- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво смятате затова
Комплексар! И се уморих вече аз да им наливам в главите, че от тях зависи да се променят и да се измъкнат от тая пропаст, в която са! Но предполагам, че ако държа на някой... ще му помогна... отново...![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
хмм...действай пич каквото и да ти кажем само ти си знаеш как да постъпиш -как го чувстваш
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Че е жалък и иска някой да му каже не неси тъп мн си добре и така нататък -комплексар
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
=D> =D> =D> nA SYSHTOTO MNENIE SYMПървоначално написано от Q16Kd
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Полудявам и даже може да налетя на бой. Няма нищо по-гнусно от безхарактерен, самосъжаляващ се ”мъж” (мъж като лайно в дъжд). Как да уважаваш такъв човек?..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ако наистина е тъп, че е реалист. Иначе, че е с ниско самочувствие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първото, което ще ми мине през главата е че търси внимание, но наистина не е това начина..![]()