.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

УНСС през крив макарон!

Толкова ми е гадно с тези високи балове. Аз имам едва 23,26.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    И ние какво да направим?
    хъхъ..

Guest
    Поне малко състрадание няма ли в този форум или още веднъж показвате, че сте коравосърдечни?

Град
    София
    Никъде ли не влезе?

Guest
    Ами в СУ съм с 4 - и там нямам шанс. Ще пробвам в чужбина, въпреки, че не искам. Исках в България. Но какво да се прави - в България трудно се влиза, лесно се завършва. В чужбина е обратното.

Голям фен

Re: УНСС през крив макарон!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Толкова ми е гадно с тези високи балове. Аз имам едва 23,26.
    A ti s kakvo si kandidatstval/a

Мега фен
    Град
    Извън границите
    E ako ne vleznesh.. dogodina i tva e.. nemate li neshto 13-ti klas??!! ili bei na rabota

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    А тоя бал за каква специалност е?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Поне малко състрадание няма ли в този форум или още веднъж показвате, че сте коравосърдечни?
    Не съм коравосърдечен, просто не знам как да ти помогна
    хъхъ..

Голям фен
    Да си седнал/а да учиш.Късно е да му мислиш вече.

И не съм съгласна,че се завършва лесно,а се влиза трудно.

Успех все пак.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

v BG 6te ti e po lesno no probvai i v 4ujbina. tam obrazovanieto e po dobro a i kato u4i6 primerno v amerika diplomata ti q priemat navsqkude kakto i v mn dr durjavi dokato ako si u4il v BG posle e po trudno i da si nameri6 rabota. e kusmet!!!a ti s kvo si kandidatstval/a???

Guest
    айде,айде като не учиш в унсс голяма работа. Има толкова др.вузове.....

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ами в СУ съм с 4 - и там нямам шанс. Ще пробвам в чужбина, въпреки, че не искам. Исках в България. Но какво да се прави - в България трудно се влиза, лесно се завършва. В чужбина е обратното.
    Абе не е баш така..аз влезнах супер лесно в тоя тъп софийски..и да видиш сега се чудя как да изклася едва първата година...така че не си мисли че трудно се влиза...тази година кандидатите за СУ са близо 3000 по-малко а в другите вузове 3000 повече...това говори за прочутия "имидж" на вуза..така че ви съветвам да не се водите по разкази колко яко ее в тоя вуз и колко зле е в оня...вижте пробвайте пък ако не ви хареса кандидатсвайте наново!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    А тоя бал за каква специалност е?
    За 90% от специалностите. Балът там е висок, но и задачите не са толкова трудни, в никакъв случай не казвам, че се влиза лесно.

С едно шоше гроздова не се ли сети да пробваш ?

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Имаш шанс
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    Ямайка:)
    Хмм кофти и една приятелка не я приеха и и е мн гадно.. обаче не тря да се отчайваш може да те приемат на второ класиране..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

mn kofti i gajeto mi ne go prieha a ima 5.30 naprao pobesnyavam s takava ocenka da ne e priet prosto v UNSS ima stra6na korupciya

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Princeska, това няма рочти нищо общо, защото и корупцията е след първо класиране, когато видят, че не могат да влезнат по друг начин. А 5,30, ако е много добра оценка в училище или в друг университет, не означава, че и за УНСС нещата стоят така. За такава оценка трябва да има немалко грешки.
    Ще ти дам и примери- момиче, което има 5,99 има 6 грешки и 3 непопълнени.
    Друг пример едно момиче от този форум /няма да споменавам ник/ не е попълнила целия втори раздел /мрази математика/ и има 5,40, а това са 20 непопълнени и сигурно е допъснала някоя и друга грешка.

В никакъв случай това не е лоша оценка, обаче има къде, къде още да се желае.

Повече от фен
    Град
    София
    То независи ли от грешките... Хмм за какво ви е да влизате в УНСС? (Ум няма , Студент стана ) макар че и аз незнам къде съм се запътил , а тази година ще трябва да се ориентирам ... А и с тия матури и тоя тест където ни ги треснаха Я дайте препоръки за преподавател по математиката , поне в това ме бива... ( май е само то )

Утре Носи Съответната Сума /УНСС/ хаха трябват кинти, пък и има хиляда по-добри университета не се отчайвай...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Еми то висшето не е за всеки...въпрвки че през последните години в България можеш и да си купиш всякаква диплома и да влезнеш нявсякъде...Образованието в БГ е яко корупция и некадърност...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Чужбината ни зове...

Голям фен
    Град
    sofia
    v UNSS i 5.50 da ima6 nqma da vlezne6...imam edna priqtelka iskara na testa 5.80...diplomata i e 6.00 i ne q prieha....a istinata e 4e nqkoi sa si platili za predvaritelniq test koito ne e anonimen i sega 6te pla6tat po 2 hilqdarki....za tva ne ni priemat...deeba korumpiranite ne6tastnici
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    a istinata e 4e nqkoi sa si platili za predvaritelniq test koito ne e anonimen
    Чула, недочула. Няма такова нещо, анонимно си е!
    А и хората, които "дават дарение" и влизат не са в официалната бройка и въобще не се борят за същите места заедно с тези с изпити.

Пък вие не говорете много, че не се знае къде ще отидете като ви дойде реда

И наистина тази година в УНСС се влиза с оценка над 5.80, но и системата им за оценяване е глупава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си