- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по-грубия секс?
Haresvate li po-grubiq sex?nqmam predvid da vi biqt s kolani da vi rugat vodoprovodni trubi,a prosto leko po-grubiq?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Не, аз лично си падам по по-нежния и бавен секс!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
НЕ!
Нормален секс без извращения харесвам.![]()
strasten i div da no grub...............![]()
мн ясно...треа яко да се крещи,зверски....аз лично се кефа мн на бързите ритми наполовия акт...хахахах....ммммм
![]()
Blondes may have more fun.. but the BRUNETTS remember in the next day!
Ми по принцип момичетата харесват по-нежен секс,а не да я пориш като бормашина.Но все пак трябва и да има разнообразие...и мацето да направи 1 компромис![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Зависи от настроението![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ъ. Тъпо. Аз пък обожавам агресивния, динамичен, животински секс. При нормален или ”бавен и нежен” сигурно ще заспя от скука (буквално - три пъти ми е е случвало).Първоначално написано от slavito007
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Поне успяхте ли да си кажете "лека нощ"
![]()
Зависи от настроението ми, но в 99% от случаите го предпочитам пред бавния и монотонен секс.
emi da haresvam go no ne obi4am pri4inqvaneto na bolka bilo to ot tvyrde silni pregrydki ili ne6ty takova. na takiva 4udovi6ta sym popadal..ujs![]()
![]()
qjte laina, deset milqrda muhi ne moat da gre6at !!!
Не, и в трите случая ме зави и изчака да се наспинкам. Мразя скучния секс, ако искам морска болест - ще е кача на някой параходПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Зависи в какво настроение съм.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами честно казано и двата типа -нежен и груб ми харесва...Но много обичам да ме драскат и хапят...![]()
![]()
![]()
Но ако трябва да избирам-нежния![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
ako predi sam izpila edno 6i6e vodka i sam adski piqna moje oba4e trezvo sastoqnie-NE!!!!
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Определено ми допада, но в някакви граници. Абе секс да има и да е най-нежния и монотонен, аз съм на 7-мото небе!
+1 попринцип даПървоначално написано от Aleandra
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
I like it !
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Мдам..необуздан и страстен,ммм..![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
az sym momiche i chesno kazano haresvam po-shturiq,i po brutalniq sex.
![]()
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
![]()
е тва ма уби
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
животинския А ? а викаш ли кат жираф ф родилни мъки ? или пищиш кат гъзела която е побрала целия на носорогаПървоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
![]()
![]()
тиХо Ся