.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Guest
    еми аз си мисля,че нещо нямя желание да е с мен..Явно не съмму симпатична.. излиза ли сме само един път..Бях с една фрд,а той беше с негов фрд (впрочем така съвсем случайно се запознахме и веднага отидохме на кафе) .. тоя пич адски мн ме кефи.. изливам си мъката простоооооооо ;]

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ем, кво да ви кажа.
    Всяко чудо за три дни.
    Вече вие си решавайте колко нули да слагате след тройката.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    dobre do6la v klub "preebani ot jivota"nqma nujda da pla6ta6 4lenski vnos
    Aide oshte edin ot nashte v kluba
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз не виждам причина да се оплача. И добре да съм, и зле да съм - оплакването няма да ми помогне, най-много да навреди. Ако ми е зле - ще излезна да се напия с приятели и ще направя някоя простотия
    Много ми е забавно като гледам кахърите на някои, не че злобея

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    На гъза на географията

Re: Оплаках се, оплачете се и вие

Цитирай Първоначално написано от Бла
    Прекрасно се получи..
    най-добрата ми приятелка се оказа човек, с когото не искам да имам нищо общо, другите, с които се движа, ме дразнят, гадже нямам, от 3 дни не съм мърдала от вкъщи, защото няма с кого да изляза, гади ми се и се чувствам смазана.
    Написах го. Що - не знам. Що точно в Любов - пак не знам, сигурно поради липсата на любов.
    хахах да не ти е дошло че си толкова раздразнителна я върви се разходи малко на свеж въздух
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Докато не бях влюбен си ми беше перфектно - държах си се кат животно и се кефех на живота. Е сега мацката не ще да ме погледне и ми е много сдухано... ама както казва един приятел - Питай си х*я и си пази семето !
    '88 набор съм, да не се подведете от ника !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами не ме познаваш, предвид това, което тренирам смея да твърдя, че полагам мноооого повече усилия за формата си отколкото това да гладувам за да не кача някое килце.

А и комбинацията от храна и газирано(особено кола) не е много подходяща.
    имам в предвид че на вас дори и да ка4ите не ви пука защото ги сваляте уникално бързо...аз не гладувам..напротив гледам да се храня възможно най здравословно..но от време на време хапвам нещо по така. и в4ера бях щастлива тъй като попринцип вредните неща ми се залепват а този път бях с кило по надолу.

ne ponasqm maika si shtoto e vlastna ky4ka imam vtori bashta i netarpim doveden brat po4vam v novo y4ilishteto koeto me yjasqva priqtelkite mi ne iskat dori da poglednat gadgeto mi adski me boli korema i ne sam se naspala.edin pi4 be6e napisal neshto mn qko nikoi ne ymira devstven jivota preebava vsi4ki!!!!!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    Пловдив
    имам неплатена сметка за gsm ,щот не спирам да говоря по тоя скапан телефон..Та наказанието ми е -тоя месец без такива екстри като плащане на 100 лв за глупости.. нямам приятели... Никой не се сеща за мен..освен гаджето ми..ма и на него почнах да досаждам.. Бахти...след време сигурно ша си мечтая за подобни дребни проблеми като сегашните ми...

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Случва се и аз бях така ама вече ни пука водя повърхностен живот и ми е яко.
    И аз се опитах така.
    Обаче човека зареди който щях да преобърна личността си ме спря..
    Данке Дунди. Аз не съм повърхностна.. и те обичам. Ако ме преебеш... ще те килна и тоя път няма да ме спреш да бъда такава.
    БЧМ!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Fluffy^;pp
    имам неплатена сметка за gsm ,щот не спирам да говоря по тоя скапан телефон..Та наказанието ми е -тоя месец без такива екстри като плащане на 100 лв за глупости.. нямам приятели... Никой не се сеща за мен..освен гаджето ми..ма и на него почнах да досаждам.. Бахти...след време сигурно ша си мечтая за подобни дребни проблеми като сегашните ми...
    Приятели силно казано, но винаги можеш да се здобиеш с компания!
    Това завизи единствено от нас =) Не се оплаквай ми направи нещо

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    poznato 4uvstvo i az nqmam priqteli,nqma s koi da izlizam,osven s nqkoe gadje.. bati tupoto e.. pritesnqvam se 4e kato po4na daskalo nqma da si namerq fr-ta 6toto imah 1-2 ot klasa ama te se iznesoha.. jiveq s baba si,koqto nenavijdam ne moga da q gledam... ujasna e.. ne ste vijdali tolkova zlobno su6testvo.. nqmam uspeh v lqbovta i pri mom4etata.. ne sum dobre s uspeha i nqma da me priemat nikade ako kandidatsvam dogodina...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    имам в предвид че на вас дори и да ка4ите не ви пука защото ги сваляте уникално бързо...аз не гладувам..напротив гледам да се храня възможно най здравословно..но от време на време хапвам нещо по така. и в4ера бях щастлива тъй като попринцип вредните неща ми се залепват а този път бях с кило по надолу.
    Това, че ги сваляме бързо са само слухове... непотвърдени.

Винаги можеш да свалиш или да качиш бързо, въпросът е какво ще е качеството.
    По-добре гледайте огледалото, отколкото кантара...
    И спортувайте!
    При мен е малко по-различно, защото съм до определена категория и трябва и кантара да гледам Но се стремя за килограмите си да имам максимална експлозивност, издръжливост, бързина и сила.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се бой.И аз съм така.Моите "приятелки"не са ме търсили от доста време.А казват че аз не ги викам.Когато ги викам вечно ги няма.Дори днес за РД-то ми не са се обадили още.Хем сме съседки.....Но пък съм доволна,че имам сестра с която да излизам.

Град
    на плажа =)
    Може ли и аз да се включа ??? [-o<

Ш` съ уплачъ и ас :

Иам чувства към един ... някъф си ... един от многото ... но не можем да сме заедно защото все се разминаваме. Ще си кажете " е кво ? Нали е един от многото ? " Мда ... един от многото хора ама е единствения, който обичам...

Аре със здраве ...

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Може ли и аз да се включа ??? [-o<

Ш` съ уплачъ и ас :

Иам чувства към един ... някъф си ... един от многото ... но не можем да сме заедно защото все се разминаваме. Ще си кажете " е кво ? Нали е един от многото ? " Мда ... един от многото хора ама е единствения, който обичам...

Аре със здраве ...
    are zapovqdai i bez tva nabiram 4lenove
    .!.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    СПРЕТЕ ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ НАЩАСТНИ... това са някакви дребни проблеми вашто, радвайте се на детството си щото ето, мойто отмина пък аз не съм доволен, задето си го губих в глупости, като самосъжаление.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Непостоянно
    аз в момента НЕ се чуствам нещастна.... пък и на мойте проблеми да ми завидите тука от скоро райски си живея ....търся нов управител на "клуб преебани от живота"желащи?
    .!.

;)

Имам голяма Багабуна и момичетата се плашат от нея понякога , но винаги са оставали впечатлени.
    Heaven Or Hell

:(
    Guest
    Днес имам рожден ден и очаквах приятеля ми поне да се сети за мен но ето че не стана така..аз реших да му се обадя и да видя какво е станало и ми дигна някаква попитах я за него каза,че го няма казах й да му предаде че приятелката му го е търсила а тя каза че приятелката му е тя и в момента е с него...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от :(
    Днес имам рожден ден и очаквах приятеля ми поне да се сети за мен но ето че не стана така..аз реших да му се обадя и да видя какво е станало и ми дигна някаква попитах я за него каза,че го няма казах й да му предаде че приятелката му го е търсила а тя каза че приятелката му е тя и в момента е с него...
    o gorkoto!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Варна
    Сърбят ме т*шаците. Бия ви всичките.

Но поне решението е лесно.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    х_Х игати аз все още не мога да разбера авторката на темата какво се притеснява. Начи момиче ти искаш хем да живееш живот с много приятели хем да е истински и искрен без нещастия. Е те такова животно нема. Бате Сталин е казал "нет Человека, нет проблема" тука е същото колко повече сте толкоз повече спорове като в всяко общество. И все пак вие сте деца аз не мога да очаквам да не правите от това трагедия. Пожелавам ви цял живот това да са ви проблемите.

Всеки проблем независимо малък или голям е за разрешаване!тъи че............ не мисля че тряа да съдиш който и да е!а м/у другото тъпо е сам да си дигаш самочувствието

Dazy
    Guest
    Ами нека и аз да се оплача....Приятеля ми е егоист и не го интересува нищо,приятели почти нямам,от доста време нямам желание да излизам ..Уж всяко нещо си има хубава страна ,ама тука нещо не я виждам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си