.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    ^~^~^~^
    Guest

Обезкосмяване чрез восък?!?

Как става???

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Не става.
    - Всички авто-части на едно място!

Повече от фен
    не бих опитала подобно нещо...откакто гледах Къщата на восъка ме е страх да припаря до всичко свързано с восък. Но доколкото знам е мн ефективно..нещо като кола-маската, само че с восък

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Guest
    ми, доколкото си спомням, разтапя се восък, смесва се с глицерин и се нанася на депел слой...чакаш да се втвърди и дръпваш..пове една френдка така правеше. но аз не бих пробвала - горещ восък ми звучи гадно.

Не съм пробвала,но не звучи безболезнено.

az si padam mazohistka(kato izklu4im epilatora)taka 4e moje da opitam!!!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    майка ходи на такава кола маска и каза че е пълен боклук. Каза, че боли а пак нищо не маха
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    не бих опитала подобно нещо...откакто гледах Къщата на восъка ме е страх да припаря до всичко свързано с восък. Но доколкото знам е мн ефективно..нещо като кола-маската, само че с восък
    xaxax i az go gleda tozi film ne6to unikalno otvratitelno tiq kadeto gi izmislqt tiq filmi ne sa dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си