- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте в момента?
с всекио изминал ден вярвам все по малко в любовта
Да, влюбена съм. Обичам го повече от всичко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
cinik takav.Първоначално написано от w0sh
da mn sam vlubena.![]()
![]()
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Абсолютно ДА!![]()
Да ,но любовта е нож с две остриета..сега е страхотно а след това тъгa мъка и страдание.Но никoй неможе да избяга от това чувство.
![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Да....вече няма смисъл ама-да
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Не![]()
В момента не
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
VliubvaneAz OBIcham choveka do sebe si
....SnoOp Doggy....
ami da vliubena sum, vse v edin i su6ti 4ovek ot pove4e ot polovin godina,ama sum Ok ,ni6to 4e ne sme zaedno kato gadjeta ,vajnoto 4e mn go obi4am![]()
Почти.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Влюбена си или го обичаш?Първоначално написано от You ArE iT
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Или любовта не е за мен или аз не съм за любовта !?![]()
В момента не съм влюбена и мисля, че никога до сега не съм била. Харесване му е точната дума. Всеки знае, че м/у влюбване и харесване има огромна разлика!!!
Не. Не съм, но много ми се иска да разбера какво е ...![]()
не
Ако не ме беше оставила преди около 2 месеца със сигурност бих казал че съм влюбен...А сега това което чувствам е комбинация от спомени, любов и ненавист...Такъв отговор нямаше...Бе да кажем че още си я обичам..
Аааааааа имаше една песен: Няяяяяяяяямааааа люююююбов...Не намерих люююбов...
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
taka v posledno vreme zabelqzvam,4e mnogo xora barkat lubovta sus sexa![]()
![]()
![]()
e da ima i takiva deto moje da se kaje,4e obi4at,ama nali znaete lubovta e pesen a pesen bez krai nqma.kolkoto do men moga da kaja,4e imam silni 4uvtava kum edin 4ovek ma 4ak puk lubof ne e
![]()
![]()
Не ПлАчИ Не ПоМаГаТ сЪлЗиТе! сТиСкАй ЗъБи! МъЛчИ! мНоГо МаЛкО в жИвОтА е иСтИнА..нО ПоНяКоГа Тя СъЩо БоЛи!
и да искам на тази възраст не мога да се влюбя![]()
Как може да се бърка едното с другото, след като първото е чувство, а второто действие?Първоначално написано от for_your_love{}
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мхм![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...