Ако не беше писала ,че има брат щях да си помисля ,че някоя приятелка говори за мен,но явно не.Иначе и аз съм същата с тая разлка ,че гледам все да съл весела за пред другите ,но в даден момент се вкисвам и ,както ти каза като ме питат какво ми е все еикам "нищо" и това е ,а не е така.Тя си ви е казала какво и е ,но вие явно не сте обърнали внимание или дори да сте не сте направили нищо по въпроса да й докажете ,че не я изолирате.Аз съм по същия начим ,имам чувството ,че съм изолирана ,а не е така просто приятелките ми гледат да се имат с всички ,а на мен като някопй не ми е приятен го отбягвам и по тоя начин отбягвам и тях.Почти 100% съм сигурна ,че и на нея и е така.Съвета ми е категоричен и това искам да направят и при мен ,но на мойте явно не йм прави впечатление ,че те са причината или пък просто нямат намерение да ми помогнат да вляза във форма....както и де е отплеснах се.Та ,както каза някой по-нагоре направете и купонче или някаква изненада,мил жест ,подарете й нещо ОБРЪЩАЙТЕ Й МАЛКО ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ за да не се чувства сама и за да се отвори да споделя с вас.Когато това стане я изслушайте,чуйте какъв е точно е проблема и ,ако наистина държите на нея направете компромис ,а не се карайте и не спорете ,че "не било така".Това за мене е единствения начин.....имам чувството ,че като човек се чувства така хората започват да го мислят за странен вместо да се опитат да йм влязат в положението и да помогнат.....

Дано успеете да постигнете успех!!