Първо се научете, че във форумите се пише на кирилица, и е за препоръчване като българи навсякъде да пишете на родния си език. След това опитайте да е без правописни и пунктуационни грешки. И накрая : теми със супер дебилно съдържание, за какво изобщо ги пускате. Пубертетски проблеми се разискват не във форуми, а очи в очи с прототипа, предизвикал проблема.
Колкото до твоя "проблем" : пубертетска, изключително детска, лигава, недорасла изцепка е. Не мисля, че някой може да ти помогне да го оправиш, освен самата ти този "проблем". Много се дразня на пубери. Особено такива като теб, които просто си нямат друга работа и трябва да се оплакват Ако това твоето е проблем, значи тези хора които нямат храна, къща, непрестанно са малтретирани, не могат да дишат от болка и от насилието, което разни там им налгат, са стигнали направо до Апокалипсис. Колко е връхно, че някаква като теб те дразни. Явно и ти я дразниш, не мислиш ли ? Писна ми от хора с много съществени "проблеми".
И вие там, дето и давате акъли да набие тази, която я дразни, или да тръгне по-нейната тактика, или да и викне хора, или да действа по вашите изпитани начини, техники и методи - що не вземете да порастнете ?
ИГНОРИРАЙ! Не вярвах, че има хора, които са толкова зле и не ги е срам да го показват.
Извинявам се, ако съм засягнало някой случайно или нарочно. Заслужено е било.
ti malchi.koi znai i ti kaf puber si bila che sq kritikuvash tuka horata.kat e tapa temata za kvo q chetesh?!?!