.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Здравейте. Кажете къде в северна българия има нудиски плаж. Имам предвид за района балчик. Да взема да отида да го видим и да направя някоя друга снимка.

Bila sum mn puti ni6to osobeno emi pove4eto hora tam sa s nqkvi mn razpusnati tela ta ponqkoga ne e mn priqtna gledka no ima slu4ai v koito ima i qki horica lo6oto e 4e ne mogete da igraete na gol poker na plaja a za tva det se pritesnqva6 da ne ti stane mi da ti stava nqma lo6o nqma da si purviq nito posledniq

Град
    Враца city
    Ако можеше да има само млади хора...а не пенсионери с удоволствие..но от друга страна пък ме е срам

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз много искам да отида на такъв плаж, ама с мъжо, че иначе ще ме е страх и срам

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

hladnia
    Guest

kade v sofia ima ndi plaj

bihte li mi kayali kade v sofia ima nudi plaj_?

минавал съм това лято ... сички са дърти баби и дядовци .. тук там някоя 40 годишна

Град
    varna
    аз редовно ходя на нуди плаж с приятелите и сме кам 5 момчета и 5 момичета повечето пъти и тооо секи пат ми става амаа ко !! не ми пука ... верно че ме гледат мръсно мръсно всички жени на плажа ама да не ти пука ходя си като ветропоказател

Не сам хоил ма няма и да ида скоро.Некои мазен чикиджия да земе ми лепе ена паца в белото дупе доде се препичам.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=

Re: kade v sofia ima ndi plaj

Тц НА обикновения си плаж същто се среща някоя яка Нудиска
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мхах това лято замръкнахме в бс и нямаше кога да разпъваме палатката та си легнахме на плажа на кърпите да спим...Предната вечер бях изказала съмнение,че това май е нудисткия плаж и единия от момчетата с нас каза,че ако се събуди и наоколо щъкат голи бабки ще ме убие...
    Ъъ събудих се първа и няколко бабки прайха гимнаскита,а 1-2 вече се събличаха...Понеже живота ми е мил ги изритах 3те момчета да ставаме преди да са се умножили ии май вече няа спим там...

За изяцло нудистки плаж нз ама морето,което изкарахме после-на 30км от бс си беше на къмпинг(и) където никой не го ебеше как ще ходи...Имаше доста хора по без бански и честно казано пре-спокойно се научих да не зяпам там дето не ми харесва.Обаче имаше няколко интересни попадения-20тина годишни чиито задници си заслужавахаОбщия непукизъм и разкрепостеност зе да заразява и тъмън реших да си изравнявам разликта и...зе че заваля дъжд
    Честно казано не забелязах някой който да проявява по-особено отношение към нудистите било то да се възбуди или да се отврати.Но виж на истински нудистки плаж нз как е...или пък да се пръкне някой гол на лачен плаж.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не съм ходила, нямам и намерение Там толкова чикиджии има, че свят да ти се завие ..
    Не смятам да се шматкам там гола и да ме зяпат застарели мъже ...
    бляяяяяя...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Аз много искам да отида на такъв плаж, ама с мъжо, че иначе ще ме е страх и срам
    вземи та подпре некой с кол4ето дан паднеш у песако иначе мисля че знам каде горе долу има нудиски ама педалски и никога нема да отида там

Град
    varna
    imalo chikidjii ot de znaesh che ima.. kato ne si hodila

Град
    LuNaTa
    mi az pomnq predi 2 godini se razhojdah po plaja..i si gledam pqsaka i poglejdam kam moreto i vijdam edna gola jena na du6ek i se obrasham kam plaja i gledam edna grupi4ka ot okolo 20 4oveka 4isto goli..imashe vsqkakvi maiki s deca maje po mladi po vazrastni...ama gletkata ne beshe mnogo hubava..
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не съм "посещавала" такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си