.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ??!

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • -Да!

19 23,46%
  • -Естествено!

62 76,54%
Затворена тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 217
    Guest
    +1
    Mдааа,най-после някой да каже нещо смислено тука =D>
    И,хех,естествено че Жожанката (ще го пиша как си искам) мрази всички дето си имат приятели и тн.Сигурно защото е много зле,никой не я иска и вече тя толкова се е озлобила че още малко,кръстоносен поход ще почне срещу тия дето са щастливи,желани и си имат гаджета.
    Заключение: жожанке,пий една студена вода,не поставяй ВСИЧКИ в едно гърне и не се бъркай в чуждите работи [/quote]
    Съгласна съм с вас на 100% . П.С : ако стана тъпа като авторката на темата МОЛЯ ВИ СЕ ЦЕЛЕТЕ МЕ С НОКИЯ 3310 ДОАКТО НЕ ПУКНА......[/quote]
    ти и да искаш не можеш да астанешп толкова "тъпа" повярвай ми!!! по-тъпа от това и да искаш не можеш да станеш а относно създателката на темата -подкрепям я 100%

Сладката_пръдла!
    Guest
    Сега,сигурно и завиждате,защото излиза май,че вие сте задръстените...мммдаамм...та ка излиза!
    Сигурно сте грозни-в смисъл първи братовчедки на Франкенщайн...а гаджетата Ви сигурно са сестрички на Смъртта!
    Толкова сте грозни и и завиждате,че тя има поне малко мозък,каквато екстра Вие НЕ притежавате!!!

Завиждате,че тя е девствена и умна!
    Завиждате И,че тя не е толкова тъпа като вас!
    Мозъците Ви са набръчкани като на бабун дупето-в смисъл НИКАК!

Знаете ли какво Ви трябва на вас,малко повече да учите и малко по-малко да се е*ете-защото е*ането Ви вреди толкова,колкото и мисленето!

Благодаря-лека нощ!
    Подкрепям авторката на 100%

схемата
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Сладката_пръдла!
    Сега,сигурно и завиждате,защото излиза май,че вие сте задръстените...мммдаамм...та ка излиза!
    Сигурно сте грозни-в смисъл първи братовчедки на Франкенщайн...а гаджетата Ви сигурно са сестрички на Смъртта!
    Толкова сте грозни и и завиждате,че тя има поне малко мозък,каквато екстра Вие НЕ притежавате!!!

Знаете ли какво Ви трябва на вас,малко повече да учите и малко по-малко да се е*ете-защото е*ането Ви вреди толкова,колкото и мисленето!

Благодаря-лека нощ!
    и аз

XaXaXaXaXa...първо,ще кажа,че подкрепям авторката!
    Второ,ще кажа,че го направих на 17 и ме няма в тая група...
    Трето,ще Ви кажа,че колкото по-малки се ебете,от толкова по-малки ставате курви и за смях!

Вие си избирате-да отвръщавате момчетата
    Или да се правите на девствени охкайки и след седмица приятеля ви да разбере,че сте го прецакали леко спортно

Весела случка ще да е!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ъъ... а тези, които са между 12-16 и са девствени?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    След 2 часа експертизи открих едно нещо...70% от Нерегистрирантие потребители правят абсолютно същите грешки като авторката...странно не мислите ли..и всички я защитават...защо ли си мисля че те и авторката са един човек
    Пак казвам курва ще си ако спиш с някой за спорта...курва си и ако се проебеш докъм 13-14
    Никой не може да ме убеди в противното...спиш ли с един човек, оичаш ли го-няма проблеми...даже е похвално минавате на следващото ниво в отношенията си....не мисля че авторката и всичките и протежета трябва да са в това време...хора "морала" (или старите разбирания) трябва да са вечно едни и същи...преди е било нужно жената да мълчи и ражда сега вече жените и мъжете са равни...по същата логика можем да кажем че се променят и правилата за секса...както някоя стара мома не може да ме убеди че момичетата тряа да ходят рошави кат' мечки, така и ти няма да ме убедиш че трябва да станем на 17 че да правим секс...
    Айде със здраве....А сега видях...Госта който се е зафанал с Dark Angel е много зле...не я познаваш брат...това е едно от най умните и сериозни момичета...затва земи си заври поста отзад и не тръгвай да правиш експертизи преди да си завършил психология (като мен-задочно)
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен Аватара на 50cent
    ama kva si ti da kaje6 na horata kvo da pravqt kato ne ti otturva mahni se ot toq forum i si gledai rabotata sq ako iskam 6e napuskam nai razli4ni tupi temi i kvo 6e mi kaje6

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По темата-секс след 18. Преди това с приятел или не е пълна простотия и безотговорно!

Spider-Man
    Guest
    Сладката_пръдла!
    Гост

Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 8:03 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Благодаря-лека нощ!

1-Radvam se, 4e ti i avtorkata ste qko zadrasteni!
    2-Moje da sme grozni, ama sme napolovina grozni ot teb!
    3-6te ti se da sme grozni i da nqmame mozak, taka si se 6te poneje ti si edna zlobarka!
    4-Devstvenna li e? Lo6o! Ymna li e? Ne, pravi se na ymna kakto i ti!
    5-Na teb puk ti trqbva malko pove4ko da si zatvarash 6i*anata ysta! Koi znai kolko penisi sa vlizali v neq...
    A puk kolkoto do avtorkata, poneje za nishto ne q biva, e prekarala cqla sedmica v mislene, ako izobshto tazi fynkciq dobre i ba4ka, ii e rarsela kysyri na ostanalite momi4eta, noo, taka po tozi na4in tq pokaza svoite... Kvo da se kaje za Jojankata, tupa e....

схемата
    Guest
    1-Radvam se, 4e ti i avtorkata ste qko zadrasteni!
    2-Moje da sme grozni, ama sme napolovina grozni ot teb!
    3-6te ti se da sme grozni i da nqmame mozak, taka si se 6te poneje ti si edna zlobarka!
    4-Devstvenna li e? Lo6o! Ymna li e? Ne, pravi se na ymna kakto i ti!
    5-Na teb puk ti trqbva malko pove4ko da si zatvarash 6i*anata ysta! Koi znai kolko penisi sa vlizali v neq...
    A puk kolkoto do avtorkata, poneje za nishto ne q biva, e prekarala cqla sedmica v mislene, ako izobshto tazi fynkciq dobre i ba4ka, ii e rarsela kysyri na ostanalite momi4eta, noo, taka po tozi na4in tq pokaza svoite... Kvo da se kaje za Jojankata, tupa e....[/quote]
    явно става разделяне на два лагера- единия толерира курвите , другия е твърдо против тях !!! аз съм от втория та за тебе......... ти от де ги разбра че са грозни? и от де че са тъпи само като те видях че пишиш на латиница ми стана ясно колко ти е акъла !!! та.......... такива хора с разбирания като твоите в действителност не им трябва образование ( нали ся изучаваш на-стъария занаят на света) е пожелавам ти успех............ доста голяма конкуренция ще настане

jibrito
    Guest
    Hei,az su6to pi6a na latinica...no ne se zasqgam ot tezi ti dumi,setih se za kogo gi kaza
    Za onazi "umnata" koqto tvurdi,4e sladka pikla e lapala mn pi6ki-Qvno te izbiva na kompleksi mila...moje bi i Ti i zavijda6,4e ne e lapala,a 4e tebe te imat za kurvi4ka...
    Nie mom4etata,na takiva duha4ki kato tebe im vikame kurvi!
    Za tazi koqto e u4ila zado4no s kolko mina mila...ako izob6to si minala,ili samo malko si pou4ila i sa te skusali

Are da ne se otvarqte mnoo mnoo kurvi4ki,mazni vodolazni!

..:: Baby ::..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от схемата
    Цитирай Първоначално написано от Сладката_пръдла!

Благодаря-лека нощ!
    и аз
    мисля, че няма за кфо да и завиждам, щото и аз съм девствена и умна, ама не съм чак толкова груба и нетактична!

а само да попитам за подписа на авторката защо скаипа е на момче/мъж ?
    а по темата мисля че всеки сам решава какво да прави.Просто трябва да се чувства наистина готов но наи важното е да има нужните знания преди да започне със секса.

Марксист
    Guest
    Зелени тиквички сте мили ми гълабчета Само едно социалистическо общество ще ви направи здравомислечщи

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от jibrito
    Hei,az su6to pi6a na latinica...no ne se zasqgam ot tezi ti dumi,setih se za kogo gi kaza
    Za onazi "umnata" koqto tvurdi,4e sladka pikla e lapala mn pi6ki-Qvno te izbiva na kompleksi mila...moje bi i Ti i zavijda6,4e ne e lapala,a 4e tebe te imat za kurvi4ka...
    Za tazi koqto e u4ila zado4no s kolko mina mila...ako izob6to si minala,ili samo malko si pou4ila i sa te skusali

Ако става дума за задочното съм аз и не се обръщай с мен като към момиче и не ми дръж такъв тон щот ко те намеря повече няма да се събудиш
    А ако става дума за някой друг...айде със здраве
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Защо ми се струва, че Жожанката и Жибрито са един и същи човек
    Сигурно щото се изразяват по абселютно еднакъв начи, обиждат за едни и същи неща, допускат едни и същи грешки...

1 приятелски съвет:
    Жибрито/Жожанката или там каквото се викаш в момента, вземи се прегледай, защото шизофренията е опасна болест! Има достатъчно компетентни психиатри, които биха ти обърнали адеквтното внимание и биха ти предписали подходящи лекарства, подтискащи раздвоението на личността и сериозна доза успокоителни!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Защо ми се струва, че Жожанката и Жибрито са един и същи човек
    Сигурно щото се изразяват по абселютно еднакъв начи, обиждат за едни и същи неща, допускат едни и същи грешки...

1 приятелски съвет:
    Жибрито/Жожанката или там каквото се викаш в момента, вземи се прегледай, защото шизофренията е опасна болест! Има достатъчно компетентни психиатри, които биха ти обърнали адеквтното внимание и биха ти предписали подходящи лекарства, подтискащи раздвоението на личността и сериозна доза успокоителни!
    Виж ко тука си в грешка.Джоджанката е 1 4овек а Джибрито е руски клонинг на парвия 4овек

----В Русия съм,В Русия съм----
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

схемата
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jibrito

много правилно казано,Братко!

схемата
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от hot`baby
    а по темата мисля че всеки сам решава какво да прави.Просто трябва да се чувства наистина готов но наи важното е да има нужните знания преди да започне със секса.
    ...щото е травестит...?
    не спирате с куриозните изказвания не сте ли помислили че може да е на баща или брат и? а да забраих че ваща партия малко не я бива в главата!!! или сте леко ( по-скоро тежко) умствено ограничени !!

Цитирай Първоначално написано от hot`baby
    По някаква голяма случайност си имам брат,по която огромна случайност той също влиза там!
    А ако на тебе не ти изнася чии е скайпа ми или кой го използва,върви и си купи кило банани и се радвай!!!
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

nofi искам да те поправя : всички гости писали по темата са един човек според мен това е самата жужанка ... И опита й да се подкрепи сама е жалък също като самата нея....... И още нещо аз си мислех че съм злобна , но след като видях жужанката се изчервявам и се оказа че аз см едно много кротично и добро момиченце......

Teb Da ne tE e qD Az dO sEga nE sUm vIdQla hOra kOitO imAt gAjE i pRavqT sEx dA sa ProPadnAlI Bez ObraZovAnIe i Taka na Tatuk IzLagaSh sE i DalI na 12 13 14 15 16 za vseki e razli4no mn mraza tiq koito se praat na interesni nz ama taka kato gl si dosta zle i mn zadrustena nq smisul da obijda6 momi4etata te si re6avat
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

..:: Baby ::..
    Guest
    iNsaNe`giRL браво, мила, аз се опитах да го кажа това на цивилизован език, ама тя май не ме разбра...

Re: За момичетата в интервала 12-16

Вярно е че има мн необразовани тъпи курвички на по 13 дето незнаят какво е любов и се ебът със някой който са го виждали 5 пъти , но на 15-16 години , когато вече имаш човек на който имаш доверие , знаеш че няма да направи глупост и си достатъчно образован няма нищо лошо ... преди да го направим с моята приятелка изчакахме 10 месеца и за това време си изяснихме всичко което не ни беше ясно , мисля че това е достатъчно време за което можеш да се довериш на човек и дори някога да стане нещо ( чукам на дърво ) да знаеш че няма да те остави сам. недей да говориш за всички защото просто всичко си има изключения , вярно половината на тази възраст са просто разгонени и не им пука с кой си лягат обаче има хора който просто се обичат и са стигнали до този етап.

Guest
    Типична тема пусната във форумите на teenproblem:

"zdraveyte, az sym momi4e na 13 godini. v4era lyskah na priqtelq mi, bez da go izprazvam. Toy be6e si slojil prezervativ, a az bqh vzela protivoza4aty4ni predi tova. Za vseki slu4ay sled tova pih i edin postinor duo. Vyzmojno li e da sym zabremenqla??///? "

Та както каза авторът - щом не знаете какво правите, не се ебете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си