.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    dollface
    Guest

Dove - изкуствен загар.

Ами нали има една реклама на Dove за изкуствен загар.Искам да питам колко струва?И има ли наистина ефект.. за 5 дни?!

Не съм го пробвала.Предполагам,че има някакъв ефект,защото по принцип продуктите на Дав са много добри,но чак пък за 5 дена не ми се вярва.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    V mechtite si
    Мисля че беше към 7 лв там некаде...не ти препоръчвам да ползваш такива нещо shot ефекта никога не е такъв какъвто искаш и ставаш на петна ако не се намажеш хубаво
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Абе тия работи не са ли като кремчета?? Като се измиеш се маха??? или се лъжа?

http://www.dovebg.com/bg_bg/bg_bg/index.html

Ето прочетох го тук.. пише за 5 дни наистина..
    но ако това, че ставаш на петна е вярно... как ще ги махнеш после???

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Град
    In cRueL w0rLd ..
    уффф ще полудея и аз вече няма да ходя на море и тос Дав ми е спасението моля ако някой го е ползвал верно да драсне два реда и да каже има ли ефект
    ~cLose t0 yoU~

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    по принцип е ефикасен и потъмнява кожата добре, но това се случва при условие, че се маже върху абсолютно чиста, суха и добре ексфолирана кожа, иначе ставаш на петна, бтв, ако го използваш за повече от седмица придобиваш оранжев оттенък
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    аз имам за "лек загар" и действа горе долу.. смисъл не можете да очаквате да се намажете 5 пъти и да сте като препечени филийки, но все пак става.само че в началото можеш да станеш на петна ако не го нанесеш равномерно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си