- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Романтика?!?!
Хм!До колкото забелязвам в последните години нещатата са се обърнали-момчетата са станали по-романтични от момичетата.Така е и при мен-не си падам по такива неща.Накак си...лигаво и банално е...А ако някой реш д ами напише песен или стихче...моля-моля!По-далече!![]()
Има неща,които найстина са мили и сладки,но е по-хубаво ако те се случват споннтанно...
Оха као продължават така нещатата-жените ли ще станат силния пол![]()
romantika?tova e golqmo ponqtie,koeto se gradi na nejnost :P i na mili dumi nai ve4e,posle ostanalite tehni4eski ne6ta
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ми като ни карате да си браснем краката нещо което никога небих направил как искате затва вече сички стават ПЕДАЛЧЕТА които са по нежни от приятелките си. Но смятам че относно един мъж да е романтичен няма нищо педалскоПървоначално написано от DeAd_LooSeR
Здравейте. Търсих теми за романтика, но не намерих много и затова реших да ви споделя нещо наистина романтично. Аз лично съм мн романтично, но някак си в този забързан , банален свят радко ни остава време да се отдадем на романтика.....Но аз наистина съм щастлива че познавам романтични момчета и едно от тях ми е адски близък човек. Ние уж сме приятели, но понякога се отдаваме и на други жестове и поведение. Днес вечерта той ме покани в тях както обикновенно, защото живее сам ( техните са в америка) и аз ваканцията киснех там. Сега реших да отида , да си полафим и дсе видим. Влизам аз и какво заварвам......Лампите загасени, на маста свещи. листенца от рози във формата на сърце, 16 годишно вино и вечеря, която той беше приготвил....и за фон музика от типа Селин Дион.....е направо останах без думи.
Добрече се бях облякла подходящо
. Наистина това беше една от най- романтичните вечери в живота ми.....а аз съм едва на 17. И ви пожелавам на всички да се стремите и да се докосвате до ткива моменти
![]()
Свещи, рози, Селин Дион.............банално отвсякъде.
има хора които умират за такива работи така че говорете по премерено не всички са фенове на небаналните и оригинални глупости,ок?Първоначално написано от krem4et0
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Защото ако моето гадже ми направи това(той няма да го направи никога де) ще се разкикотя. Значи, че няма грам оригиналност и идейно мислене. На първата ни годишнина той беше в казармата. И ми написа най-невероятното писмо(на хартия по пощата) на света. С най-невероятните дми, бликащи от сърцето му. Може да не е върха сладоледа от към художествена стойност, но бше искрено. Челя съм го стотици пъти но ми е трудно да стига до края, защото по средата цялата плуввам в сълзи.
Важното е, че е дошло от неговото сърце, а не е копирал нещо, което правят всички. Ние с него св. Валентин дори не празнуваме като хората. само тази година излязохме да пийнем по 1 коктейлче. Не е нужен специален ден, за да покажем любовта си. не е нужно да я доказваме с цветя и свещи......
Бтв. снощи в тях ядохме пица и гледахме това го знае всяко хлапе. и беше наистина романтична вечер.......
Ем да-съгласна съм!Но аз говоря за истинските момчета/мъже.Защото з амен тея не са истински-тези с розовитя блуски,обръснатите крака и гелосаните глави...Първоначално написано от savoy
Gledai malko jenski filmi i 6te razbere6 xaxa xa xaxaПървоначално написано от HEPBEH
...романтика.. някои я предпочитат, други не.. е аз съм от първите.. наистина романтиката са милите жестове, нежните целувки, разходките с любимия в парка, когато дърветата са пожълтели или пък през пролетта, когато са разцъфтели..гушкането пред тв-то или пред пц-то докато гледате някой филм.. дори гушкането в леглото,когато всички уреди са изключени и се чуват само капките,които се удрят в перваза, защото навън вали... но понякога човек има нужда и от нещо повече- романтично любовно писмо,вечеря на свещи и легло покрито с листенца от рози намиращо се в стая осветена от ароматни свещи... това са страшно хубави моменти... преди да ги преживея и аз ги мислех за банални..но когато те станаха реалност, просто започнах да ги възприемам по др начин, забравих, че тези неща ги дават и по филмите, забравих и че др момчета по този начин изненадват гаджетата си.. просто бях възхитена от моя любим заради труда, който е положил, заради усилията, които си е направил да избере аромата на свещите, да подреди всичко.. беше невероятно.. и мисля че повечето, които отричат тези неща(говоря за вечеря на свщи, рози и пр.) когато ги преживеят ще си променят мнението..
ест това си е моето мнение.. и моите предпочитания
Пфф вече непредпоцитам романтиката е понякога сама.исками се първата среща(с сериозен приятел)да е някве яка и готина например ммм край някоя река където да си говорим на спокойствие искам в някой обор адски забавно ще е или да ми каже че ме обича по някакъв специален начин например чрез шърцице и и нещо подобно.Знам звуца первезно но ми дойде до гуша да слушам за романтични вечерии пръстени и темподобни омръзна ми.
Бъркаш дет метъла с блек.Първоначално написано от N0Rull5
Иначе дет метълът е доста добра музика за секс
Няма да се лиготим флегматично на някоя балада...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
DeAd_LooSeR със тебе съм отсякъде ! \/ само че ако се загледаш в сайтовете за запознанства точно тия ПИЧАГИ са оглавили класациите.... не знам какво толкова им харесват девойките
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ne6to mn hubavo stiga da se sazdava
"Романтика"->.Свещи,рози(червени),АЗ и ТОЙ сами....Мечти...
За всеки романтиката е различна .... Аз тази вечер посетих обсервторията в града ми и Луната , панорамата и всичките тези звезди ме насториха на много романтична тема, а не само мен а и приетелките ми с които бях...... Помисли върхи този вариант .
всеки един момент може да е романтичен стига да обичаш човека до теб истински и не само физически. Малките жестове, усмивки, нежна целувка ... все хубави работи![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
-----------------
Непоправим романтик
Снощи беше супер романтично-бяхме на концерт, возихме се на центрофугата, блъскхме се на количките, отстреля ми роза и ми изтегли огромен плюшен заек. А още като се видяхме ми подари 1 кг. течен шоколад, за да не ми пада кръвното и да поддържам приятна закръглена линия. Почувствах се на 7-мото небе. Не заради подаръците, а защото през цялата вечер показа такова внимание и уважение към мен и то пред хора, пред които не го е показвал преди.
Много го обичам, бе хора!
Романтични за мен са онези моменти ,в които се гледаме и си говорим без думи,гледаме се в очите и несъзнателно се усмихваме-в такива моменти имам чувството ,че летя.Не е задължително да има цветя и музика (както и вие споменахте вече) важното е момента да е истински ,незабравим по свои си начин.Разтапям се когато го гледам как спи,когато вървим хванати за ръка дори,разходка под дъжда..Когато обичаш истински всеки жест на любимия..дори и малък..то той остава завинаги в съзнанието ти ^_^
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Най-обичам боба,леба и да еба.
модерирано от ramaiana
т.10 и 11 от правилника
Първоначално написано от krem4et0
Аввеее,нали знаеш-новата мода е : Гаджето ти да е по-женствно от теб самата! Пфф такива гъзета,фукльовци,пичове,пе али или както щете ги наречете не ги понасят.То да го е страх д ане му се счупи някои нокът.Пуууу! ГЪЗЕТАТА НА САПУУУН!!Ох сори..увлякох се!Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Не знам защо физиономията ми докато гледам мненията ви ми еВъв всичко това няма никаква страст (страст в смисъл не на живоптинско ебане...) просто плам,който да си личи.Това какво е-плагиатстване от страна на мъжете/момчетата като си мислят,че така ще направят по-голямо впечатление на девойките и после пътя към леглото ще е по-безпрепятствен!Споннтанит действия са къде къде по-хубави..когато ти каже някой нескопосан комплимент,но все пак изпълнен с много обич.Това е мое мнение -не си падам по романтични мъже.Смятам че романтиката ги прави....лигави и женствени.Все пак романтиката се полага на жените,не на мъжете!Пък и всичко се препокрива,нуйно е малко оригиналност...тва листенца от рози,тва све6ти и флегматична музика...хм...Дори и наи-неромантичния мъй би се сетил какво да направи!Но нали всеки търси оригиналността,а в романтиката я няма
Мисля,че темата не е за тази графа на форума![]()
Away from life!
Романтика...чудя се как да разбирам тази дума...ако романтиката е да ти подарят цветя и подарък на 14ти февруари, да обсипят леглото с розови листенца, да ти говорят заучени фрази. Не съм романтичка. На Св. В. пих вино, не ми харесва идеята да ми влизат /или на него/ листенца в задните части по време на секс и не обичам лигавите подаръци.