.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ??!

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • -Да!

19 23,46%
  • -Естествено!

62 76,54%
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 217
    Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от jojankata
    Ако може да ми обясниш КАКВА СЪМ...
    Може да съм тъпа както казвате вие...
    Или умното изказване,че съм "п*тка" не съм виждала п*тка ДА ПИШЕ МЕЖДУ ДРУГОТО!!!
    ...може да съм сяква,но не се е** със всеки срещнат и НЕ СЪМ КУРВА!!!
    Знаеш ли к'во???
    На 15 съм И СЪМ ДЕВСТВЕНА!!!
    И ТОВА Е ГОРДОСТ ЗА МЕН!!!!!

А на онова момиче,което съди по думите ми... е ГОРДА КУРВИЧКА...само това съдя ПЪК АЗ ПО НЕЙНИТЕ ДУМИ
    А ти как можеш тука да обясниш как сме, защото ти явно говориш за нас???Какво мислиш, че ще постигнеш като говориш по този груб начин, внимание?Няма да има никакъв ефект, трябва да има самосъзнание.Направих го на 16 и какво?Но го направих с човек, когото обичам и с пълното съзнание и отговорност.Ти просто мислиш всички за такива или поне така личи от поста ти, не ме убеждавай, защото ти едва ли не обиждаш всички.Все пак спазвай добрия тон, който ти се губи, все пак.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    Не е нужно едно момиче, което прави секс да е с лош успех и провалено бъдеще. Не всички момчета и момичета 12-16 са без грам понятие от секса. Има такива, които са напълно на ясно с нещата, които им трябват. Не всички 12-16, които правят секс са крви/*мъзка версия на курва*.
    Факт е, че много деца правят секс без да знаят ЗАЩО. Но това няма да се промени като пускаш поредната безмислена тема.
    Намери си друга работа
    =D>
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако може да ми обясниш КАКВА СЪМ...
    Може да съм тъпа както казвате вие...
    Или умното изказване,че съм "п*тка" не съм виждала п*тка ДА ПИШЕ МЕЖДУ ДРУГОТО!!!
    ...може да съм сяква,но не се е** със всеки срещнат и НЕ СЪМ КУРВА!!!
    Знаеш ли к'во???
    На 15 съм И СЪМ ДЕВСТВЕНА!!!
    И ТОВА Е ГОРДОСТ ЗА МЕН!!!!!

А на онова момиче,което съди по думите ми... е ГОРДА КУРВИЧКА...само това съдя ПЪК АЗ ПО НЕЙНИТЕ ДУМИ
    А ти как можеш тука да обясниш как сме, защото ти явно говориш за нас???Какво мислиш, че ще постигнеш като говориш по този груб начин, внимание?Няма да има никакъв ефект, трябва да има самосъзнание.Направих го на 16 и какво?Но го направих с човек, когото обичам и с пълното съзнание и отговорност.Ти просто мислиш всички за такива или поне така личи от поста ти, не ме убеждавай, защото ти едва ли не обиждаш всички.Все пак спазвай добрия тон, който ти се губи, все пак.
    мм да и тука съм съглсна.може би щеше да е по-добре ,ако не слагаше всичко под общ знаменател.

Нецензурните реплики от село може да си ги спестите find_m3 Леко съм минала 12 и 13. Определенията едва ли ще ми ги даваш ти. Има хора, които са ме преценили достатъчно добре и за чието мнение ми пука. Не твърдя нито, че съм красива, нито желана. Ти ако виждаш такова нещо в поста ми, покажи ми го. И какво е това закостеняло виждане да слагате всичко живо под общ знаменател. Това че българи крадат в Герамния и Италия означава ли, че всички сме измамници? Всичко е до личността и израстването. Познавам момичета на 15, които имат акъл колкото 3 такива на 20+. А щом опира до личността, идват и проблемите. А този форум е именно за тях!
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Неможе да се каже планове...
    НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
    КОИТО ИСКАМ ДА ОСЪЩЕСТВЯ!
    А АКО СМЕНЯМ ГАДЖЕТАТА КАКТО ТЕЗИ ТУКА...МОЖЕ И ДА НЕ ЗАВЪРША СЛЕД ШЕСТ ГОДИНИ,А МОЖЕ СЛЕД ДОСТА ПОВЕЧЕ!!!
    Затова ми е по-добре,без гадже и без секс!
    Приятели много,не ми трябва гадже,не и на тази възраст!!!
    ХАаааааааааааааааа.
    Кой казва, че с гадже и секс не би могъл да си осъществи плановете, мечтите, копнежите и прочие.
    Хаха. Караш ме да се смея искрено и от сърце.
    Та нали половинката е за това - да ни подкрепя и т.н
    Пак ще повторя и го запомни добре в малката ти, невръстна кратунка, защото ме нервиш вече - СЕКС СЕ ПРАВИ ОТ НУЖДА, БЕ МАМКА МУ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРА?! (няма да те псовам, не е етично).
    Няма кво да обеснявам, че секса е приятно изживяване,че се отделят хормони на щастието, които те изпълват с енергия и си готов да положиш нужните усилия за начинанията си.
    Аре, кво ли ти обеснявам, живей си в твоя измислен свят без гаджета и секс...

Явно сте прекалено малки и за дискусия.
    Прекалено глупави сте да осъзнаете, че момчетата само ви използват. И добре, че сте вие, за да има кого да ч*кат големите батковци дето са страшно загорели, вместо да изпервкват от нужда и до ходят да ви изнасилват по парковете. Поне взимайте пари - такмо ще имате парички за тестовете за бременност , вместо да искате от мам и тати.
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Нецензурните реплики от село може да си ги спестите find_m3 Леко съм минала 12 и 13. Определенията едва ли ще ми ги даваш ти. Има хора, които са ме преценили достатъчно добре и за чието мнение ми пука. Не твърдя нито, че съм красива, нито желана. Ти ако виждаш такова нещо в поста ми, покажи ми го. И какво е това закостеняло виждане да слагате всичко живо под общ знаменател. Това че българи крадат в Герамния и Италия означава ли, че всички сме измамници? Всичко е до личността и израстването. Познавам момичета на 15, които имат акъл колкото 3 такива на 20+. А щом опира до личността, идват и проблемите. А този форум е именно за тях!
    кога точно ги мина 12 и 14 и има да има момичета с акъл на 15 ...и това са момичета ,с които живота не е бил много справедлив и се е наложило да пораснат маалко по-рано

Или в прекалено освободено, или в прекалено задръстено...но ако е първото, трябва да си бил свидетел на много брутални неща...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Или в прекалено освободено, или в прекалено задръстено...но ако е първото, трябва да си бил свидетел на много брутални неща...
    точно....за жалост!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Каза че темата е за възраст от 12 до 16 години.И понеже имам още около 2 часа,докато съм на 16 ще си позволя да коментирам.Вярно е всичко,което написа,но е малко грубо.За щастие не съм от този тип тийнове.Надявам се неопитните тийнове да се позамислят малко какво правят.

Град
    София
    Виж какво - направих го на 14. И не съм била необразована - бях изчела сума ти книги и освен това майка ми ми е обяснявала за секса още откакто бях на 7!!! Подготвих го много старателно - пиех хапчета и ползвахме презерватив и го накарах да свърши вън от влагалището ми. Сега съм на 17 и досега съм имала 3 партньора. Продължавам да пия хапчета и ВИНАГИ да ползвам презерватив. Така че ако обичаш не ми казвай че съм необразована. Освен това успеха ми е 5,90. МОЛЯ ТЕ НЕ ПОСТАВЯЙ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!! Знам, че има някои необразовани, но те пишат, защото се надяват да им помогнем. Ти ако си бременна ще четеш ли всички теми или ще питаш направо, защото си твърде притеснена?! Не се опитвай да изтъкнеш чуждите недостатъци, защото не искаш да признаеш своите....
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Хах.. че ти каква подкрепа търсиш? За подкрепа и слава ли си го написала? Милата тя... Може би имаш някакви комплекси, които си ги изкарваш на готините момичета, които са хресвани и желани. И затова са форумите - за да се обсъждат, дискутират и решават въпросите на посетителите. Ако не ти харесва, тогава какво правиш тук? И се моли някой ден да не си в положението ня някое от тези момичета! И да не идат твоите камъни в твоята градина... И не всички момичета от тези са к*рви! Всеки го прави поради различна причина, а много от тях имат и сериозни връзки. Пък и всеки си има глава на раменете и може да прави каквото си иска. Едва ли теб те бърка. И тъй като още не си минала границата 12-16, ти пожелавам искрено да не ти се случват подобни неща, описани в този форум!

АКО СЕ МИСЛИШ ЗА ГОТИНА...НЕ СЕ РАДВАЙ ТОЛКОВА,ШОТО НЕ СИ!!!
    СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО:
    -Защото 1во,че си курва и 2ро си прекалено т*па за да мислиш!!!
    И още нещо!
    Ако мислиш нещо за мен,ще ти кажа само,че МИСЛЕНЕТО ТИ ВРЕДИ "мила"
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Guest
    Bez da se obijda6, no mi se struva6 "leko" zadrastena. Tova 4e nqkoi pravi sex ili ima gadje ne zna4i 4e me4tite mu nqma da se sbadnat i nqma da ima bade6te. Tova 4e nqkoi pravi sex ne zna4i 4e trqbva da rodi predi da e navar6il 18, ako ima akal da se opazi. Ili kakvo ti 6te 4aka6 da svar6ta i studentskite ti godini i togava da pravi6 sex? Kogato si hvane6 gadje, useti6 kakvo e lubovta i nujdata ot po intimni otno6eniq, togava ima6 pravo da pi6e6 takiva ne6ta. Pravq sex i sam otli4ni4ka i stipendiq si vzimam ooo predstavi si ne sam glupava vapreki 4e pravq sex . S mnogo gre6na predstava si i sam po4ti sigurna 4e tezi tvoi ubejdeniq sa ti vtalpeni v glavi4kata ot maika ti ili ba6ta ti , koito prosto se opitvat da te predpazqt, a ti si prekaleno naivna , za da vqrva6 4e sled kato pravi6 sex, zna4i nqma da ima6 bade6ta!!! Ne sam za ranniq sex, no ako ima 4ovek do teb , na koito moje6 da vqrva6 i koito obi4a6, moje6 da se otpusne6, no nqma nujda tova da stava predi 15 ,za6toto togava vse o6te ne znae6 kakvo iska6 (e vinagi ima isklu4eniq) Ami ne znam parvo trqbva da porastne6 predi da puska6 takiva temi, za6toto vse o6te ne znae6 ni6to za jivota, kakto decata , koito tragvat da pravqt sex trqbva da badat osvedomeni po tozi vapros, da znaqt pone elementarnite ne6ta, za da mogat da se spravqr bez problemi!

Dosta haoti4no sa mi podredeni mislite, no pri edna takava tema kak da ne se obarka6 Aide so zdrave

Guest
    I o6te ne6to. Edno momi4e e kurva , kogato spi s mn maje . A ne kogato pravi sex. Ima razlika, damo q vidi6!

Цитирай Първоначално написано от Morpheus
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Неможе да се каже планове...
    НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
    КОИТО ИСКАМ ДА ОСЪЩЕСТВЯ!
    А АКО СМЕНЯМ ГАДЖЕТАТА КАКТО ТЕЗИ ТУКА...МОЖЕ И ДА НЕ ЗАВЪРША СЛЕД ШЕСТ ГОДИНИ,А МОЖЕ СЛЕД ДОСТА ПОВЕЧЕ!!!
    Затова ми е по-добре,без гадже и без секс!
    Приятели много,не ми трябва гадже,не и на тази възраст!!!
    ХАаааааааааааааааа.
    Кой казва, че с гадже и секс не би могъл да си осъществи плановете, мечтите, копнежите и прочие.
    Хаха. Караш ме да се смея искрено и от сърце.
    Та нали половинката е за това - да ни подкрепя и т.н
    Пак ще повторя и го запомни добре в малката ти, невръстна кратунка, защото ме нервиш вече - СЕКС СЕ ПРАВИ ОТ НУЖДА, БЕ МАМКА МУ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРА?! (няма да те псовам, не е етично).
    Няма кво да обеснявам, че секса е приятно изживяване,че се отделят хормони на щастието, които те изпълват с енергия и си готов да положиш нужните усилия за начинанията си.
    Аре, кво ли ти обеснявам, живей си в твоя измислен свят без гаджета и секс...

Явно сте прекалено малки и за дискусия.
    Прекалено глупави сте да осъзнаете, че момчетата само ви използват. И добре, че сте вие, за да има кого да ч*кат големите батковци дето са страшно загорели, вместо да изпервкват от нужда и до ходят да ви изнасилват по парковете. Поне взимайте пари - такмо ще имате парички за тестовете за бременност , вместо да искате от мам и тати.
    ТИ ме УБИ
    Само така
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Guest
    Zanimavate s prostotii hora koito iska da se 4uka s vsi4ki si nosi posledstviqta koito e ot dr vid bravo nqma smisul da promenqme sveta i da se grigim za gre6kite na dr ama kat vi gledam kak se vprqgate........nz tupo e

Guest
    много от изказванията тук ми се струват крайни.Вярно съм напълно против секса в толкова ранна възраст,но пък в крайна сметка всеки си има глава на раменете и си отговаря за действията.Като се чувстват готови,като го искат-правят го,не разбирам какво толкова се вълнувате какво правят другите.Всеки си има свои виждания ,прави каквото сметне за добре,с две думи-живее си живота.Днешното поколение е такова..без особени ценности за съжаление,но всичко това тук няма да има ефект.И за да е такова положението ,вината е изобщо в това как постоянно се говори колко е страхотен секса,колко е яко-той присъства навсякъде.И децата бързат да пораснат.да опитат и това и често съжаляват,нямат нужните знания,не се пазят и затова има толкова такива теми.Потресаващо е всичко това ,но е така.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Каза че темата е за възраст от 12 до 16 години.И понеже имам още около 2 часа,докато съм на 16 ще си позволя да коментирам.Вярно е всичко,което написа,но е малко грубо.За щастие не съм от този тип тийнове.Надявам се неопитните тийнове да се позамислят малко какво правят.
    И аз затова се надявах
    Но ето,че темата стана смешна от поучителна
    Айде,вече като пораснеш,като станеш на 16 пиши или да ти честитя още от сега!

ЧРД,да си жива и здрава,да пораснеш голяма и никога да не постъпваш глупаво както тези идиотки...

То бива бива прсоти хора ама чак пък толкова ............. Тва че някоия е правила секс преди 16 не значи че си к**ва. Аз съм на 14 и съм девствена не съм си и помисляла да правя сескс преди 15 годишна възраст. Ти явно си с със съзнание на някъде 8-9 годишна щом мислиш такива неща...... И мога да ти кажа че между училището и гаджетата няма нищо общо . Имах си гадже по време на даскало и кво да не би да мие паднал успеха - НЕ . Така че вземи поранси още на акъл и тогава си прави изводи за тва коя е курва и коя не , защото мога да ти изнаметя куп лапета на по 8-9 години дет са с акъл мн повече от твоя....

Хах.. че ти каква подкрепа търсиш? За подкрепа и слава ли си го написала? Милата тя... Може би имаш някакви комплекси, които си ги изкарваш на готините момичета, които са хресвани и желани. И затова са форумите - за да се обсъждат, дискутират и решават въпросите на посетителите. Ако не ти харесва, тогава какво правиш тук? И се моли някой ден да не си в положението ня някое от тези момичета! И да не идат твоите камъни в твоята градина... И не всички момичета от тези са к*рви! Всеки го прави поради различна причина, а много от тях имат и сериозни връзки. Пък и всеки си има глава на раменете и може да прави каквото си иска. Едва ли теб те бърка. И тъй като още не си минала границата 12-16, ти пожелавам искрено да не ти се случват подобни неща, описани в този форум!

АКО СЕ МИСЛИШ ЗА ГОТИНА...НЕ СЕ РАДВАЙ ТОЛКОВА,ШОТО НЕ СИ!!!
    СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО:
    -Защото 1во,че си курва и 2ро си прекалено т*па за да мислиш!!!
    И още нещо!
    Ако мислиш нещо за мен,ще ти кажа само,че МИСЛЕНЕТО ТИ ВРЕДИ "мила"

Хах.. нещо си се назлобила Не си ме виждала, не ме познаваш. Затова не давай мнение, което не е търесно и не поставяй оценки, които не можеш да опрпверагеш! И от кога се слага цензура на думата "тъпа" ахахахах И не ми излизай с изучени реплики от нета, тип: "Мисленето ти вреди".
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    I o6te ne6to. Edno momi4e e k***a , kogato spi s mn maje . A ne kogato pravi sex. Ima razlika, damo q vidi6!
    Ами...КАКВИ МИСЛИШ ЩЕ СТАНАТ КАТО НАВЪРШАТ 18-19 А?
    Сигурно няма да са сменили малкото момченце с което се перкат в момента ДОКАТО СА НА 12-13...
    Той ще остане завинаги с нея мислиш ами това имам предвид!
    Че ще се изпонаебе със най малко 3ма ОЩЕ докато навърши 19 защото ще и се искат (цитирам)По-интимни отношения
    Оле...просто толкова много "УМНИ ХОРА" в този форум...тези който са пртив мен и които се подкрепят си личи какви са!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от on_fire
    Евала на автора,не само че са тъпи,ами не мога да разбера кво си мислят,че някой в интернет ше им разреши проблемите..Ми че то всичко си им е до акъла
    Оооо мерси мерси на тези които ме подкрепиха и ме подкрепят!
    Много имах нужда от поне един човек на моето мнение!

БЛАГОДАРЯ!!!
    ne si edna mn sa na 16 sum devstvena sum i sum gorda s tfa kfo vs obqsnqqt na 14 sum o6te sum nqmala gaje na 13 praix svirka za 1vi put samo se izlagat
    a i kak e vuzmojno vsqka treta tema da e bremena li sum opa ama toi svur6i v men ami sega ami sega
    e i na men mi pisna ama ni6to ne moem da napravim nqq da promenim sveta

Евала на автора,не само че са тъпи,ами не мога да разбера кво си мислят,че някой в интернет ше им разреши проблемите..Ми че то всичко си им е до акъла

БЛАГОДАРЯ!!!
    ne si edna mn sa na 16 sum devstvena sum i sum gorda s tfa kfo vs obqsnqqt na 14 sum o6te sum nqmala gaje na 13 praix svirka za 1vi put samo se izlagat
    a i kak e vuzmojno vsqka treta tema da e bremena li sum opa ama toi svur6i v men ami sega ami sega
    Те са на по 14 и вече са го правили най-малко 3 пъти!
    И се чувстват горди...ТОВА НАЙ МЕ ДРАЗНИ

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    find_m3 и на мен ми изпростя.
    Морфеус, разбрал си грешно поста ми, но какво ли друго да очаквам от тук.

jojankata, не мислиш ли, че е време да спреш да се самозалъгваш и заблуждаваш относно другите хора.
    Какво като едно момиче е на 19г. и е имала 3ма или повече сексуални партньора? Защо я наричаш курва? А защо не отидеш да питаш майка ти с колко мъже е спала?
    не другите са тъпи, че се опитват да поправят грешките си и искат съвети, глупавата тук си ти, защото на абсолютно никой не му се нравят хора, които натякват мненията си.
    Ти да не си от клуба "Нека опазим по-дълго време девствените си путки"?
    И интересното е, че продължаваш да се имаш за някаква високоинтелигентна, която знае всичко и е над другите от форума.
    Но не осъзнаваш колко свястни хора има тук.

Сигурно си прочела 3-4 теми бъзик и започваш да си вадиш изводи за авторите на темите.

А, и още нещо, последно:
    Слез на Земята.

Guest
    em da ama kakto spomena nai tupoto e 4e daje nz kfo praa6 6tom postoqnno zabremenqvat

Guest

БЛАГОДАРЯ!!!
    Те са на по 14 и вече са го правили най-малко 3 пъти!
    И се чувстват горди...ТОВА НАЙ МЕ ДРАЗНИ

ем по-спокойно..напрао започвам да си мисля,че имаш някакъв сериозен комплекс в тва отношение.Толкова пламенно говориш за тях,че и обиждаш на поразия-това не е начина.Пък и уж претендираш,че си умна,с ясни цели и мечти-покажи го.Колкото до тези момичета,писах по-горе-всеки прави каквото сметне за добре,грижете се за себе си!Стига търсихте недостатъците и грешките при другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си