- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за момчета
Мисля,че въпроса е ясен!Вие сте!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
По ниски от мене демек към 1.70 1.75 и чернокоси![]()
Определено по нискипод 170 см
![]()
Abe tfa e tolkova otnositelen vapros...vajnoto e da ne sturchish nad gadjeto si kato kubila.
Ayudame olvidarte si te vas!
И аз съм на принципа - по-ниска от менЗначи от 160 до 175,6 все добре
Ся..прайм и компромиси
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Що не попълвате анкетата,бе хора?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Абе типа на бившата ми...до 170...малка и сладка....нали това искат всички![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
За мен ръста няма значение въпреки,че съм близо 2 метра!
Light The Universe
Имам един познат, който е висок 205 см, а гаджето му буквално му стига до лакътя....Първоначално написано от Valar
![]()
По принцип ако обичаш някого/някоя,размера (в случая ръста) няма такова значение,но в името на добрата кауза ще кажа,че максимум ще е колкото мен.По-добре е с 5-10 см по-ниска.Защото ако някой 2 метра дългуч ходи до мене ще се чувствам някакси...неудобно![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
аз съм за нисичките![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
много тъп тоя дет е пускал анкетата,тва високи и ниски е относително.ниски може да се има предвид 120см.аре мислете малко преди да пуснете поредната жалка тема.
за харесване различно е .., много харесвам след като съм харесал някоя , тя и да ми пусне, а страшно много харесвам тази , която се държи като желязната девица , но само пред мен е била нейния антипод /или поне да си вярвам че е така.."блажени са вярващите , защото тяхно ще бъде царството небесно"../, а обичам, мамка му нещо съм станал имунизиран към тази "болест", състояние.а имам нужда от ендорфини.
![]()
1. Защото е тъпа.Първоначално написано от gabrielka@a
2. Защото и ти си тъпа.
3. Защото тая анкета сме я попълвали само около 134521 пъти.
4. Харесваме момичета между 160-175.Точка.