.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ??!

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • -Да!

19 23,46%
  • -Естествено!

62 76,54%
Затворена тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 217
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    find_m3 и на мен ми изпростя.
    Морфеус, разбрал си грешно поста ми, но какво ли друго да очаквам от тук.

jojankata, не мислиш ли, че е време да спреш да се самозалъгваш и заблуждаваш относно другите хора.
    Какво като едно момиче е на 19г. и е имала 3ма или повече сексуални партньора? Защо я наричаш курва? А защо не отидеш да питаш майка ти с колко мъже е спала?
    не другите са тъпи, че се опитват да поправят грешките си и искат съвети, глупавата тук си ти, защото на абсолютно никой не му се нравят хора, които натякват мненията си.
    Ти да не си от клуба "Нека опазим по-дълго време девствените си путки"?
    И интересното е, че продължаваш да се имаш за някаква високоинтелигентна, която знае всичко и е над другите от форума.
    Но не осъзнаваш колко свястни хора има тук.

Сигурно си прочела 3-4 теми бъзик и започваш да си вадиш изводи за авторите на темите.

А, и още нещо, последно:
    Слез на Земята.
    нз дали да се радвам ,че не само на мен ми е изпростяла или да съжалявам

наистина прекали с общия знаменател.една от най-добрите ми приятелки прави секс на 14 преди 1 година и още е с гаджето си.аз го познавам и е много свестен.сигурна съм ,че тя няма да съжалява (както и да свърши всичко) ,че е правила секс с него просто ,защото се обичат и ....абе как да ти кажа ,че да ме разбереш ....още от началото им тръгна като на приказка и си признавам ,че адски много и завиждам ,защото искам и с мен да се отнасят така...

пп. темата е псуната преди няма и 2 часа и вече е посетена почти 500 пъти....евала на форума =D>

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от find_m3

jojankata, не мислиш ли, че е време да спреш да се самозалъгваш и заблуждаваш относно другите хора.
    Какво като едно момиче е на 19г. и е имала 3ма или повече сексуални партньора? Защо я наричаш курва? А защо не отидеш да питаш майка ти с колко мъже е спала?
    не другите са тъпи, че се опитват да поправят грешките си и искат съвети, глупавата тук си ти, защото на абсолютно никой не му се нравят хора, които натякват мненията си.
    И интересното е, че продължаваш да се имаш за някаква високоинтелигентна, която знае всичко и е над другите от форума.

Сигурно си прочела 3-4 теми бъзик и започваш да си вадиш изводи за авторите на темите.

А, и още нещо, последно:
    Слез на Земята.

наистина прекали с общия знаменател.една от най-добрите ми приятелки прави секс на 14 преди 1 година и още е с гаджето си.аз го познавам и е много свестен.сигурна съм ,че тя няма да съжалява (както и да свърши всичко) ,че е правила секс с него просто ,защото се обичат и ....абе как да ти кажа ,че да ме разбереш ....още от началото им тръгна като на приказка и си признавам ,че адски много и завиждам ,защото искам и с мен да се отнасят така...

пп. темата е псуната преди няма и 2 часа и вече е посетена почти 500 пъти....евала на форума =D>
    Да, бе, спокойно , разбирам те.
    И мойте две най-добри приятелки като бяха на 14г. го направиха с момчета, които до ден днешен са им оставили хубави спомени и прекараха доста време заедно. И сега една също моя много добра приятелка го направи с момче, с което наистина се обичатмного, но както и да е.
    Важното е, че те разбрах.

АМИ ЩОМ ТЕ ИНТЕРЕСУВА...
    МАЙКА МИ Е БИЛА САМО С ДВАМА,НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ НЕ СЪМ Я ПИТАЛА!!!
    Единия е бащата на брат ми,а другия е МОЯ баща!
    Достатъчно е че баба ми нарича майка ми курва,но не се водя по нейното мнение!
    Да,има свестни хора,но нещо ми казва,че ти не си от тях

Още нещо...ето за да видиш умните И ГОРДИ авторки на теми от сорта-бременна съм!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*~*~
    vijte milsq 4e sam bremena no ako e taka neiskam da pravq abort imali drug na4in da premahna deteto molqvi pomognetemi
    hora zna4i principno cikala mi e neredoven,no si idfashe kam kraq na meseca...i v edin moment (iuli) reshi da doide na 6-ti... avgyst (toq mesec) go napravih na 4-5 i to mi go vkara nqkolko pati izkara go izprazni se v/u men.posle otide do banqta pak doide i po sashtiq na4in..bez kaput mi go vkarvashe...vzeh havliq zabarsah se...parviq pat spermata beshe po bqla..e vtoriq kato prozra4na s lek bqll cvqt.....ot togava na 12-ti mi kapnaha nqkolko kapki krav ..tamna...i ne mi e doshlo...sega se 4udq da si napravq li test ?? i kato si napravq posle sled kolko dni trqbva da go povtorq za da sam sigurna...na 15 godini sam..oshte ne sam gi navyrshila daje sega varvq si 4ukam glavata i se pritesnqvam ot 10 dena ..... ;( dali sam bremenna??? poduto mi e korem4eto no moje da e ot pritesnenie i ot tova 4e ne mi idva i me boli ..vse edno 4e shte mi doide...hora..strah me e kakvo da pravq??
    Здравейте аз съм момиче на 15 години. преди 3 месеца правихме секс със един непознат та един купон в една дискотека. и съм бременна в третия месец и искам да задържа бебето. Но не знам как да го кажа на нашите. Дайте съвети. и без подигравки моля ви. Благодарим за съветите
    MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
    V koi mesec po4va da li4i ,4e si bremenna?Pls otgovorete!
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Guest

А, и още нещо, последно:
    Слез на Земята.

spored men vie prosto ne q razbraxte tq nqma ni6to protif xorata pravili sex na 14 mo predpolagam tv fr se e pazila a puk ima momi4eta det prosto za da sa nepraat na int i go praat kat mackata det na 15 e v tretiq mesec a tatkoto?!? opa em toi mai e nepoznat i tfa ne e normLno oki texen si e jivota ama mai i te ne znaqt kfo iskat ot nego

Град
    София

А, и още нещо, последно:
    Слез на Земята.

Да, бе, спокойно , разбирам те.
    И мойте две най-добри приятелки като бяха на 14г. го направиха с момчета, които до ден днешен са им оставили хубави спомени и прекараха доста време заедно. И сега една също моя много добра приятелка го направи с момче, с което наистина се обичатмного, но както и да е.
    Важното е, че те разбрах.
    еми то не беше като оправдание ми по-скоро за да накарам авторката да се замисли,но надали ще стане ,щото хора рядко вярват на нещо ,което не са видели с очите си

бтв черинке ти на колк си?

до госта отгоре.ясно ми е тя за кои хора говори ,но не се е изразила правилно затова много хора я нападнаха

O, tempora ! O, mores!
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

И ти за каква се мислиш,че пускаш такива теми и определяш кой е тъп и кой не е... Я си гледай работата ...

Град
    гр. Пловдив
    Абе, жожатанке, или както си там, това са си чисти ебавки от хора, които си вкарват филми и задават въпроси, на които евентуално би трябвало да знаят отговорите им ако се случи нещо такова.
    Ти, освен да обиждаш и да пишеш с големи букви, друго можеш ли?!
    Обиждай си, майна, единствено ти си хабиш нервите и прочие.
    Гледам, леко се засягаш от някои мои думи, ама карай, да си жива и здрава, Господ здраве да ти дава, тва е най-важното.
    След време, като опознаеш хората около теб, ще се смееш на простотиите, които пишеш в момента.

Град
    София
    абе то и аз като вляза в тоя раздел ми идва да пусна една такава разточителна тема и да ги насера ,ама скоро след като се регнах се отказах...няма оправия би трябвало да си го разбрала,а ако не си по-добре псуни тема за тия дето си правят тъпи ебавки

Ами,съмнявам се,че наистина ще се смея...защото не са простотии и ако не бяхте повечето к*рви,нямаше да има такава сплутеност и такава подкрепа
    Ако се бях засегнала или пък си бях изхабила нервите,нямаше да има толкова малко обиди
    Просто съм сдържана...заради някой хора...
    Ако не ви изнася,моля...прочетете ми темата внимателно...и ще разберете каква беше целта ми!
    Целта не ми е да напсувам и оплюя всички от форума,а онези,които са на 12 и са имали най-малко 3ма...целта ми беше да обясня на онези които незнаят,че в аптеките се продават ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННОСТ...а че в клиниката се крият ГИНЕКОЛОЗИ...които ще ти обяснят по-добре от чатаджиите във форума!!!

Това се опитвах да кажа или по-скоро да обясня!
    А това,че си пиша с ГЛАВНИ БУКВИ СИ Е МОЯ РАБОТА,не твоя...и не си ти човека който ще ми казва как да пиша И КАКВО най-вече
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

И да...засегнах се,обърка ми ника!
    Не съм Жожатанка а съм Джоджанка...
    Може би си толкова голяма,че неможеш нито да четеш,нито да пишеш!

Искаш да ми кажеш че ако се проебеш на 19 няма шанс да станеш курва?!Тва не зависи на колко години си, а дали имаш мозък в главата или не!Съжалявам но според мен не си права.

Йоанна
    Guest
    С jojankata сме родени на една дата -18 август. А и мисля , че сме на почти едно мнение, само дето тя е малко по брутална от мен. Но все пак тя е на 15, а аз на 13.
    Според мен е въпрос на малокултурност да наричаш 'тъпа **(женски полов орган)' момиче , което е против правенето на полов акт м/у възрастта 12-16, а да не наричаш 'тъпа', момиче което е на 12-13 и е правила секс с поне 3 момчета.
    Аз мисля , че такива деца, не са 'к*рви' , както казват повечето от вас , те просто имат нужда от съвет, възпитание и среща с някои по-възрастен , които е изпатил от същото нещо.

На такива деца, защото те са си деца, трябва да помагаме и разбираме , а не само да ги обиждаме!

Град
    София
    всичко е един комерс и една реклама на секса ,за тва се множат като зайци и ще става по-зле не изпадай в размисли и стасти

МОДЕРНО Е ДА ПРАВИШ СЕКС , колкото по-малък си ,толкова по-"як"/а си

Град
    гр. Пловдив
    Длъжна ли съм да запомням на всички форум-изтерички никовете?
    Айде, жива здрава, рейтинга на темата вече падна, ти не бе чута от младите тийнейджъри и въпреки всички обиждаш на курва.
    Тадан.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Йоанна
    С jojankata сме родени на една дата -18 август. А и мисля , че сме на почти едно мнение, само дето тя е малко по брутална от мен. Но все пак тя е на 15, а аз на 13.
    Според мен е въпрос на малокултурност да наричаш 'тъпа **(женски полов орган)' момиче , което е против правенето на полов акт м/у възрастта 12-16, а да не наричаш 'тъпа', момиче което е на 12-13 и е правила секс с поне 3 момчета.
    Аз мисля , че такива деца, не са 'к*рви' , както казват повечето от вас , те просто имат нужда от съвет, възпитание и среща с някои по-възрастен , които е изпатил от същото нещо.

На такива деца, защото те са си деца, трябва да помагаме и разбираме , а не само да ги обиждаме!

drun drun nali bili dostatu4no golemi da re6at kfo da praat s jivota si e
    sega puk da im abru6tame vnimanie
    ae nz az sum suglasna s avtorkata

Фен
    Град
    sofia
    Vij"jojanka"Az sushto sum na 15 i sum v kategoriqta,koqto si opredleila,no ne si prava....Zashto davash tolkova gorzni,prqmi i obijdashti postove-glupavo e!Iskam samo da ti spomena na dve na tri sobstvenata si istoriq za purvi put pravih sex predi okolo godina i to s momcheto,s koeto vse oshte hodq...S nego sum ot dve godini i opredeleno ne se s4itam za kurva poradi prostata prichina,che toi za men be purvoto i za sega edinstveno momche vuv vsqko edno otnoshenie(celuvka,sex,seriozno gaje-vsichko)Opredelno tova,che sum v tazi dadena ot teb"rang lista"ne me pravi kurva,nito puk se chuvstvam kato takava!Opredeleno vuzrastta mi ne beshe mnogo podhodqshta za sex,no ne sujelqvam,che go napravih,zashtoto beshe v podhodqshtiq moment,s podhodqshtiq chovek!Taka,che ot vuzrast do vuzrast si ima ogromna razlika,zashtoto vseki si e razlichen i ne mojesh da slagash vuzrastovite grupi ot 12-16 godini pod obsh znamenatel samo,zashtoto sa pravili sex!Prekaleno grubo se izrazqvash,a i ne si mnogo prava!Ok ne otricham,che ima i takiva,kakvito spomena,no ima i mnogo,koito ne sa prosto burkash sus obshtiq znamenatel
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Длъжна ли съм да запомням на всички форум-изтерички никовете?
    Айде, жива здрава, рейтинга на темата вече падна, ти не бе чута от младите тийнейджъри и въпреки всички обиждаш на курва.
    Тадан.
    Мда! Джоджанке, и на мен не ми харесва ника ти и мненията ти,но тръгнала ли съм да пускам теми за тях? Това е форум,в който ти си просто потребител! Не си администратор,не си и модератор,че да се изживяваш като такава и да въвеждаш едва ли не правилата тук. Кой каквото иска това да пита. Ако някой иска ще отговори! Вярно е,че има теми,които дразнят и може би бих се съгласила с теб ако не употребяваше толкова вулгарен език! Коя си ти,че казваш кой е тъп и кой не? Коя си ти,че определяш кой какво да пише? Коя си ти и кого наричаш курва ???

темата е напълно излишна... това че си на 15 и си девствена не ти дава право да обиждаш! Е аз съм на 16 и съм девствена, а имаше един човек с когото прекарах 2 години и не е било като да нямам възможност да го направя.. ти си от тия момичета, които се имат за много.. е не си, с манталитета си показваш, че може би си девствена просто защото нямаш гадже, което да търпи характера ти и изпростелия начин на изразяване.. това с колко мъже е била майка ти няма никакво значение! Предполагам и на тези момичета, които постват темите майките им не са били с особено много мъже (просто такова е било времето тогава и не всичко е било така на показ) така че това не ми го давай като пример...
    Не е правилно да съдиш някой за личния му живот! Всеки има право да задава въпроси и тук е мястото, защото сайта е анонимен и можеш да споделиш всичко и след това да чакаш компетентен отговор или поне някакъв отговор, но помощта е гарантирана (като изключим това че някой се подиграват на чуждото нешастие)
    Тааа... не правиш добро впечатление и не се гордей че някой хора те подкрепят.. и аз съм против секса в толкова ранна възраст, но не критикувам, а помагам с каквото мога.. така че както казва батко Слави: "Опичай си акъла и умната"

ko
    Guest
    ama pa si e to4no taka!super jalko i sme6no e DECA na po 14-15 da se izsilvat tolkova.a kamo li da pravqt komentari za sex-a.sram ta sram!komentira se kogato pone malko si naqsno po vaprosa,a tezi de4ica sa naqsno za kyklite si i igra4kite,ima o6te dosta vreme dokato 6te imat kimpetenciq da govorqt na tema SEX!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Гласувах с "Естествено!"
    Всичко днес ми се вижда крайно естествено.

Много съм съгласна с swords1010, радвам се, че моето мнение е след неговото, защото няма как да го наречеш курва, за дето ти обясни нещата така хубаво.

П.П. Не ти допрочетох поста. Стигнах само до образУвания и от смях, просто не можах да продължа.
    "Сексуално образувание"
    ОК!

ЗНАМ! по твое мнение сега и аз съм кучка.... и да ти кажа, не си първата дето ми го казва... Но много свестни хора не са на твоето мнение.
    Да ти кажа, не ми пука много какво мислиш ....
    Не си ти човека, който да определя моята сексуална култура.
    Дори не ме познаваш'

Та.... За мен по-тъпи са хората с такива теми.
    Честито! И ти си към отбора на тъпаците => Направете си групово харакири и освободете Света от наличието си.

Град
    nqkade tam
    Otkroveno 6a si kaja 4e ma domarzq da 4eta cqlata tema (vse pak 4-5 stranici sa tva O_o)
    Sia da si doidim na dumata:
    1.v nqkoi otno6eniq avtorkata e prava
    2.nqma6e da ima temi bremenna sam ako ne mladite "gospojici" pieha hap4eta ili prosto ne davaha na gadjetata si da svar6vat "na toplo"
    3.12-16 godini e mnoo konservativen pogled spored mene granicata za sex e min 14 , 14 i polvina ama 4ak 16 pri polojenie 4e "gospojicite" se razvivat po barzo ot nas e malko mona6esko
    4.i az ne znam kvo pove4e da kaja
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    blaa

Re: За момичетата в интервала 12-16

heehehe nqma da se plashite towa e poredniq/ta zaeban/a iznerwen/a w cikul ili zagoreltak koito se chudi po kakuw nachin da se pokaje ..
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

jibrito
    Guest
    Az pa misla,4e avtorkata e prava!
    Kvo ste mi trugnali da se ebete na 12 godinki??
    Kvi 6te stava ot vas,meta4ki na ulicite li-tva go 4etoh ot nqkude,pak podobna tema...
    Ami vsu6tnost,ako gajeto te zareje,pove4e ot 2 nemoje6 da izkara6...misla 4e zatva e napisala,4e misli za obrazuvanieto si!
    Apuk ako i se ebe6e ili be6e zagorqla...nz nemojah da pro4eta,ebavate se s napisanoto ot NEQ,ma ne vijdate,4e vie nemojete da pi6ete!
    Ta taka de,ako be6e zagorqla,nqma6e da pi6e takava tema da psuva i nari4a kurvi onezi,koito SA,6te6e da otide da se naebe v nqkoq diskoteka ili da si nameri gaje!
    Ako iska6e gaje,moje6e da si hvane,nqma grozni jeni...
    Parfiuma i razpusnatata kosa pravqt 4udesa,a ako e tolkvoa ot4aiva6to grozna,edin piqn 6te6e da hvane da q naebe!
    Taka li pravite VIE kogato ste zagoreli?
    Sigurno hodite v klubovete i v diskotekite za da vi naebat ili prosto vibratora Vi e vuv no6tnoto 6kaf4e?
    Ili onazi hurka6ta potna smrad do vas,se e nadurvila i vie vuzsqdate...
    Taka li pravite!!!

Pulno protiv ebaneto na takava vuzrast i mnogo mrazq kurvi,kakvito sa pove4eto ot tuk!

Spider-Man
    Guest
    Shuuut Uuuuuup, jojankie (naro4no 6te te nari4am taka poneje ne e zabraneno!) tebe 6to te gree koi se ebe i koi ne, a ma? a i osven tva , sadeiki po tva kak pishesh, sry ama mnoo samo4yvstvie imashh! a i ako se imash za mn ymna ela nasam da te probvam, da ti obqsnq vsi4ko i da te zatapq! Come On! A kolkoto do moderatorite, sajelqvam za re4nika mi, ama se qdosax!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си