- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса...бърз растеж
zna4i na 15 se podstrigah i friziorkata vze 4e mi podstriga cl briton a az ne se haresfam taka ... dosta e dalgi4ak do sega bqh s briton taka nastrani i mi otiva pove4e.. kak moga da nakaram kosata si da raste po barzo za da moga na 15ti sept da sam s nova hubava pri4eska ?
mersi za otgovorite
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
подстригвай и краищата по честичко и нз некви маски питай фризиорката![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
a ot kade moga da zakupq i na kakva cena ? mersi za saveta
a dr idei... ?
наливай хининова вода и ще порасне,не много,но друг начин нямаима и една друга маска ама тя е много гадна
![]()
от аптеките и цената е от 0.70-1.20лжПървоначално написано от malkata`
![]()
Бях правила такава тема. Казаха ми да сваря вода и да сложа чемшир и после сока, който се е отделил се втривал в корените на косата. Още не съм пробвала, но определено ще го направя
aa az pak bqh 4ula neshto ot sorta na trivitaminol ama ne mu pomnq to4no imeto kak beshe nqkoi ima li nqkva ideq ... ?!
a kak se prilagat trivitaminola i hininovata voda![]()
Ami kypi si hininova voda i otzad na sudarjanieto pishe kak to4no...
be zaebi taq hininova voda,v trivitaminola e istinata![]()
На всеки различно действат.тривитаминола се прави маска,с която се седи,а с хининовата вода се маже косата в корените всеки ден.Моята коса лично расте по-бързо от хининовата вода.Също за бърз разтеж съм чувала стимулант за коса на икаров
с хининовата вода ще ти порастне по-бързо косата наистина, пръска се в корените на косата. Но аз съм чувала доста лоши отзиви, косата ти става по-изтънена и самият косъм който порства е тънък и изтощен...
Only God can Judge me... Be the Best!
След всяко миене на косата втривай Себорал форте в корените. Струва 1,60, купува се от аптеката. Съдържа чемшир.
1/2ч.л. хинин на прах, 1 жълтък, 1с.л. мед, 1 с.л. рициново масло,1ампула вит.А,1с.л чист спирт /или ракия/,1/2 сок от лимон. Получената смес се нанася върху косата и добре се втрива в корените, след което се оставя да престои 1-2 часа /ако издържите-за мен не е проблем/ след което се измива обилно. Тази маска се прави всяка седмица в продължение на 3 месеца, след което се отпочива 1 мес., продължава се следващите 3мес през една седмица, пак 1мес почивка и след това 1-2 пъти месечно. Ефекта е много силно изразен (20см-6месеца) опитала съм го и ви го гарантирам. Успех на всички.
в ХИНИНОВАТА ВОДА, както сами се сещате важено е самото в-во хинин, а не водата, концентрацията е много ниска (2 към 10), така че ефекта е толкова минимален, че дори след 6 месеца няма да видите резултат.
А как да приложим Тривитаминола върху косата и как да премахнем миризмата след това,защото днес си купих Тривитаминол и питах ветеринаря как се прилага и той каза че се втрива в корените на косата.А след като втрием Тривитаминола да го отмиваме ли или да го оставим. Иначе наистина хининовата вода помага . Косата ми порасна с 4 пръста за 1 месец
![]()
Хининова вода.Също така си прави маски с тривитаминол и бадемово масло.
Вярно ли е, че кофеинът също стимулира растежа на косата?
nai-dobre q udylji ina4e i hininova voda pomaga
Първоначално написано от lip-gloss
bademovoto maslo predpolagam se vtriva v korenite....a sled tova trqbva li da se otmiva?
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/