- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата в интервала 12-16
искам да кажа на афторката и неините фенове 4е 12 до 16 е възраст в която обикножено моми4етата не са зрели и се интересуват от вси4ко вклю4ително от секс и е напълно нормално да се впуснат в изку6ения и да допуснат гре6ки.Афторката или е под 12 или е мн задръстена и знае само 1 дума-курва ама и тя не знае кво то4но зна4и тва.
не си е струвало да се хабиш толкова...и без тва няма да седнат да го прочетат![]()
![]()
Евала, евала и пак евала....намери се кой да го каже =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> И аз съм в тоя възрастов интервал, ама поне мисля че имам поне елементарни познания в тая насока![]()
emi mn se radvam za tebe ama tuka ne stava vupros to4no za poznaniq.ne e nujno da si iz4el nqkfi enciklopedii za da preceni6 dali da go pravi6 ili ne!!!
А за какво става на въпрос??Първоначално написано от ^ludi4ka^^^
За ебане така ли!?
Навсякъде по света се прави секс,говори се за секс,спори се за секс,по нета-секс,на телевизора-секс,в съседната спалня-секс...
Навсякъде само едно се прави-СЕКС!
Даже вече няма нужда майка ти и баща ти да провеждат онзи неприятен разговор по тази тема...
Наистина е така,няма нужда да четеш никакви енциклопедии,понеже на канал ХХL или малко след 12 по музикалния канал го има-ГЛЕДАШ!
Пък и като ви се ебе толкова си вземете банан,краставица или морков...НЕЗНАМ,каквото искате си вземете за да се наебете и да си отулите жаждата,пък и да не ставате курви!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Никой не се е родил научен. Нали сайта ни е точно за това - за да се задават въпроси и да се отговаря на тях. Това, че ти се виждат тъпи въпросите - добре, това ознаава, че си по-запозната но нямаш право да нападаш хората, които искат да се научат. Всеки допуска грешки в живота си, тук имам еуникалният шанс да помогнем на поне един човек (а ние го правим с 15 000 души) да не допуска грешката отново, което е прекрасно. И бих те приканил да отговаряш на проблемите им вместо да им се караш, както правят повечето родители.
jojankata, ти си зле.
Има и девствени курви.
Има и курви на 20+
Не са само на по 12-13... те тези даже са рядкост.
И к'во като си девствена на 15?
На кого му пука??
Гордей си се и не ни занимавай.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
jojankata Само с едно не съм съгласен с теб, това е интервала които даваш.Защото едно момиче може да не е девствено на 16 но да не е курва.![]()
Курва е манталитет не физиологияи дали това че е спала с някои или не не го променя
![]()
Има момичета които не са има ли особено весели моменти и примерно на купон са нападани или някаде другаде.Ако ме разбираш какво искам да ти кажа.Ако не ще обясня за всеки случай.
Моята приятелка е на 16 все още навършва скоро 17 но не девствена поради причината че е била с мен.Но не мисля че това я прави курва.Даже е много убидно за мен да четатакива неща.От еди коя си година до еди коя си година ако е спала с някого е курва.Няма такова нещо.Всички които спорите тука хванете един тълковен речник и прочетете какво значи думата, защото се излагате.
И браво че на 15 си девствена и браво че се гордееш с това.Но това не е нито нещо за хвалене нито нещо за изтъкване, това е просто един факт който е нещо повече за теб.Но едвали на някои във форума му пука че ти си девственаИдеята ми е че човек решава да направи тази крачка(секса) когато се чувства готов.
Сега вярно е че има малки "момиченца" които сигурно има опита на магистрални феи но това е изцяло техен избор.Ти неможеш да ги съдиш за избора им, нито аз, нито никои освен можеби техните родители.
Но като гледам децата едвали и родителите са нещо повече.
Общо взето това искам да кажа.Премисли нещата които съм ти казал, и ми отговори смислено.Ще ти следя темата защото ме интересува.Все пак имам сестричка която е в този диапазон и живо ме интересува мнението на неинете връсници както и неиното все пак.Защото аз лично не бих искал тя да стане такава.
Опаа това бях аз забравих да се логна сорриПървоначално написано от Анонимко
![]()
До автора:
Съгласна съм с теб до някъде...това че 12 годишни правят секс не е твоя работа!Мнението можеш да си го имаш и никой не те спира да имаш такова но не е правилно да съдиш хората толкова строго!!!Живота си е техен!Разбирам че наистина има мн болници и помощни училища заради такива "хлапета" и че това те дразни но няма как да оправиш проблема с едно мнение!![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки.
taq tema nqkoi da q lockne
taka moje da si sporim do bezkrai
tolkova nervni kletki umrqha - imaite milost
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Kvo na4i koito e prail sex e kurva koito ne e prail-ne e.Izdigni si edin lozung "ne pravete sex za da ne stanete kurvi"..
ми вий и без друго нямате много !!Първоначално написано от Phone
![]()
Моля моля!Първоначално написано от FikyScHetOo
![]()
И пак ще те защитя, защото действително тая пикла пише от няклко имена, което вече е ясно за всички. Пак няма какво друго да добавя, защото ти си казала всичко точно така както е и без пропуски!![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
nema
Първоначално написано от jojankata
![]()
Реших да заключа тмата, защото премина отдавна границите на добрия тон. а и въпросът е многогратно дискутиран!