.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

желатин на водна баня

еми за една рецепта ми трябва желатина след третирането,както пише на пакетчето,а там пише да се държи 10 мин в студена вода и после да се загрява на водна баня докато се разтвори...което ще рече???плийз трябва да го направя сега,та който знае да ми обясни,че явно не схващам

Guest

Re: желатин на водна баня

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми за една рецепта ми трябва желатина след третирането,както пише на пакетчето,а там пише да се държи 10 мин в студена вода и после да се загрява на водна баня докато се разтвори...което ще рече???плийз трябва да го направя сега,та който знае да ми обясни,че явно не схващам
    ми не съм правила но доколкото знам слагаш в един по голям съд вода пускаш да ври водата след тва слагаш желатина в по малък сък и слагаш съда с йелатина в съда с водатя която трябва да ври и така разтапяш...ох дано не съм объркала ао друг знае да се обажда

Re: желатин на водна баня

ми не съм правила но доколкото знам слагаш в един по голям съд вода пускаш да ври водата след тва слагаш желатина в по малък сък и слагаш съда с йелатина в съда с водатя която трябва да ври и така разтапяш...ох дано не съм объркала ао друг знае да се обажда
    тва съм аз
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    мерси за бързия отговор ;]
    и аз така предполагах,ама не съм сигурна и все пак май така ще направя

i az taka mislq

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си