- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата в интервала 12-16
Така,първо мисля да поздравя ку*вичките,които се защитават една с друга!Много е хубаво да има такава спутеност!
После искам само да отбележа-ФЛУУДИШ!
Имало едно време,една ку*вичкаа,без име била тя,е*ала се със цяааалото село-та с вас същата работа,само че вие сте от градове...може и да не сте...по остроумните ви реплики разбирам,че мозаците ви са мноого много гладки!
По силната подкрепа,която изразявате,ми се струва,че новаците са един и същ човек!
Аз си направих рег,за да ви докажа,че не съм жожанката и не ми е приятно да ме пъркате с друг,а и ще кажа ЗАЩО-защото само един темерут може да го измисли-каквито сте и вие!
Отивам да вечерям и ви моля да бъдете по-мили и внимателни с останалите,защото един ден с вас ще се държат така,ще ви трябва нечия подкрепа и освен на тази на е*ача до вас,но няма да я имате!
_(_ za kurvite ot foruma!
[quote="sladka_prudla"]Така,първо мисля да поздравя ку*вичките,които се защитават една с друга!Много е хубаво да има такава спутеност!
После искам само да отбележа-ФЛУУДИШ!
Имало едно време,една ку*вичкаа,без име била тя,е*ала се със цяааалото село-та с вас същата работа,само че вие сте от градове...може и да не сте...по остроумните ви реплики разбирам,че мозаците ви са мноого много гладки!
По силната подкрепа,която изразявате,ми се струва,че новаците са един и същ човек!
Аз си направих рег,за да ви докажа,че не съм жожанката и не ми е приятно да ме пъркате с друг,а и ще кажа ЗАЩО-защото само един темерут може да го измисли-каквито сте и вие!
Още един неграмотен пост, още един човек , който прави абсолютно същите грешки на жожанката.Интересно как става тая работа?По вашите думи може да съм курва щом спя със сериозния си приятел, но поне не пиша"сплУтеност" и "образУвание".А и като сте на друго мнение, като не ви харесват темите, като сте твърде убедени, че скоро няма да правите секс, щом не сте курви,ми тогава не влизайте тука, не обиждайте всеки, попаднал ви в полезрението, ами си намерете нещо полезно за правене.Писна ми от истерични гостове и новаци бе мамка му
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ХАхаха това си е саит точно за това... да се оплаква някои и другите да му помагат както могат... КОй ДруГ да ПОМогНЕ????? мама и тати???? не мисля че на някое 13 годишно момиче му стиска да каже на тяхните проблемите си.. спрямо СЕкс.. и вс останало !! вобще не си права... аз лично когато знам как да помогна.. отговарям..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
i kvo kato sme tupi![]()
nali kazvate"kuco sakato dupka ima li zlatno e"
![]()
![]()
Аз не казвам точно така,но не съм на мнението на авторката!
Това че приятелката ми спа с мен на 15...аз не го исках,защото разбирам,че е на 15 и е доста малка,а аз съм на 18...но пак го направихме...ТЯ НЕ Е КУРВА!
Едно е да спиш с един,друго е да спиш с ЕДИН МИЛИОН!
Така че не слагай всички в едно гърне,паница,кочина-КАКТО ИСКАШ ГО КАЖИ!
po tazi tema e int da se komentirat vruzkite s po golqm.6oto primerno poznavam momi4e na 14 xode6e s 18 dodi6en estestveno,toi kato na 18 si iska6e svoeto otnosno sexa,puk tq ne be6e gotova,verno skusaxa sled 2 gdini,ama mom4eto q iz4aka na 15 da stane..Първоначално написано от случаен минувач
![]()
jojankata The best se pak e i tq e ot ruseno problema po temata e 4e nasqkude gi ima takifa malki det po4vat si burkat y ga6ti4kite ot malki
![]()
Конкретизирай малко за ”бъркането в гащичките”, защото според съвременната психология е абсолютно нормално едно полово незряло дете (имам предвид да кажем 5-6 годишно) да пипа половите си органи заради приятното усещане.Първоначално написано от Анонимко
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ще ти кажа че не всички момичета са така но все пак ще се съглася с тебкурви има навсякъде
![]()
Съгласна съм (въпреки, че трябваше да си напъна очите да го прочетаПървоначално написано от `Death`Whore``
).
П.П. Ако някой успее да ми дефинира най-точно думата ”курва” получава награда - Кроки. Както забелязвате, всеки има най-различни представи какво е да си ”курва”. За едни е да правиш секс на 13, за други е да правиш секс с повече от 5-има, за трети - повече от 10-ина. Айде да намерим някаква универсална дефиниция и после да се дискутира кое е повече - курвите или некурвите.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Анкетата не съдържа ли по-голяма обида сама по себе си?Или това не прави впечатление на модераторите?А че някой се изказал"тъпи сте" се цензурира.
Bring the violence
Идеята е, че тази тема разви една обшиииирна и подрооообна дискусия. Най-вероятно за това не са я заключили.Първоначално написано от meaning
абсолютно съм съгласна... жожанке, права си, но от части.. не може да казваш на всички, че са курви, защото са се е*али на 13-14.. има някой момичета на тази възраст, които имат мн богата сексуална култура. имам приятелка, която го направи на 17 с приятеля си, който е на същата възраст, но мога да кажа, че те изобщо не знаеха какво да правят... е верно, на момчето му било за първи път ама после тя като ми разправя той я сложил на леглото и й го вкарал.. без любовна игра без да я възбуди и тя чак заревала от болка. ми какво да кажа за това??! само за сравнение, друга позната го направи на 15 и определено мога да кажа, че тя знаеше мн повече дори и от мен самата, така че айде моля ви се...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
maini4ka_sladka написа:
Радвам се, че има такава тема. Тя напълно изразява и моето мнение Аз съм на 19 години ( за някои може би съм голяма за този форум). Правих секс когато бях на 18... направих го с човека, когото истински обичам. Все още сме заедно. Бяхме си първите един на друг и мога да ви кажа, че по-хубаво от това няма. Той ме уважава супер много. Какво е мнението на едно момче, ако разбере, че приятелката му е започнала да прави секс в този интервал? Ще ви кажа какво мисли моят приятел- "Парцал" това са за него малките курвички. Виждам, че някои се хвалят, че са на 17 и са спали само с 3-ма... хайде стига бе! Кажи ми- пика ли ти се... Е*е ли ти се? И ти не знаеш, ама дай да има бройка... И защо са 3-ма, а не 1? Защото или не можеш да си начешеш крастата и се е*еш със следващия възможен или той те вижда каква стока си и те зарязва брутално... И не твърдете, че тези на 12 имат добра сексуална култура- моля ви! Всичко което знаят е от техните приятели... а ако знаете аз на какви въпроси съмм попадала- направо ще ви падне шапката! И хайде като за последно- до 16-17 годишна възраст дори и половата система не е спряла да се развивиа- не избързвайте да правите секс. Много ама много по-вълнуващо е, когато си с подходящия човек в една разумна възраст успехи на авторката и само в този дух ако искаш моя скайп- пиши ми на лично
Iskash da mi kajesh,che sumarcal",zashtoto sum spala s priqtelq si s kogot sum ot 2 godini i mn trudno(priznavam)uspqh da se preborq s barierata koqto misleno imah za vuzrastta...Iskash da mi kajesh,che sum bokluk,che sum napravila tazi krachka s momecheto,koeto mi be purvo dori v celuvka i seriozna vruzka???Tova li tvurdish,zashtoto ako e taka e naistina mnogo jalko za teb!Ne mojesh bez da poznavash edin chovek da zaqvqvash,che e bokluk,parcal,kurva i tn
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
hah burka si v ga6ti4kite ( dogorqlo i e i gasi pojara ) da sa radvat mal4uganite![]()
Офф и ти май си в тоя интервал...в някаква статия, която четох наскоро имаше една хубава мисъл,че когато някой гледа сексуалният живот на другите (нарича някоя курва или нимфоманка ,че често сменя гаджетата и партньорите си) значи това го притеснява малко по-лично...
Мога да те успокоя,че когато бях на 12-13 години специялно в училището ми 2-3 пъти бяха минавали да ни дадат някаква сексуална култура... Освен това ходи ми докажи,че едно момиче или момче на 15 било по-невежо от някой селянин от някое село, което никой не го е чувал... Освен това имаше виц преди време: Питат Радио Ереван дали може да е говори с 14 годишно момиче за секс. Той отговаря: " Да ако искате да разширите познанията си"
Така - когато стане гаф, той може да не е станал заради невежество...презервативит се късат, а гафовете не са нещо непознато... Понякога дори да си на 19 или 20...дори 21 ...пак неможеш да кажеш на родителите си,че е станал гаф. И тогава се случват. Вярно е,че са много по-малко, но все пак стават...
Когато човек е притеснен е по-лесно да попита безпристрастни и непознати хора, които ще оценят трезво ситуацията и ще му помогнат. Така ще пренебрегне 'срама' от този момент...
Искаш ли да ми докажеш,че темата ти е малко по-умна от всички останали??? Колко годинки имаш, моето момиче....?
Да, и аз не одобрявам сексът на 13-14 години... Но е факт,че не всички са безрасъдни 'курви'... Не всяка, която на 14 си е имала няколко гаджета обезателно е спала с всичките и не всеки, който прегръща друг от другия пол ходи с него...
Вземете порастнете, човек сам решава какво да прави и ова е най-правилното за него. ДА, като цяло си права,че не е хубаво това... обаче както всякоправило си има изключения, така в този случай изключенията са малко повече от примерите!
Eiii "jojanka'' ili tam kvat be6e ti si batti kurvata naebana e .Kat Не6te6 horata da si pi6at tyka problemite si naprai ti tvoi forum i si govori kot iska6 tam.Верно че има 1000 теми за оплаквания ма ко да праят хорта кат искат да споделят с някои нещо или искат да знаят.И второ кво обиждаш 4е тез дет са са ебали под 15год. са били незнам си кви .Тва си е техния животтттттттт и ше си го праят квот искат.Имам чувството 4е тая тема си я написала ей теи да има кво да са говори,уш сички да та подкрепят и да излезеш най-великата ,мн ги мраза патки кат тебе .![]()
пп:тва беше мн сме6ноо ИЗЛАГАшш са(""аз съм ГОРДА че сам на 15 и сам детственааааа"")-тряа ли сички кат тебе да мислят ма курво мазна????
![]()
![]()
спокойно някой да ми помогне да я хванемПървоначално написано от колко простачки има....ей
![]()
![]()
Craig David-Walking Away
Според мен не ти си човека който да критикува.Всеки си има глава на раменете и сам решава какво да прави с живота си
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Виж сега,ти добре си пуснал теммата,изказваш критика,окей...но все пак има,момичета в този определен от теб интервал,които водят полов живот и въпреки това не са тъпи,пропаднали,развратни и прочие.Сексуалната култура се изгражда във времето,децата се правят от любов.Понякога се случват непредвидени ситуации и тогава,ако все още не си решил да създадеш семейство да поемеш отговорноста да бъдеш родител,пак не си в изгодно положение.Лошо е когато млади момичета абортират и така си мислят,че са се отървали от един ненужен непотребен товар.Това е жалкото.И все пак,колкото и да си инфоримиран,колокото и да си внимателен и предпазлив,винаги има опастност,винаги има риск,и не говоря само за секса,а в цялостен житейски аспект.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Моля ви, прочетете го тоя пост! Има смисъл хорааааааааа! Един от малкото смислени с ясно изразена позиция в темата, които прочетох! Евала!Първоначално написано от FikyScHetOo
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Неможе да се каже планове...
НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
КОИТО ИСКАМ ДА ОСЪЩЕСТВЯ!
А АКО СМЕНЯМ ГАДЖЕТАТА КАКТО ТЕЗИ ТУКА...МОЖЕ И ДА НЕ ЗАВЪРША СЛЕД ШЕСТ ГОДИНИ,А МОЖЕ СЛЕД ДОСТА ПОВЕЧЕ!!!
Затова ми е по-добре,без гадже и без секс!
Приятели много,не ми трябва гадже,не и на тази възраст!!!
I KAZAH LI VI ETO SEGA IDVA ARMIQTA OT PROVISNALI SLIVI NA PIKLI
>>Мило момиче, да си чувала думата етика? Освен това не смятам, че точно курвите ще ти четат излеянията...
АКО СЕ МИСЛИШ ЗА ГОТИНА...НЕ СЕ РАДВАЙ ТОЛКОВА,ШОТО НЕ СИ!!!
СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО:
-Защото 1во,че си курва и 2ро си прекалено т*па за да мислиш!!!
И още нещо!
Ако мислиш нещо за мен,ще ти кажа само,че МИСЛЕНЕТО ТИ ВРЕДИ "мила"
>>>Пак обиждаш, и аз мисля,че това е защото имаш емоционален проблем. Освен това ‘курва’ е тази, която постига целите си със секс
Ами...КАКВИ МИСЛИШ ЩЕ СТАНАТ КАТО НАВЪРШАТ 18-19 А?
Сигурно няма да са сменили малкото момченце с което се перкат в момента ДОКАТО СА НА 12-13...
Той ще остане завинаги с нея мислиш ами това имам предвид!
Че ще се изпонаебе със най малко 3ма ОЩЕ докато навърши 19 защото ще и се искат (цитирам)По-интимни отношения
Оле...просто толкова много "УМНИ ХОРА" в този форум...тези който са пртив мен и които се подкрепят си личи какви са!!!
>>.Трима ли е таксата за да станеш курва??? И трима за 7 години не е много..
Те са на по 14 и вече са го правили най-малко 3 пъти!
И се чувстват горди...ТОВА НАЙ МЕ ДРАЗНИ
>>>А ти не си и се дразниш???
АМИ ЩОМ ТЕ ИНТЕРЕСУВА...
МАЙКА МИ Е БИЛА САМО С ДВАМА,НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ НЕ СЪМ Я ПИТАЛА!!!
Единия е бащата на брат ми,а другия е МОЯ баща!
Достатъчно е че баба ми нарича майка ми курва,но не се водя по нейното мнение!
Да,има свестни хора,но нещо ми казва,че ти не си от тях
>>Нищо лично...но май т тук идва проблема ти. Майката на баща ти нарича твоята така, нали ? Мога а ти кажа,че просто не я харесва. Думата курва се използва много широко и обикновенно към някой, когто не харесвамеили ни е пофразнил...
Целта не ми е да напсувам и оплюя всички от форума,а онези,които са на 12 и са имали най-малко 3ма...
>>>Пак за тея трима.. и грешиш, определено обиждаш...
Още ми е интересно защо главно гости защитават авторката...
Не ми се четат всички мнения...минах обаче 6-7 страници.
Пък ако беше толкова ценно нещо да си девствен, нямаше и нас да ни има. Да, не е хубаво някой на 13 да се хвали с колко е бил/а. Обаче не е хубаво да си изкарваш нервите така. Иначе не смятам,че си покриваш самочуствието... Мненията ти са едностранни и повечето безсмислени. Освен това за първи път ми беше на 16-17така,че...не се безпокой за мен.
Мислиш ли,че си в позициятада казваш кой е глупав, коя е курва. Осен това в интервала 16> години не е странна връзка с до 10 години разлиа. Освен това е доказано,че жените /момичетата/ се развиват 2 години по-рано.
Освен това не сме миналия век, когато като станеш на опредлена възраст мама тати казват,че се жениш за Петкан и чак тогава сте заедно... Нито значи,че спираш да учиш когато си с някой.
Иначе като цяло след 18 години действително нещата при гаф /недй си боже/ не са толкова страшни...
П.П. Мерси nofi
na mnogo interesna li se pravish be?az sam na 16 i kakvo kavash che sam kurva tei li..taq tvoq tema e e***i tapata.shtom taka mislish ko ni zanimavash s tapite ti zaklu4eniq.ned vsqko momi4e koeto pravi sex ot po rano e nepremenno kurva.qsno??![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от jojankata
ti si qko zle maaa..sigurno si nekva palna kompleksarka...i kvo az kato sam na 15 ebana i zna4i 4e sam kurva taka li ma....ako iska6 mnogo da znae6 go prava samo s 1 4ovek i mu pusnah 6toto toi go zaslujava... ti si s mnogo staromodno mislene ma..o6te ne si namerila toq det 6e te naebe...ae da vidim i ti kato go napravi6 dali nema da pi6e6 temi ot sorta - vkara mi go s prezervativ - bremenna li sam?? tapa putka si 4estno![]()
![]()
Първоначално написано от jojankata
ti si qko zle maaa..sigurno si nekva palna kompleksarka...i kvo az kato sam na 15 ebana i zna4i 4e sam kurva taka li ma....ako iska6 mnogo da znae6 go prava samo s 1 4ovek i mu pusnah 6toto toi go zaslujava... ti si s mnogo staromodno mislene ma..o6te ne si namerila toq det 6e te naebe...ae da vidim i ti kato go napravi6 dali nema da pi6e6 temi ot sorta - vkara mi go s prezervativ - bremenna li sam?? tapa putka si 4estno![]()
![]()