- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без любов...няма секс?
Bez lubov, nqma sex. Bez sex nqma lubov. Basi sentenciqta aVse pak lubovta ne e samo dumi4ka. Koito obi4a, za da polu4ava, trqbva i da dava. 6to togava samo se cupqt momi4etata, 4e mom4etata iskat sex. Vie iskate vnimanie, nie puk iskame da razpuskame za da mojem da vi davame vnimanieto
![]()
Spodelete kvo e va6eto mnenie.
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Мисля,че секс без любв и любов без сек може да има...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
lubov bez sex = iznevqramalko e tupo, ne mislish li
sexsa razvalq lub0vta...Sexsa ne e lubov...mnogo mi e interesno nqkoi kato kaje "pravihme lubov"...kak se pravi lubov??? Tq se 4uvstva,ne moje da se pravi!
da,ne sa svurzaniПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
vie ne razbrahte pravilno... imam predvid 4e samo lubov bez sex e trudno. Sexa e udovolstvie... udovolstviqta te karat da razpuska6 ot napregnatoto ejednevie. Abe nikoi ne razbira kvo imam predvid..![]()
Нормално е момичетата да се цупят, ако искат нещо повече от секса, а момчетата искат само това.Така те се чувстват тъпо, защото едва ли не харесвате само тялото, а не гледате и не ви пука какво е отвътре.Може би затова се обиждат.И на мен ще ми стане неприятно, ако момчето, в което съм влюбена примерно, иска само секс от мен.
![]()
без любов няма секс?-- а секса за една вечер? и в този случай трябва непременно да обичаш някой си там,когато просто искаш той да задоволи "желанията "ти
Без секс няма любов? - Както споменаха вече в други мнения..секса е удоволствие..не чувство..можеш да правиш секс със чувство..но определено не е причина да обичаш някой..За да направиш щастлив човека,когото обичаш..трябва да го задоволиш по някакъв начин..било то и със секс ..Така че не мисля,че секса трябва да се поставя на първо място ..а след това любовта..Май двата примера..взаимно се изключват..нз
![]()
Първоначално написано от Анонимко
ъ тва бях аз..
Не мисля, че може да просъществува любов без секс. Вече не съм малка да вярвам в чистата платоническа любовСексът е проява на близост и отдаване, дори може да се каже, че е част от любовта, върви ръка за ръка с нея. Не може да има любов без рано или късно да се стигне до подобна близост, глупаво е.
![]()
Но пък обратното - секс без любов - е възможно да си съществува съвсем самостоятелно![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Секса без любов ми звучи като самозадоволяване, а то си е точно така, защото мислиш само за твоите желания и потребности. Когато правиш секс с любов би трбвало да мислиш за другия и как да направиш така, че на него да му бъде хубаво.
Според мен секса идва след като доверието м/у двама души е изградено... секса не гради доверие. Секса не е любов, той е продукт на любовта.
Секс без любов може, но не е кой знае какво. Любов без секс ... трудно, но ако и 2мата са девствени, защо не?![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
според мен пък нищо не пречи да има любов и без секс..
Животът е адът описан в Библията!
И това е твоята дефиниция за човешките желания? Значи жената не желае секс? Още малко ще кажеш, че и не изпитва удоволствие от него. И жената, и мъжът искат секс. Детските ви истории не са любов.Първоначално написано от Анонимко
Първото може да го има и го има, но любов без секс няма. Кога ще пораснете и ще погледнете на отношенията с другия пол реално? Сексът не е лошо нещо и е нормално хората да го правят.Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Разбира се. Сексът не е "правене на любов" - този израз е използван предимно от пиклите, които правят секс, "за да покажат на другия чувствата си".Първоначално написано от shaka_kan
Напротив, когато става въпрос за любов, сексът и любовта са едно цяло.Първоначално написано от monityY
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Егати тъпата тема. Кво, на жените кофти ли им е, като правят секс? Ще кажете, че едва ли не правите саможертви. Затова стенете като ненормални. Лицемерие!
А за всички фенове на "любов без секс" - аре да видим колко време можеш да имаш връзка с някой, без да правите секс. Няма да е много дълго, освен ако не ходите с абсолютна путка. Впрочем има един лаф - мъжете са путки с патки, а жените патки с путки. Същия ташак.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
e za tfa mnenie te 4erpq biraПървоначално написано от Анонимко
секс без любов-има
любов без секс-също има
извод-и двете не са нормални,това да си легнеш с някои когото не обичаш(непознат) не е нормално,а когато обичаш някои истински,секса само може да укрепи враската ви повече
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
shto be ima hora s koito rosto iskam da pravq sex bez da se namesvat 4yvstva.vikam im mom4eta za sex
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Сексът е част от връзката, а не нейно продължение.Първоначално написано от Polinkaaaaa
Може естественоПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
Казвате дали може да има секс без любов и любов без секс.
Казвате ,че секса за една вечер не е с чувства ДА АМА НЕ Е ТАКА!Неможе ако искаш просто "да се задоволиш" да хванеш която и да е!Можете ли да хванете някоя грозна, някоя която не ви харесва?Едва ли!!!
Любов без секс е така наречената платонична любов,която не мисля,че е толкова силна колкото любовта със секса!
Въобще в една връзка трябва да има секс!Разбира се не на 1во място,но трябва да го има!
Е,това е от мене![]()
При секса за една нощ е напълно възможно да не ти пука с кого си. Може и въобще да не го гледаш![]()
А можеш ли да спиш с някой много дебел примерно или някой инвалид?Неможе просто така да си затвориш очите!Първоначално написано от `Death`Whore``
Принципно може почти всичкоНо чувствата и привличането към нечий задник са различни неща
![]()