- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата в интервала 12-16
+1
Mдааа,най-после някой да каже нещо смислено тука =D>
И,хех,естествено че Жожанката (ще го пиша как си искам) мрази всички дето си имат приятели и тн.Сигурно защото е много зле,никой не я иска и вече тя толкова се е озлобила че още малко,кръстоносен поход ще почне срещу тия дето са щастливи,желани и си имат гаджета.
Заключение: жожанке,пий една студена вода,не поставяй ВСИЧКИ в едно гърне и не се бъркай в чуждите работи[/quote]
Съгласна съм с вас на 100% . П.С : ако стана тъпа като авторката на темата МОЛЯ ВИ СЕ ЦЕЛЕТЕ МЕ С НОКИЯ 3310 ДОАКТО НЕ ПУКНА......[/quote]
ти и да искаш не можеш да астанешп толкова "тъпа" повярвай ми!!! по-тъпа от това и да искаш не можеш да станеш а относно създателката на темата -подкрепям я 100%
Сега,сигурно и завиждате,защото излиза май,че вие сте задръстените...мммдаамм...та ка излиза!
Сигурно сте грозни-в смисъл първи братовчедки на Франкенщайн...а гаджетата Ви сигурно са сестрички на Смъртта!
Толкова сте грозни и и завиждате,че тя има поне малко мозък,каквато екстра Вие НЕ притежавате!!!
Завиждате,че тя е девствена и умна!
Завиждате И,че тя не е толкова тъпа като вас!
Мозъците Ви са набръчкани като на бабун дупето-в смисъл НИКАК!
Знаете ли какво Ви трябва на вас,малко повече да учите и малко по-малко да се е*ете-защото е*ането Ви вреди толкова,колкото и мисленето!
Благодаря-лека нощ!
Подкрепям авторката на 100%
и азПървоначално написано от Сладката_пръдла!
![]()
XaXaXaXaXa...първо,ще кажа,че подкрепям авторката!
Второ,ще кажа,че го направих на 17 и ме няма в тая група...
Трето,ще Ви кажа,че колкото по-малки се ебете,от толкова по-малки ставате курви и за смях!
Вие си избирате-да отвръщавате момчетата![]()
Или да се правите на девствени охкайки и след седмица приятеля ви да разбере,че сте го прецакали леко спортно![]()
Весела случка ще да е!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ъъ... а тези, които са между 12-16 и са девствени?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
След 2 часа експертизи открих едно нещо...70% от Нерегистрирантие потребители правят абсолютно същите грешки като авторката...странно не мислите ли..и всички я защитават...защо ли си мисля че те и авторката са един човек
Пак казвам курва ще си ако спиш с някой за спорта...курва си и ако се проебеш докъм 13-14
Никой не може да ме убеди в противното...спиш ли с един човек, оичаш ли го-няма проблеми...даже е похвално минавате на следващото ниво в отношенията си....не мисля че авторката и всичките и протежета трябва да са в това време...хора "морала" (или старите разбирания) трябва да са вечно едни и същи...преди е било нужно жената да мълчи и ражда сега вече жените и мъжете са равни...по същата логика можем да кажем че се променят и правилата за секса...както някоя стара мома не може да ме убеди че момичетата тряа да ходят рошави кат' мечки, така и ти няма да ме убедиш че трябва да станем на 17 че да правим секс...
Айде със здраве....А сега видях...Госта който се е зафанал с Dark Angel е много зле...не я познаваш брат...това е едно от най умните и сериозни момичета...затва земи си заври поста отзад и не тръгвай да правиш експертизи преди да си завършил психология (като мен-задочно)
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ama kva si ti da kaje6 na horata kvo da pravqt kato ne ti otturva mahni se ot toq forum i si gledai rabotata sq ako iskam 6e napuskam nai razli4ni tupi temi i kvo 6e mi kaje6
По темата-секс след 18. Преди това с приятел или не е пълна простотия и безотговорно!
Сладката_пръдла!
Гост
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 8:03 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Сега,сигурно и завиждате,защото излиза май,че вие сте задръстените...мммдаамм...та ка излиза!
Сигурно сте грозни-в смисъл първи братовчедки на Франкенщайн...а гаджетата Ви сигурно са сестрички на Смъртта!
Толкова сте грозни и и завиждате,че тя има поне малко мозък,каквато екстра Вие НЕ притежавате!!!
Завиждате,че тя е девствена и умна!
Завиждате И,че тя не е толкова тъпа като вас!
Мозъците Ви са набръчкани като на бабун дупето-в смисъл НИКАК!
Знаете ли какво Ви трябва на вас,малко повече да учите и малко по-малко да се е*ете-защото е*ането Ви вреди толкова,колкото и мисленето!
Благодаря-лека нощ!
Подкрепям авторката на 100%
1-Radvam se, 4e ti i avtorkata ste qko zadrasteni!
2-Moje da sme grozni, ama sme napolovina grozni ot teb!
3-6te ti se da sme grozni i da nqmame mozak, taka si se 6te poneje ti si edna zlobarka!
4-Devstvenna li e? Lo6o! Ymna li e? Ne, pravi se na ymna kakto i ti!
5-Na teb puk ti trqbva malko pove4ko da si zatvarash 6i*anata ysta! Koi znai kolko penisi sa vlizali v neq...
A puk kolkoto do avtorkata, poneje za nishto ne q biva, e prekarala cqla sedmica v mislene, ako izobshto tazi fynkciq dobre i ba4ka, ii e rarsela kysyri na ostanalite momi4eta, noo, taka po tozi na4in tq pokaza svoite... Kvo da se kaje za Jojankata, tupa e....
1-Radvam se, 4e ti i avtorkata ste qko zadrasteni!
2-Moje da sme grozni, ama sme napolovina grozni ot teb!
3-6te ti se da sme grozni i da nqmame mozak, taka si se 6te poneje ti si edna zlobarka!
4-Devstvenna li e? Lo6o! Ymna li e? Ne, pravi se na ymna kakto i ti!
5-Na teb puk ti trqbva malko pove4ko da si zatvarash 6i*anata ysta! Koi znai kolko penisi sa vlizali v neq...
A puk kolkoto do avtorkata, poneje za nishto ne q biva, e prekarala cqla sedmica v mislene, ako izobshto tazi fynkciq dobre i ba4ka, ii e rarsela kysyri na ostanalite momi4eta, noo, taka po tozi na4in tq pokaza svoite... Kvo da se kaje za Jojankata, tupa e....[/quote]
явно става разделяне на два лагера- единия толерира курвите , другия е твърдо против тях !!! аз съм от вторията за тебе......... ти от де ги разбра че са грозни? и от де че са тъпи само като те видях че пишиш на латиница ми стана ясно колко ти е акъла !!! та.......... такива хора с разбирания като твоите в действителност не им трябва образование ( нали ся изучаваш на-стъария занаят на света) е пожелавам ти успех............ доста голяма конкуренция ще настане
![]()
Hei,az su6to pi6a na latinica...no ne se zasqgam ot tezi ti dumi,setih se za kogo gi kaza![]()
Za onazi "umnata" koqto tvurdi,4e sladka pikla e lapala mn pi6ki-Qvno te izbiva na kompleksi mila...moje bi i Ti i zavijda6,4e ne e lapala,a 4e tebe te imat za kurvi4ka...
Nie mom4etata,na takiva duha4ki kato tebe im vikame kurvi!
Za tazi koqto e u4ila zado4nos kolko mina mila...ako izob6to si minala,ili samo malko si pou4ila i sa te skusali
![]()
Are da ne se otvarqte mnoo mnoo kurvi4ki,mazni vodolazni!
мисля, че няма за кфо да и завиждам, щото и аз съм девствена и умна, ама не съм чак толкова груба и нетактична!Първоначално написано от схемата
а само да попитам за подписа на авторката защо скаипа е на момче/мъж ?
а по темата мисля че всеки сам решава какво да прави.Просто трябва да се чувства наистина готов но наи важното е да има нужните знания преди да започне със секса.
Зелени тиквички сте мили ми гълабчетаСамо едно социалистическо общество ще ви направи здравомислечщи
![]()
Ако става дума за задочното съм аз и не се обръщай с мен като към момиче и не ми дръж такъв тон щот ко те намеря повече няма да се събудишПървоначално написано от jibrito
А ако става дума за някой друг...айде със здраве
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Защо ми се струва, че Жожанката и Жибрито са един и същи човек![]()
Сигурно щото се изразяват по абселютно еднакъв начи, обиждат за едни и същи неща, допускат едни и същи грешки...
1 приятелски съвет:
Жибрито/Жожанката или там каквото се викаш в момента, вземи се прегледай, защото шизофренията е опасна болест! Има достатъчно компетентни психиатри, които биха ти обърнали адеквтното внимание и биха ти предписали подходящи лекарства, подтискащи раздвоението на личността и сериозна доза успокоителни!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Виж ко тука си в грешка.Джоджанката е 1 4овек а Джибрито е руски клонинг на парвия 4овекПървоначално написано от nofi
----В Русия съм,В Русия съм----
Неподходящ размер на снимка в подпис!
много правилно казано,Братко!Първоначално написано от jibrito
не спирате с куриозните изказвания не сте ли помислили че може да е на баща или брат и? а да забраих че ваща партия малко не я бива в главата!!! или сте леко ( по-скоро тежко) умствено ограничени !!Първоначално написано от Verminaard
По някаква голяма случайност си имам брат,по която огромна случайност той също влиза там!Първоначално написано от hot`baby
А ако на тебе не ти изнася чии е скайпа ми или кой го използва,върви и си купи кило банани и се радвай!!!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
nofi искам да те поправя : всички гости писали по темата са един човек според мен това е самата жужанка ... И опита й да се подкрепи сама е жалък също като самата нея....... И още нещо аз си мислех че съм злобна , но след като видях жужанката се изчервявам и се оказа че аз см едно много кротично и добро момиченце......
Teb Da ne tE e qD Az dO sEga nE sUm vIdQla hOra kOitO imAt gAjE i pRavqT sEx dA sa ProPadnAlI Bez ObraZovAnIe i Taka na TatukIzLagaSh sE i DalI na 12 13 14 15 16 za vseki e razli4no mn mraza tiq koito se praat na interesni nz ama taka kato gl si dosta zle i mn zadrustena
nq smisul da obijda6 momi4etata te si re6avat
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
iNsaNe`giRL браво, мила, аз се опитах да го кажа това на цивилизован език, ама тя май не ме разбра...
Вярно е че има мн необразовани тъпи курвички на по 13 дето незнаят какво е любов и се ебът със някой който са го виждали 5 пъти , но на 15-16 години , когато вече имаш човек на който имаш доверие , знаеш че няма да направи глупост и си достатъчно образован няма нищо лошо ... преди да го направим с моята приятелка изчакахме 10 месеца и за това време си изяснихме всичко което не ни беше ясно , мисля че това е достатъчно време за което можеш да се довериш на човек и дори някога да стане нещо ( чукам на дърво ) да знаеш че няма да те остави сам. недей да говориш за всички защото просто всичко си има изключения , вярно половината на тази възраст са просто разгонени и не им пука с кой си лягат обаче има хора който просто се обичат и са стигнали до този етап.
Типична тема пусната във форумите на teenproblem:
"zdraveyte, az sym momi4e na 13 godini. v4era lyskah na priqtelq mi, bez da go izprazvam. Toy be6e si slojil prezervativ, a az bqh vzela protivoza4aty4ni predi tova. Za vseki slu4ay sled tova pih i edin postinor duo. Vyzmojno li e da sym zabremenqla??///? "
Та както каза авторът - щом не знаете какво правите, не се ебете.