- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата в интервала 12-16
izvinqvai moje da sam na 15 ama v glavata mi ima pove4e akal otkolkoto v tvoqta.moq rabota si e kvo pravq i kva sam fakta 4e ima6 vremeto i jelanieto da izpi6e6 podobna glypost zna4i 4e ti li lipsva li4en jivot!!!!!
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
+1Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
а на теб не ти ли липсва! Или си голяма как като си на 15 и всичко можеш да правишПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
не коментирай така след като още нищо не си видяла и не си научила
![]()
Craig David-Walking Away
=D> =D> =D> za sega misli6 pravilno =D>Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Алоо...G-BaBy-InLoW
1во:Не съм казвала,че ме дразни сайта!-Темите на някой "умни" хора ме дразнят!
2ро:Не си ти човечеца,който да ми каже дали да се махна от тук или не!
3то:Ако на някой му пречи,това че си нямам приятел,не съм като вас,да съм сменила вече 5...
Много сериозна връзка имаш...
На 16...със 22 годишен![]()
![]()
![]()
Колко сериозна връзка само,след 1,2 години и ще те зареже,СПОКОЙНО...не се радвай,няма да е толкова трайна и сериозна...![]()
![]()
![]()
Аз ще се смея,когато излезе още някоя тема от G-BaBy-InLoW,бременна съм,незнам какво да правя![]()
![]()
Който се смее последен,се смее най добре...![]()
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Много хубава тема.![]()
Аман от простотии в тоя раздел![]()
jojankata виж кво скъпа
Аз съм на 16, нормално момиче и не ходя с някой 5-6-7 години по голям от мене /девствена съм, ама и да не бях къф е проблема?!/, обаче за сексуалната ми култура можем да поспорим, защото мисля, че имам повече знания от половината форум, ако не и от повечето! Така, че не слагай всички в кюпа, защото не съм само аз изключението, има и много други.
Айде със здраве.
Тука за кво стаа на въпрос-за тия дето се ебат м/у 12 и 16 или за тия дето забременяват по тва време???Ти даваш пример само за последици от забременяване...Нали темата е за секса?Използват се презервативи,спокоНяма лошо,според мене,ако го правят,ама поне да са се развили достатъчно...А тва неква на 12 да си мисли,че й се ебе и че ше стане мн голяма работа кат го напраи,и аз не го одобрявам...
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!! Най-накрая нещо ново. С тоя "общ знаменател" направо си е*бало мамата. Не ви ли писна нз. Не е нужно да го пишете във всяка 2ра тема по 20 пъти. Аз лично вече като го видя и ми идва да си резна вените.Така, че не слагай всички в кюпа
тука стана като селска седянка![]()
Незнам защо ама наистина тийновете ме учудват със всеки изминал ден.Луда работа.
A qui
я се регни първо и ходи си ги резни като си зажаднялаПървоначално написано от Анонимко
![]()
аве не знам кой къф е ама....................... СИЧКИ СТЕ ЗА ТРЕПАНЕ !!!
относно мястот на образованието от първия пост само ще добавя че за да духаш на гарата за 2 лв. не ти трябва даже и начално
И на мен не ми харесва,че момчетата на по 13-14 години постоянно пускат теми дали им е достатъчно голям пениса,ама кво да ги правиш, да ги трепем ли?
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Ти не си тъпа...ти си ОБЛА...курви са ако спят с много мъже, но ако си имат един сериозен приятел и си се "бодват" само с него кво ще им стане
После за бременноста...вярно че има тъпи парчета, които за контрацепция не са чували ама те тия са от двата пола и съберат ли се става пумия...все пак от момичетата които познавам всички си знаят отговорността и възможните проблеми и все пак имат долна граница-15 (не ми харесва ама кво да се прави![]()
![]()
)
А в училище успеха не се влияе аз тая година (7-ми клас) при всичкото учене ходих с две (не едновременно). и пак ме взеха в едно от най престижните училища в града
За тъпите теми: НЕ ГИ ЧЕТИ
А за автора сега видях...ясно що мразиш всчко...на 15 си и си още девствена и сама като кукувица....гадно ли ти е че някви лапета са по-хубави от теб и си имат приятели![]()
![]()
![]()
И все пак мисля да си го кажа: Ако стана тъп като авторът на темата ме пуснете в Анадола и после ме убийте
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Де да знам...мен въпросният тип момичета ме радват много...
Защото като вляза в този раздел винаги има какво да ме накара да се смея с глас.![]()
Защо си мислиш,че ВСИЧКИ в този форум под 16 са правили секс?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Защото повечето СА!!!Първоначално написано от gabrielka@a
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
AZ SA6TO popadam v tozi znamenatel no ne se zasqgam za6toto v interes na istinata mn malko sa devicite.
zatva ne go priemaite tolkova li4no 4e stana ve4e cql tragediq
Щом на теб мечтата ти е да тръгнеш с някой, да се омъжиш за него и да му народиш един куп деца-консерви (like you), който да говорят с твоя речник ( Опази, Боже)Първоначално написано от jojankata
... Ок... но ми погледни аватара.
tapa marla veche mnogo draznish chestno,ti znaesh li kakvo e seriozna vrazka ma?Първоначално написано от jojankata
da zajiveem shtastlivo i da si narodim 15 deca oshte dokato sam na 16?
seriozna vrazka e kogato do sebe si imash chovek koito te razbira,a ne samo da te raga... pak ti kazvam,za tazi edna godina tolkova mnogo izjivqhme zaedno i dori mi pomogna da se vazstanovq sled mnogo tragichna za men sluchka... seriozna vrazka e kogato mojesh da imash doverie na choveka koito e do teb,kogato znaesh che imash negovata podkrepa...i sled tova idva sexa,zashtoto kogato obichash edin chovek,nqma kak da ne izpitash nujda ot tova.i nqma da chakam da stana na 20 za da prav sex s nqkoi,samo zashtoto nqkoq tapa pikla na 14 ili 15 ne pomnq na kolko si,s akal na 9 godishna ne i haresva tozi nachin na povedenie![]()
Tova si e moq jivot,az shte si go izjiveq,reshih che tova e chovekat na koito iskam da se doverq i da bada s nego za prav pat.i koga shte se razdelim nqma znachenie,ne e zadaljitelno da sam s edin chovek cql jivot,za da bade vrazkata ni seriozna...![]()
![]()
![]()
Аз пък съм много сериозен и макар момчетата да не си мечтаят да имат деца и не са си представяли първата нощ,с някоя принцеса на лилав кон...
Аз си имам мечти,имам си приятелка,която много обичам,която не е на ниво да правим секс,аз съм девствен на 17...мисля че това е най-нормалната възраст за подобни действия...
Тези са на моето мнение,според мен Джоджанката Е-евала им права!
А на тези които ме имат за шибаняк,а те са изчукали полувината си град...само едно ще им кажа-Е*ЕТЕ СЕ В Г*ЗА КОС*АТ!!!
Ако някой има нещо против грубия ми тон^ пише к'во да направите!
Аз не мисля,хората които са го правили на 15-16 да са к*рви,просто онези на 12-13 са позора за БГ!
Знам,че в този форум има доста такива!!!![]()
Не ви упреквам,и ако имам правописна грешка...вместо да ме поправяте си я наврете в г*за г*озен!
Нема да ми се правите на големи пички и пичове,че сте спали с съседите и приятелите си,щото е неморално...не заради СЕКСА,а заради възрастта!
tova che edno momiche pravi sex na 15,ne oznachava,che spi sas sasedite si i vaobshte s polovinata si grad i sledovatelno ne e kurva.Първоначално написано от ferdi_mravkata
![]()
Aу каква агресия..Не мога да разбера какво ви бъркат тези хора.
Bring the violence
Повечето,но не всички!!!Първоначално написано от jojankata
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
-Ако задържите бебето си,как мислите,че ще ви наричат??Майки...НЕ-КУ*ВИ!!!
-Заради такива ку*ви като ВАС болниците са пълни със ХИВ и СИФИЛИС болни!!!
-Заради такива като ВАС ДОМОВЕТЕ ЗА ДЕЦА СА ПЪЛНИ!!!
Хаха!Домовете са пълни с мангалета,ама айде...![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...