- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е за вас перфектното момиче?
Трябва да е от работническата класаПървоначално написано от Болшевик
![]()
ами гаджето ми е такова..ами външно страшно сладко момиче..вътрешно-добричка и миличка![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Моята е демон![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
malka_sladka i brutalna f![]()
za wunshnost zwuchi dobre wisoka nad 170 slaba,no dobre oformena elegantna,moderna,poddurjana,charowna,mila,jenstwe na,inteligentna,wuzpitana i po wuzmojnost sys wliubben pogled:)
Объркваш ме нали по едно време бях твоя ангел ........Първоначално написано от Quasar
Първоначално написано от Анонимко
Ами темата е за "перфектното момиче"-казвам каква е според мен.Колко души преди тва казаха,че няма перфектна?Какви проблеми?Кажи ми къде точно да се вгледам в себе си.Не съм чувал да има "така наречения форумен герой",но това ме поласка! \
/
Нз как реши,че имам проблеми,щото аз пиша предимно това,което съм научил от личен опит или от това,което съм прочел.Искам да кажа,че рядко правя собствени разсъжденияи не можеш да съдиш по това,което пиша...
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Да е българка(което е най-важно), да е със сини(аз съм синеок
) или светли очи(може и кафеви, но предпочитам сини), да не е много висока, да е слаба
косата й да е дълга и да стига до дупето
![]()
Ама че са напраштелиПървоначално написано от _UnSeEn_
![]()
![]()
![]()
![]()
Fitness Forever
Еее, Гуди, аз съм с черна коса и черни очи...Първоначално написано от Guderian
Някой като ме види може да си помисли, че съм от малцинствата![]()
Първоначално написано от Болшевик
![]()
![]()
![]()
П.П. Сядам да гледам филма по БТВ. До после![]()
Е щом не си чувал за форумните герои значи имаш страхотно голям житеиски опит. Или поне щом не си чувал да беше се досетил кво означава, или затова още не са написани статии в интернет ?? Рядко правиш собствени разсъждения ... Охоооо какво си имаме тук? Некъв дето като е про4ел няколко статии в интернет се е помислил за човек с мн житеиски опит и говори само наизустени неща. Ае "Биричед" от мен толковаПървоначално написано от hasaiko
Приятна визия и прекрасен характер
Jebem te u usta, jebem te u oko
'перфектни' хора няма. има само 'достатачно добри'. перфектното моми4е може да баде всяко. лиубовта е сляпа. когато я види6 6те я познае6.