.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Guest
    Изобщо не чакай да видиш дали ще мине!
    Имаш два варианта 1.Отиваш на частен гинеколог ако имаш излишни пари,прегледа е над 10 лева,зависи навсякъде е различно
    2.Отиваш сама при личния ти лекар/ако се страхуваш че ще каже на майка ти отиди при неговия заместник,когато не е на смяна твоя личен/и поискай направление за гинеколог/може да кажеш,ако имаш предпочитания дали да е жена/.Дават ти,отиваш...Прегледа е безплатен доколкото знам.Не съм сигурна,но би трябвало да е така.
    Айде,отивай възможно най-скоро и късмет!

Уплашената
    Guest
    Това за спукването и изтичането на гной не съм го писала аз а някой който е искал да се избъзика или с мене или с вас.да караме по същество значи май започнаха да спадат поне едната е вече почти придобила нормални размери,а другата е малко надутичка още.

Моб
    Guest
    Възпалили са се, ако не си го правила с презерватив и приятеля ти е бил преносител на нещо. Видях в разни статии. Поддуване се получава от гъбички по половите органи, които се махат само с помощта на гинеколог. Съжалявам, но няма друг начин. Най-малко трябва да се доверяваш на някакъв форум. Не се знае дали няма да се ебават с теб.

Колко до фашизма : SIEG HEIL! >D

Цитирай Първоначално написано от hot`baby
    Цитирай Първоначално написано от john_kaleka
    idi sama na genekolog we macka!ako ne prati snika da vida kvo tolkuz!
    точно така отиди на генеколог ама не пращаи на никои снимка.
    pak ni preeba
    a i ideqta sus snimkata si4ki si q otkradnahte ot mene
    nema da prati snimka - nema otgovor

btw, az se se6tam ot kakvo moje da e... gadjeto i i e smukalo sramnite usni i te sa stanali golemi

(nqma da otgovora po-druga pri4ina, v site-a ima statiq, ako avtorkata se be6e porazrovila malko 6te6e da q nameri i nqma6e da zadava glupavi vuprosi, da ne govorime za vsi4kite 16482 temi po toq vupros)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си