.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ??!

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • -Да!

19 23,46%
  • -Естествено!

62 76,54%
Затворена тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 217 от общо 217
    ^ludi4ka^^^
    Guest
    искам да кажа на афторката и неините фенове 4е 12 до 16 е възраст в която обикножено моми4етата не са зрели и се интересуват от вси4ко вклю4ително от секс и е напълно нормално да се впуснат в изку6ения и да допуснат гре6ки.Афторката или е под 12 или е мн задръстена и знае само 1 дума-курва ама и тя не знае кво то4но зна4и тва.

не си е струвало да се хабиш толкова...и без тва няма да седнат да го прочетат

Евала, евала и пак евала....намери се кой да го каже =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> И аз съм в тоя възрастов интервал, ама поне мисля че имам поне елементарни познания в тая насока

^ludi4ka^^^
    Guest
    emi mn se radvam za tebe ama tuka ne stava vupros to4no za poznaniq.ne e nujno da si iz4el nqkfi enciklopedii za da preceni6 dali da go pravi6 ili ne!!!

:D

Цитирай Първоначално написано от ^ludi4ka^^^
    emi mn se radvam za tebe ama tuka ne stava vupros to4no za poznaniq.ne e nujno da si iz4el nqkfi enciklopedii za da preceni6 dali da go pravi6 ili ne!!!
    А за какво става на въпрос??
    За ебане така ли!?
    Навсякъде по света се прави секс,говори се за секс,спори се за секс,по нета-секс,на телевизора-секс,в съседната спалня-секс...
    Навсякъде само едно се прави-СЕКС!
    Даже вече няма нужда майка ти и баща ти да провеждат онзи неприятен разговор по тази тема...
    Наистина е така,няма нужда да четеш никакви енциклопедии,понеже на канал ХХL или малко след 12 по музикалния канал го има-ГЛЕДАШ!
    Пък и като ви се ебе толкова си вземете банан,краставица или морков...НЕЗНАМ,каквото искате си вземете за да се наебете и да си отулите жаждата,пък и да не ставате курви!
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Никой не се е родил научен. Нали сайта ни е точно за това - за да се задават въпроси и да се отговаря на тях. Това, че ти се виждат тъпи въпросите - добре, това ознаава, че си по-запозната но нямаш право да нападаш хората, които искат да се научат. Всеки допуска грешки в живота си, тук имам еуникалният шанс да помогнем на поне един човек (а ние го правим с 15 000 души) да не допуска грешката отново, което е прекрасно. И бих те приканил да отговаряш на проблемите им вместо да им се караш, както правят повечето родители.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    jojankata, ти си зле.
    Има и девствени курви.
    Има и курви на 20+
    Не са само на по 12-13... те тези даже са рядкост.

И к'во като си девствена на 15?
    На кого му пука??
    Гордей си се и не ни занимавай.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    jojankata Само с едно не съм съгласен с теб, това е интервала които даваш.Защото едно момиче може да не е девствено на 16 но да не е курва.
    Курва е манталитет не физиология и дали това че е спала с някои или не не го променя
    Има момичета които не са има ли особено весели моменти и примерно на купон са нападани или някаде другаде.Ако ме разбираш какво искам да ти кажа.Ако не ще обясня за всеки случай.
    Моята приятелка е на 16 все още навършва скоро 17 но не девствена поради причината че е била с мен.Но не мисля че това я прави курва.Даже е много убидно за мен да четатакива неща.От еди коя си година до еди коя си година ако е спала с някого е курва.Няма такова нещо.Всички които спорите тука хванете един тълковен речник и прочетете какво значи думата, защото се излагате.
    И браво че на 15 си девствена и браво че се гордееш с това.Но това не е нито нещо за хвалене нито нещо за изтъкване, това е просто един факт който е нещо повече за теб.Но едвали на някои във форума му пука че ти си девствена Идеята ми е че човек решава да направи тази крачка(секса) когато се чувства готов.
    Сега вярно е че има малки "момиченца" които сигурно има опита на магистрални феи но това е изцяло техен избор.Ти неможеш да ги съдиш за избора им, нито аз, нито никои освен можеби техните родители.
    Но като гледам децата едвали и родителите са нещо повече.
    Общо взето това искам да кажа.Премисли нещата които съм ти казал, и ми отговори смислено.Ще ти следя темата защото ме интересува.Все пак имам сестричка която е в този диапазон и живо ме интересува мнението на неинете връсници както и неиното все пак.Защото аз лично не бих искал тя да стане такава.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    jojankata Само с едно не съм съгласен с теб, това е интервала които даваш.Защото едно момиче може да не е девствено на 16 но да не е курва.
    Курва е манталитет не физиология и дали това че е спала с някои или не не го променя
    Има момичета които не са има ли особено весели моменти и примерно на купон са нападани или някаде другаде.Ако ме разбираш какво искам да ти кажа.Ако не ще обясня за всеки случай.
    Моята приятелка е на 16 все още навършва скоро 17 но не девствена поради причината че е била с мен.Но не мисля че това я прави курва.Даже е много убидно за мен да четатакива неща.От еди коя си година до еди коя си година ако е спала с някого е курва.Няма такова нещо.Всички които спорите тука хванете един тълковен речник и прочетете какво значи думата, защото се излагате.
    И браво че на 15 си девствена и браво че се гордееш с това.Но това не е нито нещо за хвалене нито нещо за изтъкване, това е просто един факт който е нещо повече за теб.Но едвали на някои във форума му пука че ти си девствена Идеята ми е че човек решава да направи тази крачка(секса) когато се чувства готов.
    Сега вярно е че има малки "момиченца" които сигурно има опита на магистрални феи но това е изцяло техен избор.Ти неможеш да ги съдиш за избора им, нито аз, нито никои освен можеби техните родители.
    Но като гледам децата едвали и родителите са нещо повече.
    Общо взето това искам да кажа.Премисли нещата които съм ти казал, и ми отговори смислено.Ще ти следя темата защото ме интересува.Все пак имам сестричка която е в този диапазон и живо ме интересува мнението на неинете връсници както и неиното все пак.Защото аз лично не бих искал тя да стане такава.
    Опаа това бях аз забравих да се логна сорри

Guest
    До автора:
    Съгласна съм с теб до някъде...това че 12 годишни правят секс не е твоя работа!Мнението можеш да си го имаш и никой не те спира да имаш такова но не е правилно да съдиш хората толкова строго!!!Живота си е техен!Разбирам че наистина има мн болници и помощни училища заради такива "хлапета" и че това те дразни но няма как да оправиш проблема с едно мнение!

Извинявам се за правописните грешки.

Phone
    Guest
    taq tema nqkoi da q lockne
    taka moje da si sporim do bezkrai
    tolkova nervni kletki umrqha - imaite milost
    [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

^lUdI4kA^^
    Guest
    Kvo na4i koito e prail sex e kurva koito ne e prail-ne e.Izdigni si edin lozung "ne pravete sex za da ne stanete kurvi"..

схемата
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Phone
    taq tema nqkoi da q lockne
    taka moje da si sporim do bezkrai
    tolkova nervni kletki umrqha - imaite milost
    [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    ми вий и без друго нямате много !!

Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Неможе да се каже планове...
    НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
    КОИТО ИСКАМ ДА ОСЪЩЕСТВЯ!
    А АКО СМЕНЯМ ГАДЖЕТАТА КАКТО ТЕЗИ ТУКА...МОЖЕ И ДА НЕ ЗАВЪРША СЛЕД ШЕСТ ГОДИНИ,А МОЖЕ СЛЕД ДОСТА ПОВЕЧЕ!!!
    Затова ми е по-добре,без гадже и без секс!
    Приятели много,не ми трябва гадже,не и на тази възраст!!!

I KAZAH LI VI ETO SEGA IDVA ARMIQTA OT PROVISNALI SLIVI NA PIKLI
    >>Мило момиче, да си чувала думата етика? Освен това не смятам, че точно курвите ще ти четат излеянията...

АКО СЕ МИСЛИШ ЗА ГОТИНА...НЕ СЕ РАДВАЙ ТОЛКОВА,ШОТО НЕ СИ!!!
    СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО:
    -Защото 1во,че си курва и 2ро си прекалено т*па за да мислиш!!!
    И още нещо!
    Ако мислиш нещо за мен,ще ти кажа само,че МИСЛЕНЕТО ТИ ВРЕДИ "мила"
    >>>Пак обиждаш, и аз мисля,че това е защото имаш емоционален проблем. Освен това ‘курва’ е тази, която постига целите си със секс
    Ами...КАКВИ МИСЛИШ ЩЕ СТАНАТ КАТО НАВЪРШАТ 18-19 А?
    Сигурно няма да са сменили малкото момченце с което се перкат в момента ДОКАТО СА НА 12-13...
    Той ще остане завинаги с нея мислиш ами това имам предвид!
    Че ще се изпонаебе със най малко 3ма ОЩЕ докато навърши 19 защото ще и се искат (цитирам)По-интимни отношения
    Оле...просто толкова много "УМНИ ХОРА" в този форум...тези който са пртив мен и които се подкрепят си личи какви са!!!

>>.Трима ли е таксата за да станеш курва??? И трима за 7 години не е много..
    Те са на по 14 и вече са го правили най-малко 3 пъти!
    И се чувстват горди...ТОВА НАЙ МЕ ДРАЗНИ
    >>>А ти не си и се дразниш???

АМИ ЩОМ ТЕ ИНТЕРЕСУВА...
    МАЙКА МИ Е БИЛА САМО С ДВАМА,НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ НЕ СЪМ Я ПИТАЛА!!!
    Единия е бащата на брат ми,а другия е МОЯ баща!
    Достатъчно е че баба ми нарича майка ми курва,но не се водя по нейното мнение!
    Да,има свестни хора,но нещо ми казва,че ти не си от тях
    >>Нищо лично...но май т тук идва проблема ти. Майката на баща ти нарича твоята така, нали ? Мога а ти кажа,че просто не я харесва. Думата курва се използва много широко и обикновенно към някой, когто не харесваме или ни е пофразнил...
    Целта не ми е да напсувам и оплюя всички от форума,а онези,които са на 12 и са имали най-малко 3ма...
    >>>Пак за тея трима.. и грешиш, определено обиждаш...

Още ми е интересно защо главно гости защитават авторката...

Не ми се четат всички мнения...минах обаче 6-7 страници.

Пък ако беше толкова ценно нещо да си девствен, нямаше и нас да ни има. Да, не е хубаво някой на 13 да се хвали с колко е бил/а. Обаче не е хубаво да си изкарваш нервите така. Иначе не смятам,че си покриваш самочуствието... Мненията ти са едностранни и повечето безсмислени. Освен това за първи път ми беше на 16-17 така,че...не се безпокой за мен.

Мислиш ли,че си в позициятада казваш кой е глупав, коя е курва. Осен това в интервала 16> години не е странна връзка с до 10 години разлиа. Освен това е доказано,че жените /момичетата/ се развиват 2 години по-рано.

Освен това не сме миналия век, когато като станеш на опредлена възраст мама тати казват,че се жениш за Петкан и чак тогава сте заедно... Нито значи,че спираш да учиш когато си с някой.

Иначе като цяло след 18 години действително нещата при гаф /недй си боже/ не са толкова страшни...

П.П. Мерси nofi
    Моля моля!
    И пак ще те защитя, защото действително тая пикла пише от няклко имена, което вече е ясно за всички. Пак няма какво друго да добавя, защото ти си казала всичко точно така както е и без пропуски!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Re: За момичетата в интервала 12-16

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от jojankata
    Здравейте млади е*ачки...
    Ще бъда цензурирана...от части,но ИСКРЕНА...във ВСИЧКО,което ще кажа сега!
    Ще се постарая да няма много правописни грешки,защото някой от ку*вичките в сайта,ще започнат да критикуват написаното от мен...

Така...
    1во. В интервала от 12-16 години,никой няма,остатъчното за него,сексуално образувание!!!
    2ро. Не пускайте повече тъпи и безобразни теми за забременяването,защото КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК ДА СЕ Е*ЕТЕ...НЕ СЕ Е*ЕТЕ!!!
    3то. Не пускайте повече умрели теми за това,как да кажете на семейството си,че носите изродче КАТО ВАС!!!Ако уважавате семейството си,не правете глупости за да изкарвате от равновесие и да проваляте,едничкия им животец...
    4то. За тези,които вече не са девствени и са м/у 12 и 16 години...само ще кажа:
    -Какво образувание ще имате??Деца можете да си родите и на 30,докато учението е по-важно и се губи ПО-ЛЕСНО!!!
    -Ако задържите бебето си,как мислите,че ще ви наричат??Майки...НЕ-КУ*ВИ!!!
    -Заради такива ку*ви като ВАС болниците са пълни със ХИВ и СИФИЛИС болни!!!
    -Заради такива като ВАС ДОМОВЕТЕ ЗА ДЕЦА СА ПЪЛНИ!!!
    -Заради такива като ВАС има толкова тъпи теми...
    "Бременна ли съм"
    "Възможно ли е?"
    "Ако беше така,мисля че щях да разбера"
    "Колко време трябва за да разбера дали съм бременна?"

МИ КАТО СЕ ЕБЕТЕ СИ КУПЕТЕ "ШУР ЧЕК" И СЕ ПРОВЕРЕТЕ БЕ МАМА МУ ДА Е*А!!!
    КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ...ЕДИН ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ...И ТОЛКОВА...
    То не беше теми,небеше и чудо...
    Големи въпроси за едно и също нещо...МИ ВСИЧКИ ОСЪМНЕНИ СИ ПИШЕТЕ В ЕДНА ТЕМА,НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПАВИ ТЕМИЧКИ И ВСИЧКО Е ОК!!!

АМАН ОТ ИДИОТИ И ПЪРВОБИТНИ!!!
    Путко тъпа кат са дразниш толкоз от проблемите и живота на другите щи кажа нещо
    1во никой не те е карал да влизаш в сайта
    2ро тва че някой е направил грешката да легне с някой и е м-ду 12 и 16 не значи че е курве или заслужава да я реди няква с просташко мислене
    3то всеки си отговаря за постъпките и последствията
    Тва че ти не си на кеф и вече си "пораснала" - което не личи като съдя по думите ти не значи че тряа са прайш на голямата ПУТКА
    Еееей вижте ма колко съм важна! Я бегай !!!

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!
    nema

схемата
    Guest

Re: :D

Цитирай Първоначално написано от jojankata
    Цитирай Първоначално написано от ^ludi4ka^^^
    А за какво става на въпрос??
    За ебане така ли!?
    Навсякъде по света се прави секс,говори се за секс,спори се за секс,по нета-секс,на телевизора-секс,в съседната спалня-секс...
    Навсякъде само едно се прави-СЕКС!
    Даже вече няма нужда майка ти и баща ти да провеждат онзи неприятен разговор по тази тема...
    Наистина е така,няма нужда да четеш никакви енциклопедии,понеже на канал ХХL или малко след 12 по музикалния канал го има-ГЛЕДАШ!
    Пък и като ви се ебе толкова си вземете банан,краставица или морков...НЕЗНАМ,каквото искате си вземете за да се наебете и да си отулите жаждата,пък и да не ставате курви!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Реших да заключа тмата, защото премина отдавна границите на добрия тон. а и въпросът е многогратно дискутиран!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си