- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не можеш да се целуваш- това проблем ли е за връзката?
Ако не го бива, ще се научи... не бих зарязал човек, заради това.....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
hora celuvkata e v cenura na edna vruzka. vij bez sex moje i da moje ama bez celuvka e stiga de
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Zavisi ot vrazkata.ako e seriozna e problem zashtoto da ste nejni celyvkite i seksa sa 4ast ot dobrata vrazka.ako e prosto igra ne mislq 4e e vajno.i kvo zna4i ne moje6 da se celuva6???vseki moje da se celuva
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ne e nikav problem,6toto rano ili kysno 6te se dostigne harmoniqta i vsi4ko 6te e nared.![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Ne vseki moje da se celuva,obedil sam se li4no!!!
Skype-ka4ak_91 ooVoo-ka4ak_91 IRC-cocain3 & ka4ak_91
тва е очевадно че не всеки можеПървоначално написано от Devils
.!.
Бе кат не може ще се научи! Никои не се е родил научен се пак!
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
е тва го повторих 100 пъти и аз...Първоначално написано от _FairY_oF_DaRknEsS_
![]()
.!.
Всъщност, ако се замислите, ще разберете, че всеки може да се целува, но просто при някои хора не се получава много добре. Е, това са подробности, но аз да си кажа ...![]()
emiiiii neee,pie6 edna bira,skiva6 gadjoka,zasilva6 se ,prasva6 mu edin ezik kakto go naprai6 i si4ko e oknai - mnogo da ti kaje 4e se celuva6 neuravnoveseno ,ma tfa nz4 4e ti e za 1 put ...taka 4e ako ne si pritisnen si4ko e Ok
![]()
shtoto vruzka bez celuvane ne e vruzka ,se edno da si na 30 i da ne prai6 sex![]()
Да. Проблем е. Ако целувките не са хубави - кое ??? Секса ли ? ... Не ставайте смешни. Друг е въпроса вече, че всеки се целува различно. За един това можe да е най - ужасната целувка, а за друг най - прекрасната...
=D>Първоначално написано от Just_say_no
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Какво ще рече 'не мога да се целувам' . Голяма философия ви се вижда май,а.Мда -забелязала съм оправданието на някой мацки ,че не могат да духат например-''мне не съм пробвала и никога няма да опитам'' ; D... Ама за целувка...Какви са ви тия комплекси не мога да разбера-и защо мислите ,ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ да се целувате всъщност
Може би точно защото всички се целуват различно...
И да проблем е-не можеш да се целуваш=> ужас,забрави и секса(свързани били)=> простосмъртен си.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Just_say_no написа:
Да. Проблем е. Ако целувките не са хубави - кое ??? Секса ли ? ... Не ставайте смешни. Друг е въпроса вече, че всеки се целува различно. За един това мож да е най - ужасната целувка, а за друг най - прекрасната...
И а3 така мисля..
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
Spored mene ne e nikakav problem,kakvo tolkova,shte se nauchi!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
tva e nai lesnoto ,to celuvaneto se nau4ava kato se zapo4ne s vrazka, tq neka te haresva puk 6a se nau4ite nqma star6no ne e problem ama ako ima vrazka 6a ima i celuvki i ....ne mi se vrava ako sa seriozni ne6tata rano ili kasno 6a stignete do celuvaneto...a to se u4i s praktika
pri men 90% ot slu4aite 1-vata celuvka ,smisal s razli4en partior e koft 6tot ne ste sviknali ala bala.. s vremeto stva neveroqtno uzu4avate i po4vate se naslajdavate spoks!