Эдравейте.
Энам,че това е поредната тема отностно акнето,но моля не я эатваряите и не я подминаваите.
Нека тук всеки каже как точно се бори или вече се е преборил с тоэи младежки проблем.Споделете какво ви е помогнало,какво иэполэвате,някакви бабини рецепти..всичко,което эасяга темата.Ще ви бъда много благодарна,ако давате по-подробни отговори,эащото и аэ имам тоэи проблем и това доста ме мъчи...
Благодаря ви мноого!
![]()
ще ти кажа 1 решение ама не във форума щото ще ми се смеятно въпреки всичко действа! пиши ми на ЛС или Скайп: x-ecutioner91
както решиш!![]()
Raise your fist!
Е какво смешно има толкова?Все пак е решение,эначи няма лошо кавото и да е...!Моля те кажи го тук ,эада се полэват хората с тоэи проблем..никой няма да ти се смее.Мс
еми ок! е значи сутрин когато урината е чиста взимаш малко и с памуче си мажеш пъпките! държиш ги така няколко часа и се измиваш със студена вода! е действайте на мен ми помогна! успех и на вас!![]()
Raise your fist!
е значи сутрин когато урината е чиста
Мога със сигурност да ти кажа, че сутрин първата урина е НАЙ-МРЪСНА!
Не се заблуждавайте...
По темата аз никога не съм имала този проблем за щастие... но за сметка на това много ме мъчат комедоните![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
e помогна в смисъл напълно ли помогнаПървоначално написано от MostHated
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ами...не ям шоколад, не много де...от време на време...иначе се измивамс емулсия на Нивея и после си почиствам лицето с тоника на Ейвън който е без алкохол...добре ми вляят...А това с урината беше бъзик нали???
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]