.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

В мен търси само плътското

Казава, че ме обича, а се вижда с мен само когато му се чука. Аз му давам Лошо ли е , че се оставям само да ме чука. Аз харесвам да ме чука ? Но той е само с мен заради чукането явно. На едно кино не ме завел, без да ме е накарал да му правя свирка в салона. . .

Град
    Луната

Re: В мен търси само плътското

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Казава, че ме обича, а се вижда с мен само когато му се чука. Аз му давам Лошо ли е , че се оставям само да ме чука. Аз харесвам да ме чука ? Но той е само с мен заради чукането явно. На едно кино не ме завел, без да ме е накарал да му правя свирка в салона. . .
    тъпа си

Guest
    ahhahahhaha Tva Nee LosHo i na tiq hora im se vika KURVI ako iskash az a ahahha

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

pff.. 6tom ti se ebe druj si go za ebaneto,a za po seriozna vruzka si nameri nqkoi drug.. ako puk li ne go KUSAI!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Typa Kurva ebal sym te u Kurveto neka te shiba i te taka ako sakash qla i pri mene she ti byde oshte po qko
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Кажи му че искаш да отидете на опера /а тя не е така секси като киното/ и разчитай да не му стане Най-после и аз да дам един нормален идиотски съвет.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Една мацка каза да си го държиш за чукането и да си търсиш друг за сериозна връзка, само, че не те попита дали искаш сериозност от който и да било.
    Според мен няма нужда от връзки, защото, както всички знаем, рано или късно, те свършват по един кофти начин и за двете страни.
    За тва давай яко ебан С НЕГО и тва е.
    И не си курва, щом правиш секс само с него, дано и той само с теб, и нещо ми се струва, че темата е ебавка. Както и да е.
    Айде, жива и здрава. Чао.

Цитирай Първоначално написано от DGD1.9
    тъпа си
    жалко,но съм съгласенс Дгдто..
    нямам повод да сънувам....

Град
    Непостоянно
    баси и аз как да ти помогна ако не ти изнася го заебваш.....ако ли не му казваш кво искаш наистина и такамз...ако е съгласен ще има " и заживяли щастливо"
    .!.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ми ако не ти харесва да те чука като някоя уличница без капка обича,си намери друг.А пък ако ти харесва само да те чука без нищо др,си го оставяй докат ти омръзне.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Повече от фен

На едно кино не ме завел, без да ме е накарал да му правя свирка в салона. . .
    и ти кво бе? свирки ли му прайш докато гледате филм ем зарязвай го кат не ти е приятно

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Град
    (: Русе :)

Цитирай Първоначално написано от neverand
    Цитирай Първоначално написано от DGD1.9
    тъпа си
    жалко,но съм съгласенс Дгдто..
    и аз съм съгласна ...
    So free

Абе момиче ти в ред ли си?Как можеш да паднеш до това ниво?Незнам просто главата ти куха ли е...що не се стегнеш малко и не помислиш кой за какво и защо е с теб...не мислиш ли,че това което правиш е унизително за самата теб
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

А ти обичаш ли го? Или и на теб ти харесва само да правите секс? Или ако трябва да сме точни - да те използва ... Много ниско си паднала, щом правиш свирки по кината ...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Pfff,mnooo tapo,mi kfo qvno na choveka mu haresva da te chuka...pak ti ako iskash i da te obicha..e dr.vapros...mi zareji go i si hvani drug...kfo mu e tolkova trudno da go napravish!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    Пловдив

Може ли да те изчукам. Не е лошо, то курвалъка е до време - въпроса е какво време.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Ми ако не ти харесва да те чука като някоя уличница без капка обича,си намери друг.А пък ако ти харесва само да те чука без нищо др,си го оставяй докат ти омръзне.

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    А ти обичаш ли го? Или и на теб ти харесва само да правите секс? Или ако трябва да сме точни - да те използва ... Много ниско си паднала, щом правиш свирки по кината ...

Напълно съм съгласна бих ти препоръчала да си намериш някой който да те уважава и да не се унизяваш толкова ....ама щом ти харесва ч****те се
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    По-добре си намери някой който хем да те чука, хем и любов да ти дава.
    ♥ ♥ ♥

докато можеш се еби че после ....здраве да е

Град
    Terra incognita!
    Лощо е,че се оставяш да те третира единствено като сексуален обект!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Една мацка каза да си го държиш за чукането и да си търсиш друг за сериозна връзка, само, че не те попита дали искаш сериозност от който и да било.
    Според мен няма нужда от връзки, защото, както всички знаем, рано или късно, те свършват по един кофти начин и за двете страни.
    За тва давай яко ебан С НЕГО и тва е.
    И не си курва, щом правиш секс само с него, дано и той само с теб, и нещо ми се струва, че темата е ебавка. Както и да е.
    Айде, жива и здрава. Чао.

Съгласна съм с тва

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    mi ne mu pozvolqvai - proqvi malko harakter a ne stoi kato negova li4na kurva
    Because all I want is u ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си