- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с готино момиче,което едва познавате?
Предпочитам да умра от страстна и яка пичка отколкото да умра девствен!![]()
evele tiПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
ti si 1 na 10000000000000000000000000000000000000000000000 \/
Ейй,браво момчета!Дано има повече като вас.Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
ЛЕЛЕЕЕ,БРАТЛЕ,КАК МОЖА ДА ПОПИТАШ?!КАК МОЖА ДА ПОПИТАШ?!ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ МЪЖ БИ ГО НАПРАВИЛ!!!АКО НЕ ГО НАПРАВИ ИЛИ Е НЕНОРМАЛЕН,ИЛИ ШЕ ГО ПСУВАМ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА МУ!!![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Това май е риторичен въпрос.
[quote="swords1010"]Точно обратното !!!Първоначално написано от hasaiko
[/quoteda .
da nai posle MOM4E =D>
не само че бих спал с момиче което едва познавам ами даже бих спал и с момиче дето не познавам!
+1 =D> =D> =D>Първоначално написано от swords1010
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
По скоро до края на твоя животПървоначално написано от hasaiko
![]()
ave vii kvi ste ve kak 6e varnete momi4etu be idiotiiiiiiiiiiiiiiПървоначално написано от Devilka
![]()
samo taka =D>Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
=D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Най-вероятно не бих се замислил, а дори и да се замисля пак ще го направя. Много ме интересува, че не се познаваме.
ако няма да я срещам отново, не искам да го правя - защото най-готиното на това да правиш секс с някого е после да наблюдаваш зле прикритото му смущение
hahah nikaw shans seki 1 koito go naprawi e pulen tupak koi znae kwo moe da e - spinozna kurwta na kwartala i sekwi takiwa .. N-n nikaw shans..
Важно е дъждобранче да се сложи!
emi az li4no0 bih stiga da znam 4e nqma da ima 4uvsatva kym men na koito ne moga da otgovorq![]()
![]()
qjte laina, deset milqrda muhi ne moat da gre6at !!!
Леле какъв отговор. Ми то и приятелката ти, че я познаваш може да е спинозна, примерно. Това, че уж познаваш даден човек не значи, че трябва да му имаш пълно доверие. Разбира се презерватива е задължителен.Първоначално написано от sashoTo
Всички говорите глупости...Замислете се!Става дума за готино момиче,все пак...А красивите момичета имат себеуважение(повечето) и не пускат на кой да еПри тва си има презервативи за болести и т.н.,тва забравихте ли го?Никога не пренебрегвайте шанс да ебете яка мацка,ние не можем е така,когато ни скимне,да кажем на некой "батко" да ни наебе,докато жените могат... [-o< [-o< [-o<
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Ми да ... Ама с предпазни мерки (презервативи).
Out of control
НЕ!Нищо,че е готина...Както каза Кристиано_07 и аз предпочитам с момичето,което обичамАбсолютно съгласен съм с Кристиано_07 и Суордс1010(мързи ме да превключвам фонетиката
)
Браво на всички момчета които мислят като вас !!! Мн цунки от мен за това![]()
![]()
![]()
* ...Dar!тУ... *