.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Guest

Къде да се запозная!?!?!?!?!?!

Значи моми4е съм,станах на 14 скоро та проблема мие 4е няма къде да се запозная с момчета!
    На диско не ме пускат наще, моите фр не познават мн мом4ета, а тези които познавам са абсолютни мухлйовци!
    В сайтовете за запознанства всичките (почти) са някакви плейбойчета с отвратителен характер. Или изобщо не говорят.
    Просто няма къде да се запозная с др момчета.
    + тва са ми казвали че имам хубав фейс.Обаче аз си знам че по тялото имам още доста да работя (и го правя де)
    Та - идеи?

Град
    Пловдив
    Регистрирай се и ми прати лично съобщение за skype или icq.

Guest
    Неее! Сори, просто питам, и НЕ пускам някакви си ... "обяви"
    Освен тази година в новото даскало?

Град
    (: Русе :)

Re: Къде да се запозная!?!?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи моми4е съм,станах на 14 скоро та проблема ми е (ми и е се пишат отделно) 4е няма къде да се запозная с момчета!
    На диско не ме пускат наще , моите фр не познават мн мом4ета, а тези които познавам са абсолютни мухлЬовци ("йо" и "ьо" в 1-ви клас се учи)!
    В сайтовете за запознанства всичките (почти) са някакви плейбойчета с отвратителен характер. Или изобщо не говорят.
    Просто няма къде да се запозная с др момчета.
    + тва са ми казвали че имам хубав фейс (и да е*а отучете се от тези чуждици за к'во казваж "фейс" като може да кажеш "лице", същото и за "фр" вместо "приятел" ).Обаче аз си знам че по тялото имам още доста да работя (и го правя де)
    Та - идеи?

Като за начало ти оправих малко грешки ....
    А по темата МИ ИЗЛИЗАЙ, не е задължително да киснеш по цял ден в интернет ... сигурно се 1 кафене ще да има в града където живееш ...
    So free

Град
    Непостоянно
    ima yli4ki,pate4ki.....parkove gradinki nasqkade be mome kvo tolko ima...i az predi pitah pod koe durvo da si namerq muj...i toi verno ze 4e padna ot edno durvo ma tva e dr istoriq
    .!.

Guest

е излизам и не кисна цял ден в интернет, просто немога да отида някъде и да заговарям някой си.... нз

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ти добре,че имаш хубав фейс ама ако риъра ти не е як не се надявай ан новото даскало
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

tupi ste bratle
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ти добре,че имаш хубав фейс ама ако риъра ти не е як не се надявай ан новото даскало
    a v drugatema pi6e6e 4e momi4etata bili povurhnostni!
    nie sme takiva, ne te!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Че гледа ли някой характера и душата на зайците те не става. ТО е пределно ясно че са дечица.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

;0
    Guest
    хахахах
    ми сприятелявай със нови хора!

Guest
    И така никой нищо съществено не каза ....

Град
    (: Русе :)
    МОЛЯЯЯЯЯЯЯ ко каза ???? никой нищо съществено не бил казал???? Аве ей ти ко очакваш да ти обясним стъпка по стъпка къде трябва да отидеш и дума по дума кво трябва да кажеш .... ти малко въображение така нямаш ли си .....
    So free

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И така никой нищо съществено не каза ....
    Ок. Ето ти "идеи" :

1. Запиши се на уроци примерно английски .. така че научиш някоя друга дума освен Face..
    2. Запиши се да тренираш нещо щом тялото ти е кофти , на тамън ще си го оправиш
    3. Отивай да тичаш някъде - в парк примерно и някой ден може да срещнеш "мъжа" на живота си.
    4. Като тръгнеш на училище харесай си някого и го заговори (а ако си отишла на курсовете перфектно ще е ) и като отидеш казваш What's up ? и завързвате разговор капиш?

П.С. Аман от глупавите ви теми , като сте толкова зле с разговорите с хората прочетете някоя друга книга , вместо да си губите времето по форуми.

Отиваш при некой и ш му крещиш на ухото "УАЗААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААА А НИГА" и така..

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от OnFire
    Отиваш при некой и ш му крещиш на ухото "УАЗААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААА А НИГА" и така..
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от OnFire
    +1

Guest
    Отиваш в някой парк в който се събират малдежи,заголваш баджак.И да видиш как се лепат момчета като мухи на пресно лайно( аз лично съм така )

Просто бъди себе си! Ако не мислиш постоянно за това, то ще се случи самичко! Най-красивите неща стават неочаквано!
    Да обичаш - това значи да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си