- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съученичката ми ме дразни!
Здравейте имам следният проблем, всеки път когато отивам в училището тя ме посреща и ме нарича така както най-много мразя. Не искам да казвам как във случай че мои съученици са в този сайт. И когато бяхме на екскурзия не ме оставаше намира. Само бърбореше и това много ме дразнеше- а тя го знаеше това и нарочно го правеше! Аз отидох там да си почивам а тя ми проваля живота! А в училище заради нея винаги се оказвам в беда5 пъти съм говорила с нея а тя продължава! Просто не мога да я търпя, бих дала 5милиарда лева за да се разкара! Моля ви дайте ми съвет! Не знам как ще издържа още една година с нея!
ПС. Когато я бях поканила у нас тя продължаваше!!
Първоначално написано от никоя
Еми нз и аз кво да кажа...Много досадна ситуация.Примерно можеш да накараш някой да я сплаши.Ср, ама за друго в момента не се сещам.
хммм....предполагам обяснения от типа - да не ти пука няма да помогнат в случая...
но все пак - не и обръщай вничание, игнорирай я, не и говори...пусни злобен слух за нея![]()
![]()
хъхъ..
Поговори отново с нея и й обясни,че не ти е приятно.Ако не разбра от дума,не й обръщай внимание и тя като види,че не ти пука,ще престане(надявам се).Ако е толкова упорита и гадна,забий й два шамараи й хвърли един бой,пък да прави к'вото ще.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
била съм я- няма резултат, говорила съм й- отново няма резултат, не ща да пускам "зли" слухове за нея защото след това ОЩЕ повече ще ме дразни- ИСКАМ ТЯ ДА УМРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕ!!!!![]()
![]()
![]()
zdr,imala sum po4ti sa6tiq problem no s men be6e pootdavna ,Po razli4noto e 4e tva momi4e zapo4na en samo mene da drazni a si4kite momi4eta otkalsa po nqkav nq4in..I sq si4ki q mrazqt i ne govorqt s neq tq si ima nekva tupa drujka tam ,no prosto nie tolkova mn pati sme se opitvali da govorim s neq no nqma6e smisal.A puk da ne ti govorq kolko sme se karaliu iposle sme se zdobrqvali.Prosto ne q traeh.ima tolkova prosti hora 4e napravo.... Taka4e te savetvam da spre6 da i obra6ta6 vnimanie,ili zn po4ni i ti da i prai6 mrusno,govori gadno za neq ignorirai q po nekav na4in...si4ko gadno(no da zna6 nemoi se oprai toq 4ovek)prosto ve4e da ne sa6testvuva za tebe s vremeto 6a svikne6
Ами К. С кого не се е скарвала? Със всеки се е скарвала! И един път когато бяхме скарани (ние двете) тя ми каза да й се извиня НА КОЛЕНЕ ПРЕД ВСИЧКИ!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Аз разбира се не го направих ама тя забрави че ми е сърдита и след това започва да ни дразни ОТНОВО. Просто не мога да я търпя. А когато не й обръщам внимание тя още повече ме дразни!!!
Тая е много зле бе..Според мен ако не и обръщащ внимание и се правиш, че не ти пука ще престане..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Казвам ви, колкото повече не й обръщаме внимание толкова повече ни дразни!!! Не знам какво трябва да се направи!Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
imax edin syu4enik koito drazne6e men i vsi4kite syu4eni4ki . obijda6e, psuva6e i se za boi prikazva6e. edin slyn4ev den sled u4ili6te taka go trupqsax 4e 2 dena ne doide, za smetka na ba6ta si koito doide gotov da me bie. mi da ama 3ma priqteli pomognaxa i go utrepaxme i nego (kFo da se PraI?). moje da pomogne ama da e xubav i zdrav boiii. za celta predlagam mom4e da e![]()
Mi nei obry6tai vnimanie kato ti dyrdori na glavata spored men 6te spre a kogato izpada6 v bedi zaredi neq se proai da dokaje6 4e te e natopila
С игнор май няма да стане. Предлагам ти да се лепнеш за нея и да започнеш да и досаждаш. \/ Усмихвай и се постоянно, измисли някво галено обръщение като миличка, слънчице, съкровище. Заяждай се за всяко нещо, което казва, НО го прави без да показваш, че си ядосана и раздразнена, а с усмивка.
100% ще я изкараш извън нерви. Като излиза я питай къде отива и дали може да идеш с нея. Когато те посрещне и те нарече така, както най-много мразиш, кажи: "Добро утро. Как си? Радвам се да те видя! Изглеждаш доста ЗЛЕ днес... Добре ли спа?"
Или просто кажи : "О, скъпа!" и я прегърни.
![]()
![]()
Голям майтап ще е...
Надявам се схвана какво исках да ти кажа. Привидно се дръж приятелски, но в действителност бъди най-големия и дразнител.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
кажи в кой кв кое даскало и можеш да разчиташ на менеПървоначално написано от никоя
ще я смачкам...
без тва ми е кипнало и на мен
![]()
пък и щом става дума за бой и на връх ШИПКА отивам.
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Out Of Love`f
Прав/а си! Точно това ще правя
и вече се сещам какво! МУААХАХАХАХА
Много благодаря!!!!!
бравооо =D> =D> =D>Първоначално написано от никоя
.!.
Айде успех!Стъжни и животеца на досадницата!
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
offf bii i edna lopata v glavata .. izbii i zubite i i izvadi ezika .. i pove4e nqma da kaje duma Garanciq 1000 %![]()
ми почни да я наричаш сбръчканата слива например.......ако не помогне я набий мама му стара.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Първо се научете, че във форумите се пише на кирилица, и е за препоръчване като българи навсякъде да пишете на родния си език. След това опитайте да е без правописни и пунктуационни грешки. И накрая : теми със супер дебилно съдържание, за какво изобщо ги пускате. Пубертетски проблеми се разискват не във форуми, а очи в очи с прототипа, предизвикал проблема.
Колкото до твоя "проблем" : пубертетска, изключително детска, лигава, недорасла изцепка е. Не мисля, че някой може да ти помогне да го оправиш, освен самата ти този "проблем".Много се дразня на пубери. Особено такива като теб, които просто си нямат друга работа и трябва да се оплакват
Ако това твоето е проблем, значи тези хора които нямат храна, къща, непрестанно са малтретирани, не могат да дишат от болка и от насилието, което разни там им налгат, са стигнали направо до Апокалипсис. Колко е връхно, че някаква като теб те дразни. Явно и ти я дразниш, не мислиш ли ?
Писна ми от хора с много съществени "проблеми".
И вие там, дето и давате акъли да набие тази, която я дразни, или да тръгне по-нейната тактика, или да и викне хора, или да действа по вашите изпитани начини, техники и методи - що не вземете да порастнете ?![]()
ИГНОРИРАЙ! Не вярвах, че има хора, които са толкова зле и не ги е срам да го показват.
Извинявам се, ако съм засягнало някой случайно или нарочно. Заслужено е било.![]()
Толкова ли бече трудно да се сетиш, че трябва със спокоен тон да я спреш. Бахти, не знам аз.. Малоумна ли си, к'во си.. Извинявам се.![]()
Първоначално написано от Моб
ti malchi.koi znai i ti kaf puber si bila che sq kritikuvash tuka horata.kat e tapa temata za kvo q chetesh?!?!
Не и обръщай внимание и ще видиш че това е най добрият начин тя бързо ще се откаже![]()
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy