- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- УНСС през крив макарон!
Толкова ми е гадно с тези високи балове. Аз имам едва 23,26.![]()
![]()
Поне малко състрадание няма ли в този форум или още веднъж показвате, че сте коравосърдечни?
Ами в СУ съм с 4 - и там нямам шанс. Ще пробвам в чужбина, въпреки, че не искам. Исках в България. Но какво да се прави - в България трудно се влиза, лесно се завършва. В чужбина е обратното.
A ti s kakvo si kandidatstval/aПървоначално написано от Анонимко
E ako ne vleznesh.. dogodina i tva e.. nemate li neshto 13-ti klas??!! ili bei na rabota
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не съм коравосърдечен, просто не знам как да ти помогнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
хъхъ..
Да си седнал/а да учиш.Късно е да му мислиш вече.
И не съм съгласна,че се завършва лесно,а се влиза трудно.
Успех все пак.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
v BG 6te ti e po lesno no probvai i v 4ujbina. tam obrazovanieto e po dobro a i kato u4i6 primerno v amerika diplomata ti q priemat navsqkude kakto i v mn dr durjavi dokato ako si u4il v BG posle e po trudno i da si nameri6 rabota. e kusmet!!!a ti s kvo si kandidatstval/a???
айде,айде като не учиш в унсс голяма работа. Има толкова др.вузове.....
Абе не е баш така..аз влезнах супер лесно в тоя тъп софийски..и да видиш сега се чудя как да изклася едва първата година...така че не си мисли че трудно се влиза...тази година кандидатите за СУ са близо 3000 по-малко а в другите вузове 3000 повече...това говори за прочутия "имидж" на вуза..така че ви съветвам да не се водите по разкази колко яко ее в тоя вуз и колко зле е в оня...вижте пробвайте пък ако не ви хареса кандидатсвайте наново!Първоначално написано от Анонимко
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
За 90% от специалностите. Балът там е висок, но и задачите не са толкова трудни, в никакъв случай не казвам, че се влиза лесно.Първоначално написано от mid_get
Имаш шанс
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Хмм кофти и една приятелка не я приеха и и е мн гадно.. обаче не тря да се отчайваш може да те приемат на второ класиране..![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
mn kofti i gajeto mi ne go prieha a ima 5.30naprao pobesnyavam s takava ocenka da ne e priet
prosto v UNSS ima stra6na korupciya
![]()
Princeska, това няма рочти нищо общо, защото и корупцията е след първо класиране, когато видят, че не могат да влезнат по друг начин. А 5,30, ако е много добра оценка в училище или в друг университет, не означава, че и за УНСС нещата стоят така. За такава оценка трябва да има немалко грешки.
Ще ти дам и примери- момиче, което има 5,99 има 6 грешки и 3 непопълнени.
Друг пример едно момиче от този форум /няма да споменавам ник/ не е попълнила целия втори раздел /мрази математика/ и има 5,40, а това са 20 непопълнени и сигурно е допъснала някоя и друга грешка.
В никакъв случай това не е лоша оценка, обаче има къде, къде още да се желае.
То независи ли от грешките... Хмм за какво ви е да влизате в УНСС? (Ум няма , Студент стана ) макар че и аз незнам къде съм се запътил , а тази година ще трябва да се ориентирам ... А и с тия матури и тоя тест където ни ги треснахаЯ дайте препоръки за преподавател по математиката , поне в това ме бива... ( май е само то
)
Утре Носи Съответната Сума /УНСС/ хаха трябват кинти, пък и има хиляда по-добри университета не се отчайвай...![]()
Еми то висшето не е за всеки...въпрвки че през последните години в България можеш и да си купиш всякаква диплома и да влезнеш нявсякъде...Образованието в БГ е яко корупция и некадърност...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
v UNSS i 5.50 da ima6 nqma da vlezne6...imam edna priqtelka iskara na testa 5.80...diplomata i e 6.00 i ne q prieha....a istinata e 4e nqkoi sa si platili za predvaritelniq test koito ne e anonimen i sega 6te pla6tat po 2 hilqdarki....za tva ne ni priemat...deeba korumpiranite ne6tastnici![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Чула, недочула. Няма такова нещо, анонимно си е!Първоначално написано от bonboneno^mace
А и хората, които "дават дарение" и влизат не са в официалната бройка и въобще не се борят за същите места заедно с тези с изпити.
Пък вие не говорете много, че не се знае къде ще отидете като ви дойде реда![]()
И наистина тази година в УНСС се влиза с оценка над 5.80, но и системата им за оценяване е глупава!