.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    Някъде там
    ignorirai go ot svoq jivot i nameri drygi hora,s koito naistina da se 4yvstva6 dobre!Tova s gavrata e dosta dobur variant!Se ima6 gotina priqtelka,koqto toi ne poznava!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Оффффффффффф Звучиш като от някоя сапунка.

Аз го обичам а той ми се подиграва , олеле к'во да права?

Ми как к'во , качваш се на покрива на блока и...

...ДЖЕРОНИМООООООООООООООО ОООООО!!!
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Guest
    Aми,не искам да казвам от кой град съм.Само ще кажа че нямам 18.

Guest
    [quote="bai-brother"]Оффффффффффф Звучиш като от някоя сапунка.

Аз го обичам а той ми се подиграва , олеле к'во да права?

Ми как к'во , качваш се на покрива на блока и...

...ДЖЕРОНИМООООООООООООООО ОООООО!!!

Говориш така,защото може би не ти се е случвало.Но,ако ти се случи едвали ще ти се стори като сапунка.

Град
    Там, където е сърцето...
    Какво ти пука за него?! Подиграл се е супер гадно с теб... това да си седиш във вас не е начина да се почувстваш по-добре. Излизай забавлявай се и когато го видиш не да сменяш посоката, ами минаваш покрай него с гордо вдигната глава все едно минаваш покрай стълб... и наистина какво ти пречи да накараш някоя твоя приятелка да се подиграе с него както той с теб...
    Отърси се от този гаден спомен и напред. Намери си някой с който ще се чувстваш добре.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    И аз съм го правил тва....най вече с малките момиченца, които искат някой да ги почеше...зарибявам и после ги измъчвам...така се наплашват и чакат ...поне следващия път ще опознаят някой, преди да му скочат на х*я
    i kvo gordee6 li se s tva si postijenie?????sajalqvam ama verno hvani si gadge ili prosto se prestori s nqkoi priqtel i go izma4vai
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

nali i toi se e pravil 4e te haresva!Nqkaksi go izpolzvai za da go nakaje6

Град
    Terra incognita!
    Здравей,Мила!Момчето е постъпило ужасно и като повечето не е оценило чувствата ти,а най-неприятното е,че се е подиграл с тях!Но всичко това вече е минало!Трябва да преодолееш този,ако мога така да го нареча,страх от обществото и това-как останалите ще се отнасят към теб!Не може винаги да избягваш приятелите му и да си стоиш вкъщи,защото това би било пагубно за теб и след време ще изградиш огромна стена между теб и цялото ни общество,понеже се откъсваш от всякакъв социален живот!Веднъж си го преодоляла,разбрала си какъв човек е той.Победила си го в една емоционална борба!Бъди доволна от себе си,не си създала връзка с едно недостойно за теб момче!Не се обнинявай,че някога си го харесвала,защото тогава ти не си познавала истинската му същност и си харесала неистинското му,добро и омайващо "аз"!Не му позволявай да те откъсне от местата,които обичаш да посещаваш!Не падай духом и не му позволявай да те победи!Като го видиш,дръж се съвсем естествено,все едно не го забелязваш!А ако приятелите му се смеят, одумват те и теб това те дразни,отиди при тях и ги попитай директно:"Някакъв проблем ли има?Имате да ми кажете нещо?Или?"Ще онемеят!Или поне ще ги поставиш на мястото им!Успех!Дано да съм ти помогнала!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си