.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Както се пееше "пусни я на свобода.."

Както се пееше "но когато обичаш някого пусни на свобода, ако той те обича ще се върне в твоята страна ако ли не няма за какво да съжаляваш, щастлива тя без теб и за нея ще се радваш.."

С приятелката ми вече сме заедно 3 месеца, от който месец и малко не се бяхме виждали..е какво да кажа, освен че ми остана вярна и не е правила глупости. Вярно, всеки ден си говорихме, но беше защото и двамата искахме да си говорим. Няма нищо по хубаво от това да разбереш, че половинката ти те обича и не ти е изневрила, макар и двамата да ме сме имали възможности. И все пак са останали вярни момичета сред курволяка, който се навъди напоследак..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: Както се пееше "пусни я на свобода.."

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Както се пееше "но когато обичаш някого пусни на свобода, ако той те обича ще се върне в твоята страна ако ли не няма за какво да съжаляваш, щастлива тя без теб и за нея ще се радваш.."

С приятелката ми вече сме заедно 3 месеца, от който месец и малко не се бяхме виждали..е какво да кажа, освен че ми остана вярна и не е правила глупости. Вярно, всеки ден си говорихме, но беше защото и двамата искахме да си говорим. Няма нищо по хубаво от това да разбереш, че половинката ти те обича и не ти е изневрила, макар и двамата да ме сме имали възможности. И все пак са останали вярни момичета сред курволяка, който се навъди напоследак..
    Уау за тези 3 дълги месеца така те е обикнала. И не си и писнал Уаууу изненадааа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest

Re: Както се пееше "пусни я на свобода.."

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Уау за тези 3 дълги месеца така те е обикнала. И не си и писнал Уаууу изненадааа.
    Извинявай, но какъв ти е проблема? Явно не си попадал на "леки" момичета за по 1-2 седмици и да късате щот сте си "писнали"? Пожелавам ти да срещнеш, но и да се влюбиш в такова и тя да те резне, за да разбереш какво е чувството..

Шанс за изневяра има винаги, не само когато сте далеч един от друг. Честито иначе.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Честито.Какво друго мога да кажа?Попаднал си на свястно момиче,браво.Be happy!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Em tva dokazva,4e kolko se obi4ate i 4e ste edin za drug...Bravo na vas... =D>

Мега фен
    Град
    София
    Не бъди сигурен
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Честито.Какво друго мога да кажа?Попаднал си на свястно момиче,браво.Be happy!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не бъди сигурен

Insomnya
    Guest
    И от къде си толкова сигурен,че не ти е изневерила?Може да не ти е казала истината и толкова.Не искам да те отчаивам,но никога не вярваи на жена!

Хайде стига с тези глупости. Както на повечето жени, така и на повечето мъже не може да се вярва. Човек не може да знае другият дали не се чука с някого...спокойно може да излъже и приятелите му ще бъдат на негова страна.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Дори да е имало изневяра, дискретността е много добро качество. Ние сме хора, не сме съвършенните типажи от някой сапунен роман. Важното е да се забавлявате.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Мега фен Аватара на koalka
    Въпрос на чувства...ако ги нямаше, мислиш ли, че нямаше да има връзка или да се забие с друг?И двамата не можем да знаем, но все пак е хубаво това, че не е направила глупост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си