- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко от вас са деца на разведени?
Моите също от 4 годиниПървоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
моите не![]()
Моите на косъм да го направят но сега са в прекрасни отношения![]()
В момента мама и аз живеем в нейния приятел!!
Иам Брат (Незнам дали ми се пада такав)
с него се знаем от мноо от както се помня нема значение!!
ОБАЧЕ МАМ И ТОЯ СЕ КАРАТ МНОО И ЗА $-ПАРИ МАМА ИЗКАРВА ПОВЕ4Е АМА НИЩУ ПАК СЕ КАРАТ![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие
Първоначално написано от mid_get
и мойте .
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Моите тупани са разведени.... Хахахаха, колко са смешни като почнат да се дърлят и псуват!Хора дръжте се нормално, големи сте!И все пак... като става дума за мен стават единни и се подкрепят-само аз да съм добре!![]()
За метъла живея, хора!
18 години щастлив брак. Не са. Много си ги обичам. И двамата са много печени.![]()
az sam ujasno 6tastliva 4e na6te sa razvedeninqma takova6tastie na sveta ako ima6 takav ba6ta sega e v london i govijdam na nqkolko meseca kato doide dori rqdko se obajda
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Аз не ,но искам да се разведат
Мойте са се развели когато съм бил на 2 годинки. Гадно е да не знаеш какво е да имаш баща до себе си, но трябва да си доволен от това което имаш, защото винаги може да е по-зле. Погледнете за пример децата без родители, настанени в домове за сираци. Също така съм и единственото дете в семейството или каквото е останало от него... Честно казано, завиждам им на хората c братя и/или сестри, независимо дали са по-големи или по-малки от тях
След повече от 25-26 години брак са в процес на развод.![]()
Разведени са от доста години вече-може би близо 10.Разведоха се защото майка ми се влюби в друг мъж (с когото още са заедно) и защото с баща ми не бяха един за друг.Баща ми живее в Испания от 5 години горе долу,чуваме се от време на време,ходили сме му на гости със сестра ми,но никога не съм чувствала липсата на баща.Може би защото имаха труден развод и тогава определено много се отдалечих от него...И все пак той си остава мой баща,така че...![]()
Мойте не са и не искам да се разделят , неможе да има по-добри родители(не искам да нараня никоЙ!). Много ама много ги обичам !
Моите са си заедно вече цели 20г.![]()
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
Моите са заедно цели 17 години.. и причината съм само и единствено аз. Обичам ги и те ме обичат, но малко ми е писнало от всекидневните скандали и напрежението което витае вкъщи.. Но въпреки всичко не мога да си представя живота ми без единия или другия от тях.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
+1 osven tva moga da kaja 4e ne sujalqvam osobeno i be6e mn odtavnaПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
The Prodigy = The legend!
kato znam sega kakvo stava mai maika mi si e namerila drug ba6ta mie v gurciq i tolkova mi lipsva dnes 4toh 4at na maika mi s edin ot sofiq i tq mu kazva kak da i kaja 4e sum namerila zamestitel na ba6ta i kak da i go pri4inq nemoga ne isdurjam ne iskam da se razvejdat na 15 sum nemogat da mi go pri4inqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
16 godini sa zaedno nemoje to4no na moite roditeli stiga ne
![]()
Не са разведени..
Първоначално написано от comics
И аз съм такаПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f