.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 121
    бях на 14, а цигарата-viktory white

Ми бях на 13 ама не помня какво беше май някво Виктори,ама тогава нещо не ми хареса и мн време не пуших след това.Е сега вече е малко по различно

Град
    Майнатаун
    Преди 2-3 месеца т.е. на 16 - GD

На 7! Видях как големите пушат зад даскалото и си взех една цигара (виктори ама то4но какжо непомня! от баща ми така и никои не разбра

Град
    СофиЯ
    Абе , ако искате и ми се смейте , ама аз никога не съм пробвала да пуша и никога не бих го направила..!

Na 4-5 godini sam bil kogato za parvi pat mi dadoxa da si drapna

Град
    In cRueL w0rLd ..
    Няма такава случка ..
    ~cLose t0 yoU~

бях на 15... даде ми я един саученик.. хал хабер си нямам каква беше .. бях пияна.. тои пък и тои да ми даде да пуша... та как да е сега не пуша.. онова беше първия път.. случи ми се още веднъж и 3 път не е имало предполагам няма и да има

на 6 ми дадоха да опитам ама цялата станах 4ервена по4нах да кашлям и оттогава съм твърдо против цигарите и съм си казала 4е никога няма да пропуша

na 12,ama markata ne q pomnq

мм на 13 някво дебело викторе и си подпалих косата, щото палих с кибрит.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Парвата цигара..?!

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Каква ви беше парвата цигара от която си драпнахте ..? И на колко години бяхте..Хихи.. моита беше L&D бях на 12..!
    Мисля, че беше Виктори. Бях още в детската градина и веднъж майката беше запалила една, ама нещо излезе и аз ко е това, ала-бала, дръпнах един път и така.
    Не съм пушач.

Някъде на 17-18 години бях и аз не помня точно кога беше...ама си спомням че беше Victory Ultra
    A qui

Фен
    Град
    Ruse;]
    тази година беше ... на 15 години горна джумая и след тва почнах да пуша ..

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    more беше но не помня на колко бях точно.. около 13
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FlippanT
    Ориент Експрес На 12 беших.
    Стана ли ти готино?

П.П. Виктори, на 14

ami dokolkoto si spomnqm be6e victory.. mislq 4e bqh 8 klas, ama togava samo durpah bez da gultam hahaha.. ina4e purvata istinska drupka be6e ot na edna fr.. Femina slim togava ve4e bqh 8 za 9 klas i takava bolka izpitah v drobovete 4e napravo nz.... drupala sam si kato mn malka- 3 ili 4 godi6na ot na ba6ta mi cigarata, ama toi naro4no mi dade da si drupna i se zaka6lqh si spomnqm.. a sestra mi otide v koridora i se razreva 6toto i tq si drupna togava.. i posle be6e sardita na ba6ta mi cqla ve4er hahahahah

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Била съм 6 клас,значи на 12 години ми е била първата цигара. Беше Синьо Виктори

Град
    Dreamland Varna
    Ами на 13, вече не помня каква марка.
    Сичко беше колкото да видя кво е усещането.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Абе не помня каква беше ,ама бях на около десет и майка ми целеше да ми покаже,че пушенето е лошо.
    Дали се получи,ами май да,щото сега не пуша и нямам желание.

Град
    По гетата...
    Не помня точно кога дръпнах за първи път. Бая отдавна ще да е било, но със сигурност няма да забравя каква ми беше първата цигара - Арда без филтър, взета от чичо ми А всъщност тогава имаше 5-6 вида цигари, и почти всички пушеха Арда или Мелник.

seriozno po4nah da pu6a na4aloto na 7-mi klas a za 1-viq pyt nz kva be6e i okolo 1 vi klas si drypnah !

dfjyf
    Guest
    mi parvata cigara be6e gorna djumaq i bqh na 15 nau4ime moqt nai dobar priqtel i ot naaolo mi stava6e lo6o i povra6tax ama sega ve4e ne VQRVAITE MI PARVIQT PAT E GADNO no sled tova nee i ne pu6a samo zada se pravq na gazarka ili ne6to podobno 6tot mnogo hora go pravqt tva pu6at zada se ravqt na gazari

Guest
    xax amii az iam snimka s cigara kat biah na 4, a purvoto mi durpane be6e s cigarata na ba6ta mi Gitanes kat biah na 7 niakude noo tia cigari ne iskam gi vijdam poove4e ujasno silni sa

Belo viktori.I beh na 12.Izpu6ik polovin kutiq... .Ama ne me kefi cqlata taq raota s pu6eneto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си