.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121
    На три. Видях на мама цигарата и казах мамо какво е това искам и аз! И тя жената какво да прави вика ми ето ти и после кашлях като ненормална.. чаве
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    na 18 i nikoga ne sym dyrpal cigara. Ebavali sa me 4e sym zadrysten zaradi tva ama ne me ebe. Nqma smisal prosto!

Guest
    oita p1rva cigara be6e na 11 i bqha mai eva ili ne6to podobno i mi stana mn qko

Бил съм 3-ти клас исках нещо сладко отидох в гардероба да видя и намерих не отварана кутия Camel отворих я и пред телевизора пуших и сигурно испуших цялата кутия...После на другия ден нямах много пари и си купих средец викам за дедо ми...Но още на 2-рия ден ме хванаха...А иначе по принцип пуша сериозно от 7 клас!

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Ne pomnq ve4e
    +1

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    pomnq 4e beshe ot brat mi toi pu6e6e v nashiq dvor i mi kaza iskash li da si drupne6 i az lapito da bqh na 6 ii mn se zakashlqh mislq 4ebeshe bqlo victory shtoto toi pu6e6e mai takiva sq pu6i drugi
    No matter where you go, there they are...

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    моята беше бяло малборо! и бях на 5! просто се правих на отворен! взех цигарата на вуйчо и да ми обърнат внимание казах че ще пуша! и те ми викят я си дръпни! и аз си дръпнах и почнах да кашлям кат искуфял!
    I sq kvo, pushish li redovno, ili... Interesuvam se ot psihicheska gledna tochka...
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    At the world's end
    Цитирай Първоначално написано от RoLeX
    Оуф не си заслужава тфа пушене.От моя клас 21 човека,5ма не пушим...Така,че смятайте кво стаа с тоя тютюн
    Golqma izmama e s tiq cigari. Pochensh, kazvash si che sled 2-3- kutij shte spresh, ama nakraq se okazva che ne mojesh bez tqh. Po temata: Na 14 LM.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Супер фен
    Беше лятото между 5 и 6 клас.Бях си на село.С 2ма братчеди отидохме до съседното село и на мен нещо ми щукна и викам "Аре да си купим цигари и да се научим да пушим" и те "ми аре". И така влезнахме в един магазин и си купихме 3 кутий "Шипка" бяха по 60ст. едната После се скрихме в една изоставена къща и почнахме цигара след цигара...без да гълтаме естествено..трите кутий шипка изчезнаха за 1час точно Цигара след цигара...после почнахме да си купуваме маркови цигари...накрая големите дойдоха и ни научиха как се гЪЛта (беше ужасно) и така... Викат ми дрпни си и кажи "ъъъъ мама и тати ме видяха" аз можах само да кажа"ъъ" и кат почнах да кашлям,цялата почервенях..абе беше ужас

karelia slims bqh na 13 i ot togava dos q si pu6a redovno (16) ve4e 3 god.
    Обичам дори,когато ти ме мразиш,защото знам че после пак в краката ми ще лазиш!!!

divanetyyyy
    Guest
    mi parvata be6e predi 15 dena,i be6e,,eva",da badat po-slabi4ki kato za na4alo...

pissanka
    Guest
    първата цигара...момент...аха на 13. пропуших заради братовчетка си. а марката карелия слимс. сега пуша ева слимс. защото ме кефи, пък и ядосвам майка и татко

Marlboro на 8 хареса ми продължих после ме хванаха наш'те и..... вече не пуша

Pura na 5 i vikori sashto na 4-5, no mnogo kashlqh sled kato si drupnah! Ot togava nasam poveche ne sam opitala
    Обичам Ви!

mи.. бях 5 клас начи на......11 години
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Първата ми цигара беше бяло Виктори и аз само си дръпнах . Това беше , когато бях на 12 и нещо послеее на 13 и половина почнах да пуша , а на 14 и половина (почти след година) ги спрях и ся се чуствам перфектно , а измина вече много време

Или некъв престиж или бело виктори... не помня
    Бях 6ти-7ми клас... т'ва ще рече на 12-13г.

Guest
    ne pu6a no sam probvala i parvata mi cigara be6e kato bqh na 14 no ne pomnq kva marka

Първата беше Бяло Викстори честно казано не пуша не искам да развалям здравето си но опитох от еидна френдка просто ей така да видя как е и определено не ми хареса.

Фемина от тия ментолките ... на 12 мисля че бях
    just an0ther girl with a dream in her heart <3

az biah niakade na okolo 15 kogato opitah za prav pat,no ne pomnia kakva be6e cigarata...
    Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...

Ми бяха S-class и бях на 11 или 12 и от тогава не съм спрял и за секунда
    ///GEGEN NAZIS\\\

Цитирай Първоначално написано от PeShky
    Бил съм 3-ти клас исках нещо сладко отидох в гардероба да видя и намерих не отварана кутия Camel отворих я и пред телевизора пуших и сигурно испуших цялата кутия...После на другия ден нямах много пари и си купих средец викам за дедо ми...Но още на 2-рия ден ме хванаха...А иначе по принцип пуша сериозно от 7 клас!
    ХАХААХ БРАТО КЪРТИШ!!!!!!!!!!!! \/ \/ \/ \/
    ///GEGEN NAZIS\\\

Re: Парвата цигара..?!

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Каква ви беше парвата цигара от която си драпнахте ..? И на колко години бяхте..Хихи.. моита беше L&D бях на 12..!
    Пише се първата, и не ми казвай че си знаел, защото ако знаеше щеше да си оправиш поста!!! [/u][/i] Първата ми цигара беше Victory Blue,не казвам преди колко време че ме е срам ....
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Супер фен
    Град
    в килера
    Не знам каква беше, не си направих труда да запомня бях на... тоест сега съм на 15 без 2 месеца иии стори ми се гадно само се нагълтах с пушек... не мисля да продължавам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си