- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране, възможно ли е ...
Искам да знам да ли е възможно да се спре мастурбирането за винаги
като имаме в предвид че не правя секс и не искам.
Искам да спра да се мастурбирам за винаги. Възможно ли е ?
Искам да спра да чувствам сексуална възбуда ! възможно ли е ?
Побвах веднъж не се бях мастурбирал 3 седмици, но пък имах силен еротичен сън.
И се изпуснах...![]()
Аз съм мъж на 18, вече не ми харесва да се мастурбирам нито пък да правя секс !
Това е сериозна тема, не се лигавя !
Колкото повече младежи като теб мислят като теб, толкова по-добре за родината.
Разбира се, че можеш да спреш секса и мастурбирането.
В началото ще е трудно, но:
ВЯРВАЙ В УСПЕХА СИ!
Секса отдавна не е средство за размножаване млада ми комсомолкеПървоначално написано от swords1010
![]()
Първоначално написано от Болшевик
неможе!![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Стършел
mi ....dobre![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
С наука можеПървоначално написано от namina
![]()
Напред пролетарии, обединете се!
Дори и тъпия нацист се светна, че не сиПървоначално написано от swords1010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааааа не мога пове4е тия психари ще ме уморят от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
Болшевик написа:
Колкото повече младежи като теб мислят като теб, толкова по-добре за родината.
Разбира се, че можеш да спреш секса и мастурбирането.
В началото ще е трудно, но:
ВЯРВАЙ В УСПЕХА СИ!слушай анонимен /на бас 4е е Маркс или големия диктаторСекса отдавна не е средство за размножаване млада ми комсомолке Wink !/ дай си топките на 4и4ко Сталин да ги обработи и веднага 6те те излекува даже и от мокрите ти сънища.
![]()
Моля Aleandra ако четеш темата дай си мнението !Първоначално написано от Стършел
И за ерекция имах в предвид също. Сори амиго !Първоначално написано от MajeStic
Та и нея не я искам повече. Възможно ли е ?
Трудно, немога да я контролирам изобщо. Неми харесва
да се изясня>
искам да нямам ерекция повече
да не се мастурбирам повече (да не ми идва онази възбуда която ме кара да се мастурбирам )
Искам да съм без чувствен та като видя някоя гола пичка да не ми става нищо ! Дори и ерекция ! (за хейтърите> Не съм гей)
Възможно ли е ?
znaemПървоначално написано от trt1989
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хей Стършел 4акай да позная май мокро си сънувал Алеандра а ?Първоначално написано от Стършел
![]()
боц боц Алеандра с жилото...оооо давай Стършел давай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не позна ! Искам и мнението само. Нея не съм я виждал никога !Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Първоначално написано от Анонимко
![]()
пи4 ама ти сериозно ли си е подхванал тази тема...а стига бе, ами то и аз не съм я виждал , но предположих 4е проявяваш въображение спрямо аватара й?Хубав е , секси ..Я си помисли сега какво му е ло6ото на секса, да хванеш някоя сладурана напр. като тази от аватара и да я чукаш, чукашПървоначално написано от Анонимко
иначе Алеандра, вероятно нанка по това време днес в подфорум У дома бе писала май 4е влиза някъде към 10.., верно нейните мнения са доброжелателни и позитивни, ама я са вземи в ръце и стига си писал глупости.
хахах стига бе не се дърпайтеПървоначално написано от trt1989
не можеш да спреш 1 ден ще се изфърлиш без да искаш О_О
тиХо Ся
Много е трудно,пробвал съм----Първоначално написано от Стършел
Просто единственото ре6ение е да запоЧне6 да играе6 World of warcraft...ролевата игра... за инфо посети wow.nefelin.com
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
мерси за мнението ти естествено че съм сериозен, а затова се регистрирах... как да ти обесня, едни искат да се чукат и да го лапат от 10 годишни а други искат незнам си какво... незнам защо но мисла че немога да спра да се мастурбирам ! това най много ме притеснява в момента !Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
пи4 ама ти сериозно ли си е подхванал тази тема...а стига бе, ами то и аз не съм я виждал , но предположих 4е проявяваш въображение спрямо аватара й?Хубав е , секси ..Я си помисли сега какво му е ло6ото на секса, да хванеш някоя сладурана напр. като тази от аватара и да я чукаш, чукашНаистина аватара е хубав, много яка мацка този и предишния.. но мисла че това не е тя. Не помня коя сънувах но малко ми стана гадно, като кошмар един вид, много ме болеше сърцето, това беше първият път а после втория вече небеше така.
Нищо лошо му няма на секса.
Да ли е възможно със желание да се спре мастурбирането, и да се спре и ерекцията ?
Секса знам че може да се спре със желание аз съм го спрял !
е спокойно няма да става6 свръх4овек я !Организма ти произвежда семена те4ност и както сам си се уверил, ако ти съзнателно не я отдели6 той сам 6те го направи /нощна полюция - мокър сън/.Да не говорим 4е ти като всеки нормален мъж имаш нормално високо съдържание на тестостерон в кръвта, който те кара да мислиш за секс.Мастурбиране, онаниране, злобарка както иска6 го наре4и , си е нещо съвсем нормално.Секса природата ти го е дала основно за размножаване , но и 4рез него може да свалиш по естествен път напрежението , което трупаш от неизразходваните хормони и енергия в тялото си.А и да не говорим 4е се отделят невромедиатори и хормони, които са дори 200 пъти по-силни от морфина.
много добър отговор. мерсиПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Моля, моля правим каквото можем и гледаме да сме от полза.Надявам се да преосмислиш мнението си относно нежеланието ти към секса.Ще срещнеш някоя девойка, която ще ти допадне и вярвам че ще промениш гледището си.
![]()