.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    NaDq_90
    Guest

Любовен триъгълник

vs zapo4na kato se zapoznhme v edna diskoteka,toi mi vze nomera, zapo4nahme da si 4atim, znaete kak e,tezi bezkrani 4atove i vinagi ima kakvo da si kajem...izlqzohme sa6to nqkolko pati i zapo4nahme da flirtuvame,az si misleh 4e 6te se polu4i,no.. v4era go vidqh s priqtelkata mu, prosto mi pri4ernq kato gi vidqh za ryce hvanati. toi mi kaza 4e hodi s neq ot 3 godini i ne moje da q skysa,prosto za6toto q haresva i po4ti vsi4kite im priqteli sa ob6ti... ;[ na men mi kaza 4e sym mu simpati4na i 4e me haresva mn,no samo tova... a az sym naistina ujasno hlytnala po nego.. pls help!!!

За какво точно искаш помощ,че нещо не мога да разбера
    Човекът си има приятелка,държи си на нея,няма намерение да се разделя с нея...
    A qui

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Имаш нужда от помощ? Незная дали някой ще намери решение на твоя проблем..Момчето просто е пофлиртувало извън връзката си..Понякога всеки има нужда от нещо подобно само да се откъсне от половинката си за малко щото все пак 3 години са много време..И именно защото е адски много време не мисля че той ще остави приятелката си заради един флирт. Т.че... Next---->
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Град
    v kenefa pod vodata :D
    мила била си само поредния флирт за поредното г*едо

Guest
    samo edno 6te ti kaja: ZABRAVI za nego,posle toi 6te ti4a sled teb,pak 6te my se priiska da flirtyvate,ti nqma da se hva6ta6 toq put i taka 6te my zapali6 interesa(tova e samo pri polojenie,4e ne obi4a bezkraino mn priqtelkata si-3 godini e to4no vrememto,kogato ili se priklu4va,za6toto ve4e yjasno mn vreme sa zaedno,ili se zapo4va otna4alo)

не се ври м/у шамарите...
    каквото било - било.
    няма да я бъде ваш'та и Той ясно ти го е казал.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Където са трима винаги един е излишен.Май ще се сетиш кой,защото това както го описваш,не е било нищо повече от увлечение някакво между вас.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се занимавай с него.За него си била само флирт-нищо повече.

Град
    Непостоянно
    само поредния флирт мила лллзаеби го тоя така е най-добре
    .!.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    На сила хубост не става!Не можеш да го накараш нито да се влюби в теб,нито да зареже приятелката си.3 години е много дълго време ι щομ τοй обича гаджето си,примири се и го забрави.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    не се ври м/у шамарите...
    каквото било - било.
    няма да я бъде ваш'та и Той ясно ти го е казал.
    So free

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    e toq ideot ti e dal naprazni nadejdi.. da ti be6e kazal o6te ot na4aloto.. tfa e to prosta6tina kofti macka.. ni6to ne moje6 da naprai6,osven da se primiri6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Карай нататъка и други ще срещнеш по който да хлътнеш така та дори и повече мисли от хубавата страна просто един приятен за теб флирт няма начин да не ти е кофти щом го харесвам ама горе главата и смело напред
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Еми не виждам какво можеш да направиш освен да го оставиш намира....

Мила нещичко си сгрешила заглавието на темата не е 'Любовен триъгълник' съжалявам, че ти го казвам ама тебе хич те няма там. И не мога да разбера кво искаш от нас. Никой не може да ти помогне така че остави хората да се обичат не се меси най-добре е за теб така.. :!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми получават се и такива неприятни ситуации, този, по когото си хлътнала да е лъжец...Дава напразни надежди и да не е така, както изглежда.Остави го и го забрави.Но на практика може и двете да харесва, просто да е решил да остане с нея.

И на това ко му викаш заплетена любовна история трябва да чуеш моята : в нея участват само 5 човека

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Мда и аз спечелих ангела
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Ушко спечели Мирела , а Явор остана със опити за самоубиство и реване акто малко момиченце заради мен

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    И на това ко му викаш заплетена любовна история трябва да чуеш моята : в нея участват само 5 човека
    толкова "малко" сачувствам ти
    .!.

Guest
    taka sega az se nujdaq ot syvetite vi tva ne e luboven triygalnik nzz kak da go opi6a ! taka vs zapo4na s moita best fr tq ima6e gadje mn sladak gotin i t.n. i edin den gadjeto na moita best fr mi pi6e po skype da izlezem da piim i az est vikam ok tyi izlqzohme nie pihme rom s kola nzz ot alkohola li ot kakvo az se vlubih v nego toi zapo4na da me svalq i se kiss cqla no6t ostanahme zaedno i se razhojdahme i si govorihme predi izob6to ne se ponasqhme nai nakraq taq moq fr razbra za nas skarahme se te skysaha a toi trygna s men vs be6e spr do 25Jui togava skysahme taka i ne si izqsnihme mn ne6ta sled kato se razdelihme oba4e na 4 avgust izlizahme i pak se kiss no ne hodim a sled 3 dni to4no na 7 mi mi kaza vs be6e spr no az haresvam druga tva prosto me sysipa tazi drugata koqto haresva toi ne hodi s neq n6 seriozno nqma m/u tqh plssss daite mi syvet kak da go vrna otnovo pri men predvaritelno vi blagodarq

Guest
    Да си го върнеш не можеш, а и няма смисъл. Вместо съвет ще ти дам определение и за двама ви: той е курвар, а ти не ставаш за приятелка, явно, щом на най-добрата си приятелка правиш такива мизерии. Ама все пак сте жени... Ей, как мразя интрижки!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да си го върнеш не можеш, а и няма смисъл. Вместо съвет ще ти дам определение и за двама ви: той е курвар, а ти не ставаш за приятелка, явно, щом на най-добрата си приятелка правиш такива мизерии. Ама все пак сте жени... Ей, как мразя интрижки!
    izvinqvai no nqmam nujda ot tva da me opredelq6 kakva sym i kakyv e toi pyk i za tve svedenie tq mi e prostila 4akam syveti a ne kritiki

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Омг най добре си останете приятели а като ви засърби си удряйте по едно сексче
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си