- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студенти - Кой къде влезна тази година?
Хайде колеги споделяйте....Кой къде стана студент и по каква специалност.....
Аз съм Международни отношения в Благоевград....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
hvalish li se?
az sam pravo v turnovo!
i ko?
Всеки станал стунт има повод за хвалба....Но не знам как ТИ си станал\а студент\ка по право с такъв правопис....Първоначално написано от molq!?
Поздрави...
Неоелинистика в НБУ....
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
.............
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
здравей с теб ще бъдем колеги и аз съм в Благоевград Връзки с обществеността \Първоначално написано от belerofone
/
винаги напред и нагоре!
Е в Правно-Историческия ще се видим значи....Първоначално написано от Elle
дам ще се видим в ПИФ![]()
винаги напред и нагоре!
Нема ли некой от ТУ София тука бря..........![]()
Как ви мина първия учебен ден? :PПървоначално написано от bawarec
Разбрах, че в КТТ и КСТ са преговаряли аркус синус и аркус тангенс![]()
АМи като цяло беше голяма обърквация е ся ония са пустиняци затова са ги питалиВсички беха шашнати само аз си носех програмата от къщи а върха на сладолета беше когато всички първокурсници се бяха струпали да се запишат за спорт .............то как се беше размирисало на мусколи не е истина ............
![]()
А в коя специалност си и с каква оценка от изпитите и с каква диплома. Питам, защото приятелят ми сее насочил натам. Знам ги какви са минималните балове, но аз да си питам![]()
Специалност Автоматика ,с отлична диплома и оценка от изпит 3,5 се влиза .......е сега зависи какво ,защото за Телекомуникациите и Компютърните системи се иска оценка мин 4,7 за да се влезне.
Но като цяло прителят ти с отлична диплома и оценка от изпита по МАТ 3,50-4 влиза доста добре в Електроника ,Автоматика и тн........![]()
Абе дипломата му не е отлична. Даже сборът му е 8.... Много му се ядосвам, защото на контролните решава и моите задачи и се разсейва с глупости.
Иначе и на него Автоматиката му се струва интересна, е на първо мясо е КТТ, но за там няма да успее, но човекът си има реални желания.![]()
Успех всеки има реален шан да успее стига да има воля и желание да решава задачи ,защото без решаване не става
![]()
ЗА задачите си прав....
Успех на всчики с история и литература....
да бе... всеки втори може да влезе. не е голяма гордост... щом мен ме приеха в СУ, смятай.Първоначално написано от belerofone
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
UASG - SSS \/ \
/ \
/
mejdunarodni otno6eniq - SU![]()
Кой курс си и коя специалност?АЗ съм първи курс Автоматика първи поток,пета групаПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
и какво работиш там ако не е тайна може и на пм![]()
@Lake_bodom
Мъчат ли ви много мен малко ме притеснява химията и физиката ма ще видим![]()