- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране, възможно ли е ...
Подобно нещо може да стане само след премахване на тестостеронните жлези и производители на сперма - тестисите. Накратко - скопяват те и няма да имаш гореспоменатите проблеми, няма да се възбуждаш от красиви жени и няма да има нужда да "се мастурбираш" каквото и да значи това![]()
Кастрирай се. Ама всичко там долу го махни. После като пикаеш ще трябва да използваш тръбичка, но щом и толкова ентусиазиран съм сигурна, че ще преодолееш това неудобство лесно.
П.П. Темата и някои изказвания са откровено малоумни.
П.П.П. Много ми е любопитно отде на автора му е хрумнала тази идея. Да не би някоя 15-годишна докато ти е връткала свирка да те е ухапала и ти да си решил, че секса и възбудата са кофти ралти?
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Сори и ти не позна. Не бих се кастрирал, никога.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
П.П.П. Много ми е любопитно отде на автора му е хрумнала тази идея. Да не би някоя 15-годишна докато ти е връткала свирка да те е ухапала и ти да си решил, че секса и възбудата са кофти ралти?![]()
![]()
а кои са те ?П.П. Темата и някои изказвания са откровено малоумни.![]()
Може и да си прав ! За сега трабва да спра да се мастурбирам !Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
А по нататък ще видим !
”Мастурбирам” не е възвратен глагол...Първоначално написано от Стършел
П.П. Много ми е любопитно, обясни на нас ”непросветените” защо е толкова важно за теб да не мастурбираш и пр.?...
Колкото до това кои са малоумните изказвания - един средностатистичеки интелигентен човек сам ще се досети. Ще ми е любопитно дали за пореден път ще стана свидетел на явлението ”гузен негонен бяга”![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А що така си решил да са спираш?верно много ми е любопитно?
някакъв вид аскетизъм ли що ли?
необходимо е да спре да лъска щото ако запарва жезала нема го приемат у манастира щото е грешникПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми защото не мога да спра !!!!!!!!!!!!!цгхйнртуи еуПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
А къде е проблема в това, че мастурбирането ти носи огромно удоволствие?Първоначално написано от Стършел
ако лъска нема го земат в манастир тва е единственото разумно обяснениеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Първоначално написано от Стършел
kolko пъти на ден ?
еми искам да спра ! незнам защо но немога !Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
как да ти обесня ! всеки ден минимум по 3-4 чикии правя !! взе да ми става много гадно защото немога да спра с това гадно нещо !
im addicted !
Тогаз си хвани гаджи и я лашкай по 3-4 пати минимум на ден и ша видиш как нема лъскаш
Хах.. Това е пристрастяване, което.. Е полезно. И за психиката и за физиката. Моят съвет е да не се пънеш да вървиш срещу природата и срещу себе си. Нормално е за един тинейджър (предполагам, че си такъв все пак..). Когато хормоните позатихнат и съзрееш, без да се замисляш ще намалиш чекиите.Първоначално написано от Стършел
благодаряПървоначално написано от KillSwitchEngage
от много чикии ми става гадно, боли ме сърцето и главата !Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
мерси за мнението
отивам да спа
ше се опитам и днес на не правя !
лека на всички
Ще ги намалиш, споко , не си го поставяай като фикс идея и нещата от само себе си ще си дойдат на мястото.Намери си , хвани се с жена праскайте са радвай се на това как тя се кефи, ще видиш хубавата страна на секса
![]()
Лека..
П.П. За пръв път чувам чекиите да повлияят негативно на сърцето и главата..
със секса ми става още по гадно на сърцето !!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Отиди на лекар. Нека ти направят ЕКГ. Може да имаш компенсиран сърдечен порок. Може и да нямаш. Пък и да имаш - не се умира от това, просто по-лесно се изморяваш, по-лесно получаваш сърцебиене.. Такива ралти.Първоначално написано от Стършел
аве ти го обре4е на страдания вовеки.Просто кат лъска /при оргазъм/ има как да кажа БУМ на кръвния поток и се полу4ава пулсиране в главата ,вените,слепоо4ието и тн и когато лъска пове4е тва се усе6та по силно /при секс не се полу4ава тва 6тот там има мноо пове4е движения и тн/ и той явно верно лъска по 10 пъти и затва е на тоз хал,ама 4ак пък да спре секса и си4коПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
ХАХАХа дО смЪрТ сиг го е изплашила ах тва памучното много лошо![]()
![]()
![]()
тиХо Ся
необходина е страшна воля................ УСПЕХ!Първоначално написано от Стършел
Егати хората дет стееее, паранои такива. Едва ли не съм го прокълнала. Профилактичните прегледи са нещо хубаво. Аз се притенявах да нямам сърдечен порок, направиха ми ЕКГ и се оказа, че всичко е ок. Проблемите били на нервна почва.Първоначално написано от kr1s0
Не виждам нищо лошо в това да провери здравето си, особено ако не го е правил отдавна. Както има шанс проблема да е психологически, може да е и физически.
юПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
нема се плашиш мацко докато съм в форума нема ти стане нишо![]()
![]()
![]()
![]()
тиХо Ся