- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с готино момиче,което едва познавате?
Да не ме е ебал лудия,че да откажа!![]()
Light The Universe
Определено чувство за хумор имам. Когато пиша в забавна и свободна тема мога да се оставя на него, но когато ми се наложи да пиша в сериозна тема, в която някой иска помощ (каквато и да е тя, никой не може да докаже, че е е***ка), предпочитам да отговоря сериозно и да не се лигавя. В подобни теми, предпочитам, постовете ми да са стойностни и сериозни, отколкото да кажа, някоя простотия с две думи. Не бих написал, че ще спя с момиче за една нощ, щом не е тъка. Защо да лъжа? Както казах, не пиша само за женските проблеми, помагам на всеки, който има нужда, ако мога естествено. Независимо дали той е момиче или момче. Може да не си странен, но определено би могъл да се държиш малко по-сериозно с хората.Първоначално написано от <Твърд>
![]()
Едва ли има момче, което да откаже...![]()
Има...swords1010Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Ако е гей- да, би отказал, ама иначе...![]()
Ами знам ли...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Все едно ако дое некъв супер як мъж и накара момичето да правят секс,ако тя откаже това в обратна ли я превръща?Бахти тъпите изводи правите понякога.Ограниченото мислене излиза наяве.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Не разбира се...Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Но едно е при жените, и съвсем друго при мъжете...
Нали се сещаш, че вероятността един мъж да откаже на една готина мацка е нищожна, до като вероятността една жена да откаже на някой готин пич е по-голяма... Но въпреки всичко, хора всякакви...![]()
Правилно...ДеебаПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Радвам се, че мислиш по този начин, но малко са хората, които разсъждават като теб и за това така се изказах...Първоначално написано от swords1010
Абе не е гейпросто не е курвар който да налита на всяка срещната да ви начи толко сте умни
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
По темата: Не бих се изчукала с непозната (да се отбележе в протокола, че съм хетеросексуално момиче).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
=D>Първоначално написано от swords1010
И разбира се, че не си черната овца...![]()
ne sam momche no sam sigurna che vsqko momche kato vidi hubava putka bi q naebal nezavisimo che ne q poznava!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
е тоя човек заслужава едно голямо БРАВО! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от swords1010
пуф аз ако бех момче мн ясно че ще го направа![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Заслужава едно голямоПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих го направил ако е симпатична и дори няма да се замисля.Даже ако искаш да ти пиша на личен,ще се обедеш сама,ако желаеш разбирасе
.
Мирише ми на загоряло момченце...Първоначално написано от 16m
![]()
Да.![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
бих слал с нея ако е добра , мила и сексапилна....и да ми допада като характер![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!