.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    kfahfashfsafakjfa
    Guest

Бременност при секс в морето?

s avera mi pravihme sex 1-2 min v moreto.. sigurna sam che ne e svarshil.. vazmojno li e da sam zabremenqla ?? bqh chuvala che predi da svurshi iliza edna technost v koqto ima savsem malyk broi spermatozoidi ?? pls kajete mi !!!

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

kfahfashfsafakjfa
    Guest
    ???????????????

Re: sex v moreto --> bremennost ?

Цитирай Първоначално написано от kfahfashfsafakjfa
    s avera mi pravihme sex 1-2 min v moreto.. sigurna sam che ne e svarshil.. vazmojno li e da sam zabremenqla ?? bqh chuvala che predi da svurshi iliza edna technost v koqto ima savsem malyk broi spermatozoidi ?? pls kajete mi !!!
    a vuzmojno li e da si sreje6 venite? tupa si kato ugul na krugla masa.

Guest
    KAK MI PISNA OT TAKIVA TAPI DECA KATO VAS PARVO PRO4ETETE NE6TO POSLE MI PRAVETE SEKS! IMA EDIN MILION TEMI V KOITO PI6E ZA TAZI TE4NOST DETO DAJE NE ZNAE6 KAK SE NARI4A V NEQ IMA MN MALAK BROI SPERMATOZOIDI I 6ANSA E MINIMALEN + TOVA V MESECA MOJE DA SE ZABREMENEE SAMO 12-24 4ASA V KOITO JENATA E V OVOLACIQ . D**A TAPITE DECA , PO DOBRE HODI SI PII MLQKOTO A NE PRAVI SEX KATO NE ZNAE6 ELEMENTARNI NE6TA A BTW 12 IMA6 LI ?

аватара тииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииии

Craig David-Walking Away

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    KAK MI PISNA OT TAKIVA TAPI DECA KATO VAS PARVO PRO4ETETE NE6TO POSLE MI PRAVETE SEKS! IMA EDIN MILION TEMI V KOITO PI6E ZA TAZI TE4NOST DETO DAJE NE ZNAE6 KAK SE NARI4A V NEQ IMA MN MALAK BROI SPERMATOZOIDI I 6ANSA E MINIMALEN + TOVA V MESECA MOJE DA SE ZABREMENEE SAMO 12-24 4ASA V KOITO JENATA E V OVOLACIQ . D**A TAPITE DECA , PO DOBRE HODI SI PII MLQKOTO A NE PRAVI SEX KATO NE ZNAE6 ELEMENTARNI NE6TA A BTW 12 IMA6 LI ?
    +1 =D>
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Град
    Асеновград, България
    Вероятността да забременееш от секс в морето е същата както извън него.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ало, малоумните админи дето заключват теми и са компетентни по всеки въпрос - оправете аватара на този боклук, бахти недъгавите сте няма спор.

Не е малоумен.
    Прави го за да ва дразни.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Не е малоумен.
    Прави го за да ва дразни.
    O` rly ?!

малоумен е щом го прави, независимо дали било за да дразни или не...

+1
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

kfahfashfsafakjfa
    Guest
    offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffff
    13 mneniq i samo 1 po temata....MAIKO.............. toz forum za kvo e we ?
    vazmojno li e da sam bremenna ????

да възможно е
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

kfahfashfsafakjfa
    Guest
    kajete seriozno ???? vazmojno li e???

оф бе девойко на какъв език да ти го кажа съжалявам но е напълно възможно
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Фен
    Град
    Интернационалист
    Няма абсолютно никаква вероятност!

Guest
    BoRn^InLoVe ti prosta li si ma ?

kfahfashfsafakjfa
    Guest
    i taka de..shte mi otgovorite li ?

+ 1 много правилно

пп:

Смалете аватарите ве или модераториде да ви блокнат
    Fitness Forever

Guest
    ей DesertGaara ше ти еба майката къв е тоя аватар 2 екрана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си