.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    LonlynesS
    Guest

Малко съвети от по-опитните

Здравейте , аз съм момче на 17 години и все още не съм имал сериозна приятелка и не съм правил секс . Опитвам се да си намеря , но не ми обръщат внимание , не знам заради външния вид ли е зараи кво не мога да го разбера , но се притеснявам че като си хвана аверка няма да знам какво да правя , пък и ако дойде времето за секс ще се притесня щот свършвам бързо и члена ми не е от най-големите 16-17 см. Затова някой ако може да подхвърли някой друг съвет ще съм мн благодарен .

Фен
    Град
    Интернационалист
    Ако това ще те успокои члена ти е огромен

LonlynesS
    Guest
    айде стига е бил огромен

Е 4е не е малък!Някои и толкоз нямат!

Град
    София
    Чак огромен не е, но е напълно достатъчно Добре е.

Споко, това са притесненията, пред които е изправено всяко момче преди първия път. Като го направиш, ще видиш, че не е страшно
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Споко...нее се пуашиш за уихвата...и аз така бях преди...ама си намерих момиче, което обичам и ако сме заедно докато тя е готова (още към година чакане ама карай) с ея ще съм напълно спокоен...и да знаеш всички се излагат...ама рядко боли
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Асеновград, България

Re: Малко съвети от по-опитните

Цитирай Първоначално написано от LonlynesS
    Здравейте , аз съм момче на 17 години и все още не съм имал сериозна приятелка и не съм правил секс . Опитвам се да си намеря , но не ми обръщат внимание , не знам заради външния вид ли е зараи кво не мога да го разбера , но се притеснявам че като си хвана аверка няма да знам какво да правя , пък и ако дойде времето за секс ще се притесня щот свършвам бързо и члена ми не е от най-големите 16-17 см. Затова някой ако може да подхвърли някой друг съвет ще съм мн благодарен .
    Определено, "членът" ти не е малък, както казаха, някои и толкова нямат. Когато дойде моментът, важно е да се отпуснеш максимално, да не си пълниш главата с притеснителни мисли, всичко останало, си идва от вътре.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

пич и моя е 17

17 си е супер бе кво хленчите

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    вие сте ненормални бе на 17 ми плачкат осъзнаите се филмарии
    тиХо Ся

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Exoras
    17 си е супер бе кво хленчите
    намират си оправдание

17 e dobre.
    i 6a si nameri6 gaje se nqkoga oba4e ne 4akai te da ti obarnat vnimanie i ti zabivai.poemi iniaciativata nqkoi pat.edni 6te rejat drugi pak 6ti pusnat i tva e

Guest
    6tom ti e pod 25sm zna4i za ni6to ne stava..

Град
    Sofia
    Ами влез в някой сайт за запознанства и си намери някое свястно момиче..и няма да се притесняваш добре си и кво една-две ще те зарежат ама ще си намериш прилично момиче след време
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Guest
    kato gledam tuka vs nablegaxa kolko mu e dulug 4lena na mom4eta,ne za tva 4e do sa si e nqmal priqtelka . abe bate spoko za vs si ima purvi put vob6te ne se pritesnqvai,kogato doide momenta 10000% 6e si mn spokoen i vs 6e mine dobre.aide uspex v lubvta

Град
    Филипиновци
    Страх те е от неуспеха...Съветвам те един ден,да отидеш навън и да заговориш всяка ДАМА,която видиш(под 20).Не е толкова важно кво казваш,ама вложи малко самоувереност и поне 1 ШТИ върже Ама тряа да се научиш да различавач кога едно момиче проявява интерес и кога си й безразличен(или по-лошо).Не продължавай така,че да не си останеш ерген...Ако и това не подейства да преодолееш страха от жените,така да кажа,значи си ебати путката
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    вие сте ненормални бе на 17 ми плачкат осъзнаите се филмарии
    подкрепям те

nema da se plashish kopele

vseki 4ovek si ima tozi moment nqkoi den shte se ozovesh v edna staq s poluzaglushena svetlina i shte se osuznaesh 4e si puskal tazi tema i shte si kajesh tezi ot foruma bqha pravi
    i love the the KOF 2007

17 санта?! Малък бил... Ми аз кво да кажа с мойте 7?
    Скандали, въргали, надути кавали,
    Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
    Без тях да живеем ще можем, едва ли.
    Към всичко това ще изпитваме глад...

Re: Малко съвети от по-опитните

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от LonlynesS
    Определено, "членът" ти не е малък, както казаха, някои и толкова нямат. Когато дойде моментът, важно е да се отпуснеш максимално, да не си пълниш главата с притеснителни мисли, всичко останало, си идва от вътре.
    +2
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си