- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата в интервала 12-16
izvinqvai nqma pove4e taka da govorq mamo!
ma i jojanka ne e nai-krasnore4iviq 4ovek![]()
a i tva nad ioana pak az go pisax
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
podkrepqmПървоначално написано от jibrito
e tva stana cql roman
i na 20 moje6 da stane6 kurva ama vaprosa e 4e pove4eto sa na po 12 moje bi tva se opitva da vi obqsni
Breeeeiii ti si bila mnogo umna be....a ot kyde znaesh momi4eto koeto e napisalo tazi tema kakfa e v smisal 4e ne e kurva ne e ....ama ti mn umna sa izvydi....drislata predpo4itala da e kurva otkolkoto po4tenno momi4e....bahti bokluciteПървоначално написано от Анонимко
Някой няма ли да локне тази така глупава тема или?
Тя е поредната, която НИЩО няма да промени.
Подкрепям дори повече темите с образОвателна цел, които никой не чете, пред тази на някаква 15 годишна годра от себе си девствена гражданка, парадираща със така високата си сексуална култура (която просто не видях, къде показа) и с нереално детски език, подкопаващ цялата й теория за всеобщата глупост (except her own)
podkrepqm!Първоначално написано от Made_of_Pain
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
За бившите говоря като за непознати.Първоначално написано от jibrito
![]()
Първоначално написано от jojankata
Първо, да спомена само - на 18 съм.
Второ, позволи ми да ти кажа, че темата ти (колкото и поучителна да е тя) няма абсолютно никакъв смисъл (да не мислиш, че някой ще й обърне внимание?!)
И трето, съжалявам, че си се постарала, но все пак е пълна с правописни и пунктуационни грешки, мила.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Остай децата бе маце, нека се е*ат...![]()
Take everything from the inside
And throw it all away
Cause I swear, For the last time
I won't trust myself with YOU!
Мацка, като казваш, че няма да получат образувание, първо провери своето, щото се пише образОвание...
Имало момичета на 12-13,които го правели с пълното съзнание..Абе вие добре ли сте?!!Нито на 13 можеш да имаш толкова богата сексуална култура,че да се предпазиш(и то ако я имаше,нямаше да ги има и тия теми от сорта на "БРЕМЕННА СЪМ" , "КАК ДА МАХНА БЕБЕТО"??? ),това говори само,че тези момичета не са узрели достатъчно за да праят секс."Партниорът е за да те подкрепя"...Да,ама не мога да разбера,вие кво си мислите,че сериозно връзка може да има човек на 14 или 15..Надали..Вземете и прогледнете малко..![]()
Да,ама е права. БРАВО за темата
omg spokoino momi4eta si4ki mejdy 12 i 16 sme kurvi uspokoite se ..... 4akiai malko be kvo si trugnala da ubijdash horata za kakva se misli6 tova 4e izlizat typi temi e blagodarenie znae65 li na kakvo ????? blagodarenie 4e dneskashnite deca ne se interesuvat da pro4etat ne6to ot knigi za seksualnata im kultura syshto taka nqkoi ne govorqt s roditelite si koe kak sedi i molqte tova 4e sam se ebala na 15 nz teb ne ti vliza v rabotata no za smetka na tova za da sym trygnala da pravq sex zna4i sam imala ne6to v mozyka si togava za da go napravq...... i da imam seksualna kultyra i ne mi kazvai 4e ti kato si bila na 15 16 ne si se zaribqvala s mom4enca ne si hodila po kupon4eta i ne si mislila za sex prosto e nevyzmojno molqte ne se izlagai 4e te gledam i si ot ruse sramish ni grada be![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
axaxax e to mi kaji ima li nqkoe momi4e deto na 15 da ne misli za mom4eta,kuponi i sex..ama edno e da misli6 drugo e da go napravi6..
Една сериозна връзка и 1 силно влюбване малко или много разсйват. Аз съм студентка, но заради гаджето съм си позволявала да излизам посред бял ден по сесийно време, при все че имам 5 дни да науча тухла от 600 страници. Не, че имам лош успех-5.93 от следването ми за 3 години специалност Информатика и 6 за втората специалност, но си разсйва. за това си позволих да имам връзка чак след като завърша и мине кандидат-студентската кампания. Имам приятелки, които не искат сериозно връзка, нищо че а студентки, именно защото ще ги разсейва. Гаджето разсейва и точка!Първоначално написано от Dark_Angel_F
Модерирах темата по т.2 и т.9. Освен това момичетата с чата да внимават-изтрила съм им куп мнения. не стига, че искате чист и подреден форум, но нищо не правите за това. А девойката с граозните квалификации-последно предупреждение към нея. Тя си знае коя е!
Ami taka e,razseiva...
Primerno dokato u4i6 se obajda da ti kaje kolko mnogo te obi4a ili podobni!
Kogato i/mu kaje6 4e u4i6,tq/toi zapo4va da se sumnqva,vseki den-u4i,ve4er do kusno-u4i...po4va da si misli 4e i/mu izneverqva6!
Kazva ti 4e kusate...ti misli6 za razdqlata,za6toto istisnki q/go obi4a6,pla4e6 zaklu4en/a v staqta...ne e nujno da pla4e,prosto raztroen/a...
Spira da u4i,izkarva dvoika i vsi4ko do tam...
Znam ot li4en opit...zatova AZ zarqzoh priqtelkata si,dadoh i svoboda,a ako dokato zavur6a ne mi izneveri-zna4i me obi4a i 6te se suberem otnovo...prosto nemoga da si pozvolq tozi luks da si imam gaje v tova polojenie!
Pozdravi...
I molq,neka ne se stiga pove4e do psuvane i do bannvane...
Razbrahme ve4e,4e ima jeni koito podkrepqt jojankata i takiva,koito ne q...kakto i da e!
Temata e priklu4ena-Molq Moderator,moje6 ve4e da q zaklu4i6!
Dosta biv6i si imala mai i posle se misli za po4tena i umnaПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az pak sam saglasna s avtora na temata!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
aloo jojankata :Първоначално написано от jojankata
1-VO KATO TE DRAZNI SAITA , MI NE VLIZAI TUKA , ZAKFO TREBVA DA SI GO IZKARVASH NA DRYGITE.
2-RO TEZI HORA V INTERVALA , 6TOM PISHAT TUK ZNA4I IMAT NUJDA OT POMOSHT .
3-TO NIKOI NE TI ISKA MNENIETO ZA TQHNITE PROBLEMI .
MOQT SAVET E : NE VLIZAI TUK I NEMA DA IMASH DRAZNENIQ .. AREE 4A0 .. PFFF EBAHTI HORATA ..![]()
.
... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...
Авторката на темата, струва ми се че избиваш някви големи комплекси в тая тема.Първо, от нея няма никакъв смисъл, не си мисли,че с нея можеш да промениш гледната точка на някой.Второ, не всички момичета са курви, аз го направих за първи път на 15, имам сериозен приятел, но това не ми пречи да имам цели , мечти и успехи, напротив, помага ми.Казваш, че като правели секс , не мислели за бъдещето си и образОванието си.Че откога сексът пречи на образованието?! Гордееш се , че си девствена.Добре, ама съгласи се, че това малко хора ги интересува.По-важно е какво си постигнала.Казваш, че мислиш за образованието си, ми за да получи някой добро образование май на първо време трябва да се научи да пише грамотно, а?!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
нз на мен пък успеха ми се вдигна
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
авторката наистина сигурно избива някакви комплекси, обаче никой не може да каже, на който и да е как да живее, кога да прави секс или каквото и да е! Все пак живота си е наш и който иска да си троши главата от рано да си я троши! А за сексуалната култура бих казал, че именно този форум доста обогатява тази част! И 10 годишно момче да влезне в форума и да чете тези теми, пак ще се научи на нещо и така се обогатява културата му за тази тема! И постепенно се обогатява още повече и с практика разбира се де,но е важно човек да знае и затова се пита тук! Няма смисъл да се ядосваме и ако не ни се гледат тези "тъпи" теми за "глупавите" дечица, еми не ги четете просто и ги оставете да си изплуват
![]()
Craig David-Walking Away
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
БРАВО БРАВО И ПАК БРАВО!
но ей има и изклю4ения! аз съм на 13 и все още съм детствена мисля и за напред да е така!
sexa i serioznata vrazka prechili na obrazuvanieto... o boje moi... bratchet mi imashe dobar uspeh,no kogato tragna s momicheto koeto obicha (tq beshe palna otlichnichka) se nadaha i si vdigna uspeha...
bili sme kurvi....
ami az sam na 16 imam seriozna vrazka s momche na 22 i spah za prav pat s nego...
hodim ot 1 godina
i do sega ne mi se e prechkal s nishto....
kogato znae che trqbva da ucha ucha i tochka...
samo ponqkoga mi se obajda da me chue i da me popita dali imam nujda ot neshto i tolkova....
Ne vijdam s kakvo tolkova me razseiva...
Daje mi e pomagal... v naistina MNOGO trudni za men momenti...