.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Guest

Не мога да си сложа контактните лещи!

Дразня се от 2 часа се мъча и не мога
    За пръв път оптивам. Може ли някой който е минал по този път да даде някой съвет

Guest
    Az nqmam nujda ot le6ti,no sum probvala.Skusah/izpusnah 3,dokato uspeq.A nakraq ne mojah da q mahna.Be6e ko6marno!!!!

Guest
    навеждаш си главата надолу и така поглеждаш към огледалото. Лещата ти стои на показалеца... С другата ръка си придърпваш долния клепач на долу и така поставяш лещата докато гледаш в огледалото! Примигваш няколко пъти и си готова! Бързо ще свикнеш

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: Не мога да си сложа контактните лещи!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дразня се от 2 часа се мъча и не мога
    За пръв път оптивам. Може ли някой който е минал по този път да даде някой съвет
    Ходи се на лекар. Оф първия път ги държиш само половин час и секи ден удвояваш... пф ходенте на лекар първо....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    навеждаш си главата надолу и така поглеждаш към огледалото. Лещата ти стои на показалеца... С другата ръка си придърпваш долния клепач на долу и така поставяш лещата докато гледаш в огледалото! Примигваш няколко пъти и си готова! Бързо ще свикнеш
    този съвет е абсолутно правилен...но ако ти е трудно с показалеца пробваи със средния...иначе,ако си от София..там има едно курсче за няколко минути...със специалисти,които ти показват как...но спокойно ..ще свикнеш..и аз бях така..

Guest
    ebasi smeha

ei sa probvah ne mi trqbvat le6ti probvah bez le6ta nekvo ne premignah vednag dori ne usetih i si pipnah okoto

Град
    София
    ebasi smeha

ei sa probvah ne mi trqbvat le6ti probvah bez le6ta nekvo ne premignah vednag dori ne usetih i si pipnah okoto
    кво пробва ?

Това бях аз...

На мен така ми е най-удобно! а и аз мога вече да си пипам окото... въобще не ми е неприятно :P

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    cakata e v tva da si raztvori6 okoto maximalno,6tom popadne v okoto ,nqma zna4enie kade tq sama 6te se namesti premigva6 nqkolko pati i gotovo.samo ne se ma4i da si uceli6 to4no irisa nqma da uspee6 samo 6te se ma4i6.
    Next Time I`ll be True...

Guest
    с тренировки вс става
    първия път когато ми ги сложиха (в оптиката) после не можах да ги махна половин час
    трябва да гледаш настрани и да я сложиш на бялото от там няма мърдане - мигаш 2-3 пъти и си готова

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    АЕ кви са тез глупости след време ги слагаш ей така. Махането пък е най-лесно прсто си бъркам в окото и защипвам с пръсти.... Слагам ги с 1 прсъ без огледало и си гледам право в лещата
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    АЕ кви са тез глупости след време ги слагаш ей така. Махането пък е най-лесно прсто си бъркам в окото и защипвам с пръсти.... Слагам ги с 1 прсъ без огледало и си гледам право в лещата
    проблема не е в това дали ще гледаш в нея или не... ами да и кажем как си ги слагаме ние, за да успее..
    Аз без огледало още не съм пробвала... ама едва ли ще мога...

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

И аз съм с лещи и първия път ги слагах 3 часа и половина. Махането беше по-лесно, отне ми около половин час Въпроса е веднъж да свикнеш, после и без огледало ще ги слагаш и махаш.
    Аз си слагам огледалото вертикално на масата и просто слагам лещата, но в началото това е кофтито че много мигаш.. поне при мен беше така и заради това се мъчих толкова време.. инстинкта си е инстинкт..
    Успех!

Guest
    Спокойно мила,първите пъти е така,но съвсем скоро ще можещ да ги срагаш! Продължавай с опитите!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    абе някой може ли да ми каже колко струват лешите...много искам сини или зелени,сега както съм с новата коса.. хях.. и съм мн навита да си взема..колко г/д е цената им..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си