- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Парвата цигара..?!
На три. Видях на мама цигарата и казах мамо какво е това искам и аз! И тя жената какво да прави вика ми ето ти и после кашлях като ненормална.. чаве![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
na 18 i nikoga ne sym dyrpal cigara. Ebavali sa me 4e sym zadrysten zaradi tva ama ne me ebe. Nqma smisal prosto!
oita p1rva cigara be6e na 11 i bqha mai eva ili ne6to podobno i mi stana mn qko![]()
Бил съм 3-ти клас исках нещо сладко отидох в гардероба да видя и намерих не отварана кутия Camel отворих я и пред телевизора пуших и сигурно испуших цялата кутия...После на другия ден нямах много пари и си купих средец викам за дедо ми...Но още на 2-рия ден ме хванаха...А иначе по принцип пуша сериозно от 7 клас!
pomnq 4e beshe ot brat mi toi pu6e6e v nashiq dvor i mi kaza iskash li da si drupne6 i az lapito da bqh na 6 ii mn se zakashlqh mislq 4ebeshe bqlo victory shtoto toi pu6e6e mai takiva sq pu6i drugi
No matter where you go, there they are...
I sq kvo, pushish li redovno, ili... Interesuvam se ot psihicheska gledna tochka...Първоначално написано от MostHated
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Golqma izmama e s tiq cigari. Pochensh, kazvash si che sled 2-3- kutij shte spresh, ama nakraq se okazva che ne mojesh bez tqh. Po temata: Na 14 LM.Първоначално написано от RoLeX
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Беше лятото между 5 и 6 клас.Бях си на село.С 2ма братчеди отидохме до съседното село и на мен нещо ми щукна и викам "Аре да си купим цигари и да се научим да пушим" и те "ми аре".И така влезнахме в един магазин и си купихме 3 кутий "Шипка" бяха по 60ст. едната
После се скрихме в една изоставена къща и почнахме цигара след цигара...без да гълтаме естествено..трите кутий шипка изчезнаха за 1час точно
Цигара след цигара...после почнахме да си купуваме маркови цигари...накрая големите
дойдоха и ни научиха как се гЪЛта (беше ужасно) и така... Викат ми дрпни си и кажи "ъъъъ мама и тати ме видяха" аз можах само да кажа"ъъ" и кат почнах да кашлям,цялата почервенях..абе беше ужас
![]()
karelia slims bqh na 13 i ot togava dos q si pu6a redovno (16) ve4e 3 god.
Обичам дори,когато ти ме мразиш,защото знам че после пак в краката ми ще лазиш!!!
mi parvata be6e predi 15 dena,i be6e,,eva",da badat po-slabi4ki kato za na4alo...![]()
![]()
първата цигара...момент...аха на 13. пропуших заради братовчетка си. а маркатакарелия слимс. сега пуша ева слимс. защото ме кефи, пък и ядосвам майка и татко
![]()
Pura na 5 i vikori sashto na 4-5, no mnogo kashlqh sled kato si drupnah!Ot togava nasam poveche ne sam opitala
![]()
![]()
![]()
Обичам Ви!
mи.. бях 5 клас начи на......11 години
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първата ми цигара беше бяло Виктори и аз само си дръпнах . Това беше , когато бях на 12 и нещо послеее на 13 и половина почнах да пуша , а на 14 и половина (почти след година) ги спрях и ся се чуствам перфектно , а измина вече много време![]()
Или некъв престиж или бело виктори... не помня
Бях 6ти-7ми клас... т'ва ще рече на 12-13г.
ne pu6a no sam probvala i parvata mi cigara be6e kato bqh na 14 no ne pomnq kva marka
Първата беше Бяло Викстори честно казано не пуша не искам да развалям здравето си но опитох от еидна френдка просто ей така да видя как е и определено не ми хареса.
Фемина от тия ментолките ... на 12 мисля че бях![]()
just an0ther girl with a dream in her heart <3
az biah niakade na okolo 15 kogato opitah za prav pat,no ne pomnia kakva be6e cigarata...
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
Ми бяха S-class и бях на 11 или 12 и от тогава не съм спрял и за секунда![]()
///GEGEN NAZIS\\\
ХАХААХ БРАТО КЪРТИШ!!!!!!!!!!!! \Първоначално написано от PeShky
/ \
/ \
/ \
/
///GEGEN NAZIS\\\
Пише се първата, и не ми казвай че си знаел, защото ако знаеше щеше да си оправиш поста!!! [/u][/i] Първата ми цигара беше Victory Blue,не казвам преди колко време че ме е срам ....Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Не знам каква беше, не си направих труда да запомнябях на... тоест сега съм на 15 без 2 месеца иии стори ми се гадно само се нагълтах с пушек... не мисля да продължавам...