- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оплаках се, оплачете се и вие
еми аз си мисля,че нещо нямя желание да е с мен..Явно не съмму симпатична..![]()
![]()
излиза ли сме само един път..Бях с една фрд,а той беше с негов фрд (впрочем така съвсем случайно се запознахме и веднага отидохме на кафе) .. тоя пич адски мн ме кефи..
![]()
изливам си мъката простоооооооо ;]
Ем, кво да ви кажа.
Всяко чудо за три дни.
Вече вие си решавайте колко нули да слагате след тройката.
Aide oshte edin ot nashte v klubaПървоначално написано от woshia_style
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Аз не виждам причина да се оплача. И добре да съм, и зле да съм - оплакването няма да ми помогне, най-много да навреди. Ако ми е зле - ще излезна да се напия с приятели и ще направя някоя простотия![]()
Много ми е забавно като гледам кахърите на някои, не че злобея![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
хахах да не ти е дошло че си толкова раздразнителна я върви се разходи малко на свеж въздухПървоначално написано от Бла
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Докато не бях влюбен си ми беше перфектно - държах си се кат животно и се кефех на живота. Е сега мацката не ще да ме погледне и ми е много сдухано... ама както казва един приятел - Питай си х*я и си пази семето!
'88 набор съм, да не се подведете от ника!
имам в предвид че на вас дори и да ка4ите не ви пука защото ги сваляте уникално бързо...аз не гладувам..напротив гледам да се храня възможно най здравословно..но от време на време хапвам нещо по така. и в4ера бях щастлива тъй като попринцип вредните неща ми се залепват а този път бях с кило по надолу.Първоначално написано от Анонимко
![]()
ne ponasqm maika si shtoto e vlastna ky4ka imam vtori bashta i netarpim doveden brat po4vam v novo y4ilishteto koeto me yjasqva priqtelkite mi ne iskat dori da poglednat gadgeto mi adski me boli korema i ne sam se naspala.edin pi4 be6e napisal neshto mn qko nikoi ne ymira devstven jivota preebava vsi4ki!!!!!
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
имам неплатена сметка за gsm ,щот не спирам да говоря по тоя скапан телефон..Та наказанието ми е -тоя месец без такива екстри като плащане на 100 лв за глупости..нямам приятели...
Никой не се сеща за мен..освен гаджето ми..ма и на него почнах да досаждам..
Бахти...след време сигурно ша си мечтая за подобни дребни проблеми като сегашните ми...
![]()
И аз се опитах така.Първоначално написано от w0sh
Обаче човека зареди който щях да преобърна личността симе спря..
Данке Дунди. Аз не съм повърхностна.. и те обичам. Ако ме преебеш... ще те килна и тоя път няма да ме спреш да бъда такава.![]()
БЧМ!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Приятели силно казано, но винаги можеш да се здобиеш с компания!Първоначално написано от Fluffy^;pp
Това завизи единствено от нас =) Не се оплаквай ми направи нещо![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
poznato 4uvstvoi az nqmam priqteli,nqma s koi da izlizam,osven s nqkoe gadje..
bati tupoto e.. pritesnqvam se 4e kato po4na daskalo nqma da si namerq fr-ta 6toto imah 1-2 ot klasa ama te se iznesoha.. jiveq s baba si,koqto nenavijdam ne moga da q gledam... ujasna e.. ne ste vijdali tolkova zlobno su6testvo.. nqmam uspeh v lqbovta i pri mom4etata.. ne sum dobre s uspeha i nqma da me priemat nikade ako kandidatsvam dogodina...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Това, че ги сваляме бързо са само слухове... непотвърдени.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Винаги можеш да свалиш или да качиш бързо, въпросът е какво ще е качеството.
По-добре гледайте огледалото, отколкото кантара...
И спортувайте!
При мен е малко по-различно, защото съм до определена категория и трябва и кантара да гледамНо се стремя за килограмите си да имам максимална експлозивност, издръжливост, бързина и сила.
Не се бой.И аз съм така.Моите "приятелки"не са ме търсили от доста време.А казват че аз не ги викам.Когато ги викам вечно ги няма.Дори днес за РД-то ми не са се обадили още.Хем сме съседки.....Но пък съм доволна,че имам сестра с която да излизам.
Може ли и аз да се включа ??? [-o<Първоначално написано от woshia_style
Ш` съ уплачъ и ас :
Иам чувства към един ... някъф си ... един от многото ... но не можем да сме заедно защото все се разминаваме. Ще си кажете " е кво ? Нали е един от многото ? " Мда ... един от многото хора ама е единствения, който обичам...![]()
Аре със здраве ...
are zapovqdai i bez tva nabiram 4lenoveПървоначално написано от Just_say_no
![]()
.!.
СПРЕТЕ ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ НАЩАСТНИ... това са някакви дребни проблеми вашто, радвайте се на детството си щото ето, мойто отмина пък аз не съм доволен, задето си го губих в глупости, като самосъжаление.
аз в момента НЕ се чуствам нещастна....пък и на мойте проблеми да ми завидите
тука от скоро райски си живея ....търся нов управител на "клуб преебани от живота"желащи?
.!.
Имам голяма Багабуна и момичетата се плашат от нея понякога, но винаги са оставали впечатлени.
Heaven Or Hell
Днес имам рожден ден и очаквах приятеля ми поне да се сети за мен но ето че не стана така..аз реших да му се обадя и да видя какво е станало и ми дигна някаква попитах я за него каза,че го няма казах й да му предаде че приятелката му го е търсила а тя каза че приятелката му е тя и в момента е с него...![]()
![]()
![]()
o gorkoto!Първоначално написано от :(
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Сърбят ме т*шаците. Бия ви всичките.
Но поне решението е лесно.![]()
Първоначално написано от w0sh
Всеки проблем независимо малък или голям е за разрешаване!тъи че............ не мисля че тряа да съдиш който и да е!а м/у другото тъпо е сам да си дигаш самочувствието![]()
Ами нека и аз да се оплача....Приятеля ми е егоист и не го интересува нищо,приятели почти нямам,от доста време нямам желание да излизам ..Уж всяко нещо си има хубава страна ,ама тука нещо не я виждам