- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да се запозная!?!?!?!?!?!
Значи моми4е съм,станах на 14 скоро та проблема мие 4е няма къде да се запозная с момчета!
На диско не ме пускат наще, моите фр не познават мн мом4ета, а тези които познавам са абсолютни мухлйовци!
В сайтовете за запознанства всичките (почти) са някакви плейбойчета с отвратителен характер. Или изобщо не говорят.
Просто няма къде да се запозная с др момчета.
+ тва са ми казвали че имам хубав фейс.Обаче аз си знам че по тялото имам още доста да работя (и го правя де)
Та - идеи?
Регистрирай се и ми прати лично съобщение за skype или icq.![]()
Неее! Сори, просто питам, и НЕ пускам някакви си ... "обяви"![]()
Освен тази година в новото даскало?
Първоначално написано от Анонимко
Като за начало ти оправих малко грешки ....
А по темата МИ ИЗЛИЗАЙ, не е задължително да киснеш по цял ден в интернет ... сигурно се 1 кафене ще да има в града където живееш ...
So free
ima yli4ki,pate4ki.....parkove gradinki nasqkade be mome![]()
![]()
kvo tolko ima...i az predi pitah pod koe durvo da si namerq muj...i toi verno ze 4e padna ot edno durvo ma tva e dr istoriq
![]()
.!.
![]()
е излизам и не кисна цял ден в интернет, просто немога да отида някъде и да заговарям някой си.... нз![]()
Ти добре,че имаш хубав фейс ама ако риъра ти не е як не се надявай ан новото даскало
a v drugatema pi6e6e 4e momi4etata bili povurhnostni!Първоначално написано от w0sh
nie sme takiva, ne te!![]()
Че гледа ли някой характера и душата на зайците те не става. ТО е пределно ясно че са дечица.
хахахах
ми сприятелявай със нови хора!
И така никой нищо съществено не каза ....![]()
МОЛЯЯЯЯЯЯЯ ко каза ???? никой нищо съществено не бил казал???? Аве ей ти ко очакваш да ти обясним стъпка по стъпка къде трябва да отидеш и дума по дума кво трябва да кажеш .... ти малко въображение така нямаш ли си .....![]()
So free
Ок. Ето ти "идеи" :Първоначално написано от Анонимко
1. Запиши се на уроци примерно английски .. така че научиш някоя друга дума освен Face..
2. Запиши се да тренираш нещо щом тялото ти е кофти , на тамън ще си го оправиш
3. Отивай да тичаш някъде - в парк примерно и някой ден може да срещнеш "мъжа" на живота си.
4. Като тръгнеш на училище харесай си някого и го заговори (а ако си отишла на курсовете перфектно ще е ) и като отидеш казваш What's up ? и завързвате разговор капиш?
П.С. Аман от глупавите ви теми , като сте толкова зле с разговорите с хората прочетете някоя друга книга , вместо да си губите времето по форуми.
Отиваш при некой и ш му крещиш на ухото "УАЗААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААА А НИГА" и така..
+1Първоначално написано от woshia_style
![]()
Отиваш в някой парк в който се събират малдежи,заголваш баджак.И да видиш как се лепат момчета като мухи на пресно лайно( аз лично съм така![]()
)
Просто бъди себе си! Ако не мислиш постоянно за това, то ще се случи самичко! Най-красивите неща стават неочаквано!
Да обичаш - това значи да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!