- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗАЩО МОМИЧЕТАТА СИ ТЪРСЯТ ПО-ГОЛЕМИ МОМЧЕТА?
Има момичета на по 15-16 години дето се возят със 25-27 годишни,да не кажа по -големи.
И си се ебат и незнам си кво
А кво става с момчурляците на по 16-17 години?
Духат супата![]()
![]()
Остава им само да чакат да пораснат.
ОЩЕ ЕДНО НЕШО :
АКО ИМАШ КНИЖА СИ ЕКСТРА ОБАЧЕ АКО НЯМАШ -
ШАНСА ДА СИ НАМЕРИШ ГАДЖЕ СПАДА С ОКОЛО 70 %
Е НЕ Е ЛИ ТАКА>?
Има няколко причини да говориш така:Първоначално написано от HEPBEH
1. Девствен си и никоя не ти пуска.
2. Някоя те е за*бала
3. Завиждаш
=D> мерси бабо
Може ли да ти викам Ванга?
ПИТАМ ЩОТО СЕ ДРАЗЯ БЕ КАЛЪФ!
ако си на 16 и сичките ти съученички се ебат с 25-26 годишни нема да ти е весело да те е*ат циганите да те е*ат
Колко много използваш думичката ебат!![]()
Бебчо мама знаели,че псуваш батковците по форума!?
Light The Universe
Aз поне знам причината поради , която я правят , а такива калъфи като тебе псуват и се чудят защо мацките ги режатПървоначално написано от HEPBEH
![]()
П.С. Изчакай да станеш на 30 г. и на тебе ще ти дойде времето , дотогава трай![]()
офф абе спомнете си кво е било кат сте били на 16 и ше видите че не сте били по различни
Ха. Кво да си спомняма, нали сега съм на 16г, нали виждам наборите ми около мен.Първоначално написано от HEPBEH
Има стойсностни мацки на по 14г. и 15г. и си ги фащат, обичат се, ебът се. Някои набори си фащат по-големи мацки.
Аз до сега не съм чула мацка, която ходи с по-голямо момче и да е с него заради КОЛА. Тва не знам кой го е измислил, но си е смешно.
И автора на темата ми се види леко смешен, ама тва е друга тема.
Почти всичките ми познати са с партньори, ако не и всичките ми познати.
Това, че ти духаш супата, не означава, че всички го правят.А кво става с момчурляците на по 16-17 години?
Духат супата
![]()
![]()
По-отраканите се радват на младините си, сменят ли сменят гаджетата, забавляват се както си знаят, и аз те съветвам да го (на)правиш, а не да висиш по форумите и да философстваш.
Все едно много знаеш и си видял от живота, та говориш другите кви били, що били.
Ае, заминавай в детската дискотека и не ни занимавай повече.
Много тъпо мнениеПървоначално написано от cherinka
![]()
МНОГО по различен съм бил съжалявам,че те разочеровах!Първоначално написано от HEPBEH
Излизах и с момичета мой набор също и малко по-малки...
Light The Universe
1-ва възможна причина - Много ти е малък..
2-ра възможна причина - Много си зле..
3-та възможна причина - Много си грозен..
Директен и точен отговор , какъвто искаше...
Грам не познаваш момичетата , честно...
Еми да - лайф съкс понякога. Приеми, че момичетата обичат да се чувстват защитени, сигурни, обгрижвани, което обикновено се получава по-добре с голямо момче (20+). Иначе не се коркай чак толкова - има куп свободни момичета, това, че на ТЕБ не ти пускат е друг въпрос![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм