- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се целувам.
Всеки отначало си мисли,че не можеНо ще видиш,че напразно си се притеснявала
Споко,това си идва отвътре
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
гаджетата не се търсят по листовки от сорта: "Мога да се целувам, хайде да станем гаджета"Първоначално написано от GirL_In_LoVe
![]()
Хората ти го казаха, не можеш ей така да си намерш гадже, когато му е времето, то само ще те намери.
А относно целуването, никой не те задължава да казваш на въпросното момче, че не можеш. Всичко си идва от само себе си. Пък и виж друг начин....ако му кажеш от сорта "Не мога да се целувам, ще ме научиш ли" и може даже да се зарадва.
Тва с приятелката можеш да го пробваш
ako iska6 predi da stane6 gadje s nqkoe mom4e mu kaji"eee pi4,kolko sme6no mi stava kato si pomislq ot kolko mn vreme sum nqmala gadje i sig sum zabravila kak se prave6e "100% 4e 6te ti kajee ili"e kak tva e nevuzmojno'' ili "6te vidim"
![]()
Аз продължавам да не ви разбирам...Ко има да се разправяте:'ма аз не мога да се целувам...Вкарваш му един език,като преди т'ва му измърморваш,че ти е за пръв път или нещо от сорта,вкарваш му един език,и после може да го питаш как си се справила,а гаджетата сами си идват на мястото,е не може да не правиш нищо,просто в един момент го намираш...
Незнам как става така,'ма ставаСигурен съм в това
![]()
Ще се научиш ма,леле по 23846238654283684 теми такива на ден се пускат![]()
![]()
ами аз съм съгласна напално с това така че няма какво да му мислиш...лесно е само си преодолей страха(от провал) и кфо ако 1та целувка не е идеална та нали ще има 2ра за товаПървоначално написано от lizzard_92
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
mn to4no kazano.Първоначално написано от Mrs. James
lizard тва че за тебе е просто да си набуташ езика, не значи че и за момичето значи същото..и не виждам някъде да пише,че е забранено да се пускат сходни теми...отделен е въпроса,че за всеки неговото си е различно и индивидуално.... а на момичето бих казала,че за всеки е имало първи път и да не се бои,защото това по себе си е приятно изживяване и оставя винаги хубави емоции!а ако просто си набуташ езика не вярвам да го запомниш като хубаво...![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
6te se nau4i6,spoksni6to sramno nqma v tova da ne moje6 da se celuva6,6te te nau4at
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
nqma chovek koito da nemoje da se celuva.tva che vse oshte ne si,ne znachi che nemojesh.tolkova e prosto.kato ne napravil neshto ne znachi che nemojesh...
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Най-хубавата целувка е неопитната![]()
Казвам така ,защото наскоро си хванах гаджето,което от мн време не се е целувало и адски мн ми хареса тази негова неопитност ,супер сладко се получава![]()
Ще се научиш.....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от woshia_style
![]()
em i ac ne moa da ce celywam ii sYper mnogo ce pritecnqwam makar che sq s moita priqteLka ce racbrahme tq da me nauchi ;Pp~ imaLa sym gadje obache me e ctrax da probwam .. procto cnam che nqma da ce cprawq ii ymiram ot ctrax ;[
ne se pritesnqvai,na vsqko momiche mu se e sluchvalo da si misli che ne moje da se celuva kogato nqma praktika..nai vajnoto e da si spokoina,uverena v sebe si i da ne burzash(ezikut mu nqma da izbqga).samo ne go ligavi celiq!!bavnite celuvki sa nai sladki!!
ем как да си намериш гадже това нз ..Но за целувките не се притесняваи секи отначало не е знаел но секи се е научил
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Никой не се е родил научен, ако не си сигурна остави момчето да води, просто го следвай...Та това е като танц! Всичко идва от самосебе си, няма смисъл от притеснения! Просто остави устните да се слеят ...
![]()
Eto...Nau4i se...
http://www.videojug.com/film/how-to-...e-passionately
Да имаш гадже и да се научиш да се целуваш ти е станало фикс идеяВсичко ще си дойде с времето..спокойно дишай
Ако пък толкова си обсебена от идеята за целуване хвани си някоя дружка да те научи.Няма да си нито първата,нито последната
А гадже ще си намериш.Все още няма опастност от недотиг на мъже
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Пусни снимка и ако си арна ще те научаПървоначално написано от GirL_In_LoVe
ami gaje stiga da iskash mojesh da si namerish-nachini mnogo.I tova che ne mojesh da se celuvash..ne mislq che e nqkakva prechka da sreshnesh podxodqshto za teb momche s koeto naistina bi se nasladila na vulshebnia moment...vse pak nikoi ne se rajda naychen i ne mislq che tova e povod za pritesnenia ili puk sramПървоначално написано от GirL_In_LoVe
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
za vsi4ko si ima purvi put 6te se nau4i6 i az ne mojeh i se nau4ih nikoi ne se e rodil nau4en!!!!!![]()
еми за всичко си има първи път няма страшно!!както всички казват никой не се е родил научен и всеки се научава!!!
а тва че не може да се целуваш определено не означава че няма да си с подходящия за теб човек!!!
И аз бях така!Първоначално написано от SWASTICA
и при мен тя не спря да повтаря колко страстно съм се целувал...Важното е да се убеден/а,че ще го направиш!
![]()
![]()
Първоначално написано от GirL_In_LoVe
gaje ne padat ot nebeto (koga 6a se nau4ite nai setne) saposnai se s nekvi hodi s tiah kani gi ......A tva sa celuvaneto.....ostavam bes komentar