че емайла отива- първо стават чувствителни, после се напукват
    Все пак си мислех,че има някакъв начин, но уви -няма.Колкото и да се побърквам от моите ''изящни'' зъби, начин за избелване няма.

Guest

Re: Жорката

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Леле,ти ставаш само за зъболекар!

Аз имам същия проблем и се колебая какво да направя.Не искам повече да се разправям със зъболекари.Открих нещо полезно из нета:http://<a href="http://www.dental-bg...php?id=190</a> .Май ще направя това с лимона и водата,пък ако ще да ми увреди емайла.

Пробвай с някоя избелваща паста.И ако пушиш и пиеш кафе - спри.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Чувала съм , че пастата ELGYDIUM избелва перфектно зъбите и струва около 5-6 лв.Обаче пък я има в по-големите градове.Аз смятам да пробвам с нея,ще я издиря и дано я намеря.

Мега фен
    Град
    София
    Сетих се за нещо, което лекаря може и да отхвърля- народната медицина. Имам една книжка и сега ще погледна, ако има нещо за твоя проблем ще пиша

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Сетих се за нещо, което лекаря може и да отхвърля- народната медицина. Имам една книжка и сега ще погледна, ако има нещо за твоя проблем ще пиша
    Mн ще съм ти благодарна!Впрочем лекарите отхвърлят народната медицина /която понякога е ефикасна и безвредна/.Забравих да напиша,че зъболекаря ми направи някакво избелване с лазер.Но ефект-нямаше.Все пак ме съдра с 75 лв.

Всичко си е до това какъв тип са зъбите ти. Ако са си жълти, общо взето нищо не можеш да направиш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Blue Light_
    Всичко си е до това какъв тип са зъбите ти. Ако са си жълти, общо взето нищо не можеш да направиш.
    Може ми така си е.В един сайт пишеше,че самият цвят на зъбите може да бъде наследствен.А в нашато семейство всички са с по-тъмен цвят на зъбите,освен аз ,защото мойте направо са пожълтяли.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    А прахчето от содата и солта ще увредят ли емайла ми ?

След всяко хранене изяждай по една ябълка

Супер фен Аватара на Exothermic
    Единственото качествено избелване е тва при чичо
    зъболекар ,само че е болезнено и трябва да имаш мн нерви
    Пастите не вършят никаква работа.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Hollywood Smile - паста за зъби около 6,50лв намира се в аптеките при мен действа супер и имам страхотно бели зъби пробвай няма да сгрешиш и спри за малко шоколада ако пушиш недей и не пий кафе.Късмет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си