- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Парвата цигара..?!
Ами първата ми цигара беше,когато бях 6ти за 7ми клас(на 12 съм била) на един лагер и помня как се криех в тоалетната с една приятелка(тя пушеше).Стана ми гадно тогава но сега някъде от половин година пуша..простичко съм си ама.. ко да праиш
![]()
![]()
![]()
Между другото,забравих да кажа,че не пуша от тогава,защото ми стана гадно и се закашлях (аз дръпнах като за световно).Сега съм на 14 (след 3 месеца правя 15)
Orient Express beshe predi dosta vreme mislia 4e biah na 12![]()
M2O Musica allo stato puro!
бях първолаче :Р
мама си беше поканила приятелки
в нас ... то пък тате после дойде и ги
изпонапи и с едната ...![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
1та ми беше синю виктори и бях на 13 но изненадващо защо не се закашлях...и то драпнах яко
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
grasss ot nargeleto![]()
...
emi ako iskate se smeite no az ne sym probvala i ne iskam.strah me e da ne probvam i vtori i treti i da mi haresa.ne iskam da se trovq a v kompaniqta mi pu6at vsi4ki no az ne iskam i mislq 4e taka e po dobre![]()
на 13 - ММ slims
Seven hills..i mai bqh na 14![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Амии доста цигари съм изпушила без да гълтам,но когато се научих да гълтам бях 3ти клас ии беше Бял Престиж Слим .. помна,помнаа!![]()
Аз като малък кам 5 годишен взех че изядох своята първа цигара...![]()
Po zemqta krav se lee i smarta zlove6to pee.Padata 4erepi i kosti mrat 4algi prosti!Ada idva na zemqta pristiga SATANATA dqvola zlove6to pee METAL tuka 6te jivee!
moqta be6e na 7 kato bqh ama kva marka be6e cigarata nz![]()
skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...
haha....bah na 10....mmm......da i si po4nah da si py6a redovno no....... sled mesec dva gi sprqh........i sa mi e po dobre.....no nesi spomnqm koi mi q podade
JiVeqt sAmo vLybeNItE...0sTaNALIte pr0sO su6teSTvyVat....
6 klas eva slims
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
мм не помня точно на колко съм била.. помня, че ходех на детска градина (значи на 4-5).. не помня какви бяха.. бяха от на мама.. беше ми мнооо интересно що тя се зарибяа.. и сигурно съм решила, че е нещо яко щом го прави супер често.. хахахах а пък вече после с хлапетата от квартала някаде към 2-3 клас се зарибявахме да пушим като искахме пари за сладолед, а си правехме партия за шипка хахахаахха мноооо зле хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ми... 3-4 клас, Шипка... една приятелка ме научи...а сериозно Севън Хилс май... пф...лайна, без който немога
![]()
първата на 8 взех на тати....да се напраа и аз на интересна
а сега пуша редовно от половин година насам...
Преди около половин година - някво виктори беше. Дръпнах веднъж, ама нали ми беше за пръв път, не знаех кво да правя и една не умрях от задушаване, ама след това като пробах пак се научих иии...![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
5-ti klas bqh na okolo 11
tai kato sam v kraq na godinata be6e mI ROzova femina hhhahaha ujs