- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В мен търси само плътското
Казава, че ме обича, а се вижда с мен само когато му се чука. Аз му давамЛошо ли е , че се оставям само да ме чука. Аз харесвам да ме чука ? Но той е само с мен заради чукането явно. На едно кино не ме завел, без да ме е накарал да му правя свирка в салона. . .
тъпа сиПървоначално написано от Анонимко
ahhahahhaha Tva Nee LosHo i na tiq hora im se vika KURVI![]()
![]()
ako iskash az a ahahha
pff.. 6tom ti se ebe druj si go za ebaneto,a za po seriozna vruzka si nameri nqkoi drug.. ako puk li ne go KUSAI!Първоначално написано от Анонимко
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Typa Kurva ebal sym te u Kurveto neka te shiba i te taka ako sakash qla i pri mene she ti byde oshte po qko![]()
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Кажи му че искаш да отидете на опера /а тя не е така секси като киното/ и разчитай да не му станеПървоначално написано от Анонимко
Най-после и аз да дам един нормален идиотски съвет.
![]()
Една мацка каза да си го държиш за чукането и да си търсиш друг за сериозна връзка, само, че не те попита дали искаш сериозност от който и да било.
Според мен няма нужда от връзки, защото, както всички знаем, рано или късно, те свършват по един кофти начин и за двете страни.
За тва давай яко ебан С НЕГО и тва е.
И не си курва, щом правиш секс само с него, дано и той само с теб, и нещо ми се струва, че темата е ебавка. Както и да е.
Айде, жива и здрава. Чао.
жалко,но съм съгласенс Дгдто..Първоначално написано от DGD1.9
нямам повод да сънувам....
баси и аз как да ти помогнаако не ти изнася го заебваш.....ако ли не му казваш кво искаш наистина и такамз...ако е съгласен ще има " и заживяли щастливо"
![]()
.!.
Ми ако не ти харесва да те чука като някоя уличница без капка обича,си намери друг.А пък ако ти харесва само да те чука без нищо др,си го оставяй докат ти омръзне.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
и ти кво бе? свирки ли му прайш докато гледате филмПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
ем зарязвай го кат не ти е приятно
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
и аз съм съгласна ...Първоначално написано от neverand
![]()
So free
Абе момиче ти в ред ли си?Как можеш да паднеш до това ниво?Незнам просто главата ти куха ли е...що не се стегнеш малко и не помислиш кой за какво и защо е с теб...не мислиш ли,че това което правиш е унизително за самата теб
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
А ти обичаш ли го? Или и на теб ти харесва само да правите секс? Или ако трябва да сме точни - да те използва ... Много ниско си паднала, щом правиш свирки по кината ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Pfff,mnooo tapo,mi kfo qvno na choveka mu haresva da te chuka...pak ti ako iskash i da te obicha..e dr.vapros...mi zareji go i si hvani drug...kfo mu e tolkova trudno da go napravish!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Може ли да те изчукам. Не е лошо, то курвалъка е до време - въпроса е какво време.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Първоначално написано от slavito007
Първоначално написано от sladko_dete
Напълно съм съгласна бих ти препоръчала да си намериш някой който да те уважава и да не се унизяваш толкова ....ама щом ти харесва ч****те се
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
По-добре си намери някой който хем да те чука, хем и любов да ти дава.![]()
♥ ♥ ♥
докато можеш се еби че после ....здраве да е![]()
Лощо е,че се оставяш да те третира единствено като сексуален обект!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
mi ne mu pozvolqvai - proqvi malko harakter a ne stoi kato negova li4na kurva![]()
Because all I want is u ....