.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ужас! Явно момчето не иска да има нищо повече с теб и още първия път като ти е затворил и трябвало да си вземеш поуката. С тоя тон на говорене и тея обръщения и така да ти затвори... Ти достойнство нямаш ли ?!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

щастливката
    Guest
    Според мен не бива да се унижаваш,щом ти затваря телефона,не иска да се видите,да говорите,явно вече не иска да сте заедно по една или дръга причина,по-добре спри до тук и го зарежи,не го тарси ще бъде по-добре,ако той реши,че трябва ще го направи,а ти за момента се спри,защото така падаш на ниво-нулево,все едно е единствен.Ще срещнеш друг,ако не този,успех мила

щастливката
    Guest
    Оооо,съжалявам,аз не съм прочела въпроса ти.Еми от къде може да започнеш,от нулата.... излизай с приятели,търси нови,усмихвай се,все едно нищо не е станало,като те питат за него казвай "скъсахме" и не им давай повече обяснения,ето идва даскало ще има какво да правиш,ще мине време и лека по лека всичко ще се нареди и ще дойде следващия,успех за напред

mersi vi xora stra6no mi pomognaxte!!!milsq 4e adminite mogat da q zatvorqt temata ve4e!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Мега фен Аватара на koalka
    Считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си