.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Марксист
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Цитирай Първоначално написано от Марксист
    Не ме интересува каква коса има, дали е обръсната п**** или не, важното е да е от левия блок
    ДА!
    Трябва да е здрава колхозничка или шофьорка на трактор!
    Трябва да е от работническата класа

Град
    Sofia
    ами гаджето ми е такова..ами външно страшно сладко момиче..вътрешно-добричка и миличка
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Моята е демон
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Eee..bee..Varna
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Nqma grozna jena ima trezven maj !
    ---Narodni madrosti ot MEN---

ihhhhh beeee vinagi ostroumen predpolagam
    Никога не спори с идиот,защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи.. по-опитен е..!

Guest
    malka_sladka i brutalna f

za wunshnost zwuchi dobre wisoka nad 170 slaba,no dobre oformena elegantna,moderna,poddurjana,charowna,mila,jenstwe na,inteligentna,wuzpitana i po wuzmojnost sys wliubben pogled:)

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Моята е демон
    Объркваш ме нали по едно време бях твоя ангел ........

off ko vi se obesnqvam be
    Fitness Forever

Град
    Филипиновци
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от hasaiko
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    няма префектно момиче! и това е хубавото! всяка е уникална!
    Биричед,то си пише"Каква е перфектната за ВАС",не "има ли перфектна като цяло"...Таа,аз предпочитам невинничките момичета,не курвета,каквито има доста тук...Да е МНОГО умна,да е перверзна,но САМО,когато трябва Искам хубав характер-момиче с много приятели...Да е много ухажвана и АЗ да я отворя!Така знам,че съм специален за нея,а това най го обичам...Да има хубава усмивка,сладка в лицето,яко дупе,хубави цици(но не много големи),да има кво да стисна Задължително да има хубаво коремче,тва мн ме кефи!Моят пример за перфектно момиче-не мисля,че е твърде много...

П.С.ИСКАМ И АНАЛ!!! \/ \/ \/ \/

Е ти подчти нищо не искаш. Такава нема и по анимационните филмчета. Хасаико аз теб те следим кво пишеш. Имам некви подозрения че си някои с доста проблеми и се изявяваш като така наречения " форумен герой"

Ами темата е за "перфектното момиче"-казвам каква е според мен.Колко души преди тва казаха,че няма перфектна? Какви проблеми?Кажи ми къде точно да се вгледам в себе си.Не съм чувал да има "така наречения форумен герой",но това ме поласка! \/
    Нз как реши,че имам проблеми,щото аз пиша предимно това,което съм научил от личен опит или от това,което съм прочел.Искам да кажа,че рядко правя собствени разсъждения и не можеш да съдиш по това,което пиша...
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Град
    Berlin
    Да е българка(което е най-важно ), да е със сини(аз съм синеок ) или светли очи(може и кафеви, но предпочитам сини), да не е много висока, да е слаба косата й да е дълга и да стига до дупето

Цитирай Първоначално написано от _UnSeEn_
    <= tq e perfektna LoVe YoU MoHu
    Ама че са напраштели
    Fitness Forever

Фен
    Град
    Интернационалист
    Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Да е българка(което е най-важно ), да е със сини(аз съм синеок )
    Еее, Гуди, аз съм с черна коса и черни очи...
    Някой като ме види може да си помисли, че съм от малцинствата

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Някой като ме види може да си помисли, че съм от малцинствата

П.П. Сядам да гледам филма по БТВ. До после

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    няма префектно момиче! и това е хубавото! всяка е уникална!
    Биричед,то си пише"Каква е перфектната за ВАС",не "има ли перфектна като цяло"...Таа,аз предпочитам невинничките момичета,не курвета,каквито има доста тук...Да е МНОГО умна,да е перверзна,но САМО,когато трябва Искам хубав характер-момиче с много приятели...Да е много ухажвана и АЗ да я отворя!Така знам,че съм специален за нея,а това най го обичам...Да има хубава усмивка,сладка в лицето,яко дупе,хубави цици(но не много големи),да има кво да стисна Задължително да има хубаво коремче,тва мн ме кефи!Моят пример за перфектно момиче-не мисля,че е твърде много...

П.С.ИСКАМ И АНАЛ!!! \/ \/ \/ \/

Е ти подчти нищо не искаш. Такава нема и по анимационните филмчета. Хасаико аз теб те следим кво пишеш. Имам некви подозрения че си някои с доста проблеми и се изявяваш като така наречения " форумен герой"

Ами темата е за "перфектното момиче"-казвам каква е според мен.Колко души преди тва казаха,че няма перфектна? Какви проблеми?Кажи ми къде точно да се вгледам в себе си.Не съм чувал да има "така наречения форумен герой",но това ме поласка! \/
    Нз как реши,че имам проблеми,щото аз пиша предимно това,което съм научил от личен опит или от това,което съм прочел.Искам да кажа,че рядко правя собствени разсъждения и не можеш да съдиш по това,което пиша...
    Е щом не си чувал за форумните герои значи имаш страхотно голям житеиски опит. Или поне щом не си чувал да беше се досетил кво означава, или затова още не са написани статии в интернет ?? Рядко правиш собствени разсъждения ... Охоооо какво си имаме тук? Некъв дето като е про4ел няколко статии в интернет се е помислил за човек с мн житеиски опит и говори само наизустени неща. Ае "Биричед" от мен толкова

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Приятна визия и прекрасен характер
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Bishop
    Guest
    'перфектни' хора няма. има само 'достатачно добри'. перфектното моми4е може да баде всяко. лиубовта е сляпа. когато я види6 6те я познае6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си