- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не мога да си сложа контактните лещи!
Дразня се от 2 часа се мъча и не мога![]()
![]()
![]()
![]()
За пръв път оптивам.Може ли някой който е минал по този път да даде някой съвет
Az nqmam nujda ot le6ti,no sum probvala.Skusah/izpusnah 3,dokato uspeq.A nakraq ne mojah da q mahna.Be6e ko6marno!!!!
навеждаш си главата надолу и така поглеждаш към огледалото. Лещата ти стои на показалеца... С другата ръка си придърпваш долния клепач на долу и така поставяш лещата докато гледаш в огледалото! Примигваш няколко пъти и си готова! Бързо ще свикнеш
Ходи се на лекар. Оф първия път ги държиш само половин час и секи ден удвояваш... пф ходенте на лекар първо....Първоначално написано от Анонимко
този съвет е абсолутно правилен...но ако ти е трудно с показалеца пробваи със средния...иначе,ако си от София..там има едно курсче за няколко минути...със специалисти,които ти показват как...но спокойно ..ще свикнеш..и аз бях така..Първоначално написано от Анонимко
ebasi smehaПървоначално написано от Анонимко
ei sa probvah ne mi trqbvat le6ti probvah bez le6ta nekvo ne premignah vednag dori ne usetih i si pipnah okoto![]()
![]()
![]()
Това бях аз...Първоначално написано от Анонимко
На мен така ми е най-удобно! а и аз мога вече да си пипам окото... въобще не ми е неприятно :P
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
cakata e v tva da si raztvori6 okoto maximalno,6tom popadne v okoto ,nqma zna4enie kade tq sama 6te se namesti premigva6 nqkolko pati i gotovo.samo ne se ma4i da si uceli6 to4no irisa nqma da uspee6 samo 6te se ma4i6.
Next Time I`ll be True...
с тренировки вс става![]()
първия път когато ми ги сложиха (в оптиката) после не можах да ги махна половин час
трябва да гледаш настрани и да я сложиш на бялотоот там няма мърдане - мигаш 2-3 пъти и си готова
АЕ кви са тез глупости след време ги слагаш ей така. Махането пък е най-лесно прсто си бъркам в окото и защипвам с пръсти.... Слагам ги с 1 прсъ без огледало и си гледам право в лещата
проблема не е в това дали ще гледаш в нея или не... ами да и кажем как си ги слагаме ние, за да успее..Първоначално написано от w0sh
Аз без огледало още не съм пробвала...ама едва ли ще мога...
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
И аз съм с лещи и първия път ги слагах 3 часа и половина. Махането беше по-лесно, отне ми около половин часВъпроса е веднъж да свикнеш, после и без огледало ще ги слагаш и махаш.
Аз си слагам огледалото вертикално на масата и просто слагам лещата, но в началото това е кофтито че много мигаш.. поне при мен беше така и заради това се мъчих толкова време.. инстинкта си е инстинкт..
Успех!![]()
Спокойно мила,първите пъти е така,но съвсем скоро ще можещ да ги срагаш! Продължавай с опитите!
абе някой може ли да ми каже колко струват лешите...много искам сини или зелени,сега както съм с новата коса.. хях.. и съм мн навита да си взема..колко г/д е цената им..![]()
![]()